Cadeaus voor wijnliefhebbers!

0 0 0 No comments

December komt er toch echt aan dus is het tijd om op zoek te gaan naar de perfecte cadeautjes voor mensen die je liefhebt. Nu komt het misschien als een grote verrassing, maar wij houden wel van een glas wijn. Zo af en toe… Daarom een overzicht vandaag met cadeau voor wijnliefhebbers!

Winegums!

Een grote favoriet; echte winegums! Ooit ontdekt op een beurs en vorig jaar hebben we deze heeeeeerlijke winegums gegeven aan een aantal Fantastic Moms relaties. De reacties hierop waren heel erg leuk! Het is ook echt ‘ons’. Deze winegums zijn lekker om zo te eten, maar wat ons betreft helemaal perfect om er naast te leggen op een kaasplank. Wel even opletten met de kinderen enzo, er zit dus echt alcohol in. The Real Wine gums koop je Vinoos by Ams. Er zijn drie smaken!

Graag met een wijntje in bad?

Zaligheid! Maar dat gedoe met dat glas op de badrand. Je kan natuurlijk een krukje naast je bad zetten enzo. Maar nog makkelijkers is een wijnglas houder! Hoewel een bad gevuld met wijn misschien wel heel lekker is, beter hou je je glas gewoon droog! Te koop bij Bol.com voor 9,95 of 14,95 per twee.

Toffe wijnglazen

Echte wijnkenners moeten er vaak niks van weten, maar wij als hobby wijnliefhebbers worden heel erg blij van een beetje leuk wijnglas. Zoals een roze, natuurlijk. Deze beauty koop je bij Xenos voor 5,95.

Boeken!

Wijn. Notitieboek. Je omschrijft hiermee eigenlijk wel eentje van ons? Twee dingen waar we dol op zijn, dus wat krijg je als je die combineert? Juist, een wijn notitieboek. Een handig boekje waarin je je favoriete wijnen kan opschrijven. Wat weer vet handig is als je bij Gall & Gall staat ‘ja die ene met zo’n gele etiket en iets met een druif’. Dit boekje is te koop bij Bol.com voor 12,99!

Sokken

Laten we vooral DE sokken niet vergeten. We schreven er twee jaar geleden al eens over en ja hoor, natuurlijk beschikken wij over zo’n paar sokken met duidelijke boodschap ‘if you can read this bring me a glass of wine’. Echt werken doe ze nog niet, maar het helpt wel om ook je lege glas omhoog te houden terwijl je je sokken laat zien. Let op bij het kopen van deze sokken; er zijn heel wat vreemde Facebookshops die er 15 euro voor vragen. Je koopt ze namelijk ook gewoon easy via Aliexpress.

Nog meer glazen

Als je het ons vraagt het ideale glas voor rode wijn (witte wijn moet een beetje koel blijven natuurlijk). Je wordt er niet moe van want je hoeft niet steeds op te staan. Je hebt wel twee handen nodig om een slokje te nemen maar ach. Te koop bij Radbag voor 19,95!

Sieraden

Jaaaa en wat denk je van wijnoorbellen? Ideaal voor Kerst, lekker shinen terwijl je een glas wijn drinkt. Laf it. Te koop via Etsy bij SJJcreations1 voor 4,07 euro. Check de afbeelding even via de link, want het is niet zo netjes om gewoon de foto te pikken van SJJ creations ;).

En weet je na al onze suggesties echt nog steeds niet wat je een wijnliefhebber cadeau kan geven tijdens de Decembermaand? Ga dan gewoon voor een fles wijn! Altijd goed. We herhalen het even: altijd goed.

Dit artikel betreft een samenwerking met Radbag.nl

Written by