Dingen die alleen vrouwen denken..

0 0 0 One comment

I’m so glad that I’m a woman
I know I wouldn’t trade
I know I got it made
We’re the life line of mankind
And now is the time for me

En zo is het maar net! Ik ben een zeer enthousiast lid van team vrouw en kan me geen leven voorstellen zonder hakken, eyeliner, hormonen, roddels en bff’s. Vrouwen zijn fantastisch maar voor je denkt dat dit een feministische poging is tot world domination (waar ik overigens helemaal voor ben hehe..) wil ik het vandaag toch over iets anders hebben. Vrouwen hebben namelijk ook een hele specifieke manier van denken die wezenlijk verschilt van die van mannen. Tenminste de mijne ligt regelmatig onder de tafel van het lachen als ik hem mijn feminine visie op de zaak geef. Zo zijn de onderstaande situaties hier dagelijkse kost wel eens voorgekomen… Herkenbaar much?

 • I feel gooood tadadadadadaaaaaaaaaaaaa….! Ik ben zo sip..! Ik wil dansen…! Ik wil huilen….! Oh, ik huil al…! Ik kan niks…! Ik kan alles…! Ik ben zoooohoooohooooo gelukkig!!! *
 • Je loopt door de stad, verloor je hart en je verstand en je creditcard rookt 500,- euro later nog na. De helft past uiteraard niet dus breng je de volgende dag terug. Intevreden wandel je weer naar huis, heb jij mooi even 250,- verdient. Tralalalaaaaaa, gratis geld!
 • Stranger:’ Joe, wat een toffe blouse, ik blijf er maar naar kijken..’Jij: ‘O.M.G. zie je wel ik had mijn haar moeten fohnen, ik zie er niet uit!’
 • Hij: ‘Hai schatje, heb je lekker gerelaxed vandaag?’ Zij: ‘NOEM JE ME LUI…?! ‘
 • Sowieso is ons gehoor een parallel universum want niks lekkerder dan je eigen onzekerheden op elk welgemeend compliment projecteren he ladies 😉
 • Ook ontzettend ongehoord dat de helft van de wereldbevolking maar niet schijnt te snappen dat we soms toch echt ‘NEE’ bedoelen als we ‘ja tuurlijk’ (izeggen. Roadtripje met zijn vrienden tijdens de avondvierdaagse.. Wat denk je zelf gast ?!?!
 • En laten we eerlijk zijn, wie kan er nou leven zonder de enerverende ervaring van wijn (bij voorkeur bubbels)  uit je neus van het lachen met je bestie..

Jup, een beetje vrouw laat zich net zo makkelijk lezen als het oeuvre van Multatuli (echt hoor, ik heb het geprobeerd maar Max Havelaar en ik waren geen match) and i wouldn’t change a thing!

* Dit alles uiteraard binnen een tijdsbestek van ongeveer 54 minuten

Martine

Written by

  • Melina
  • mei 18, 2017
  Beantwoorden

  Precies dit. Heerlijk!

Leave a Comment