En of wij keukenprinsessen zijn..!

0 0 1 No comments

Deze Fantastic Moms hebben niet zoveel nodig om blij te zijn. Lieve kinderen, een gezellige man, wat vriendinnen, chocola en een glas wijn en je hoort ons niet meer. Maar er is 1 ding waar wij allebei bloedchagrijnig van worden en dat is het hele ‘wat moeten we nou weer eten vanavond’ gebeuren. Graag iets lekkers en vooral zo min mogelijk werk en zo snel mogelijk klaar. Want een hangry Mom is een nasty mom!

En wat zouden we toch graag keukenprinsessen zijn.. Maar helaas, wij stonden vooraan toen de eigenschap ‘schoenen kopen’ werd uitgedeeld en tegen de tijd dat koken aan beurt was, waren wij onze interesse al verloren. Geen nood want gelukkig biedt Honig hulp! Wie kent ze niet, de welbekende pakjes in de supermarkt (nu E-nummer vrij!)? Onze oma’s maakten er vroegah hun eerste ‘italiaanse’ recepten al mee en whatever works for granny works for us! En laten wij nou ontzettende trek hebben in Tagliatelle met roomsaus….

H3

Je hebt nodig:

  • 300 g Tagliatelle
  • 2 rode uien
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1 x basis voor Tagliatelle roomsaus
  • 200 g gerookte zalmsnippers
  • 1 broccoli (mag ook uit de diepvries)
  • 250 ml water
  • 1 eetl olie
  • 1 fles witte wijn (voor tijdens en na het koken)

H1

Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking. Snij vervolgens de broccoli in roosjes en kook ook die even kort. Snipper de uien en bak ze met een eetlepel olie kort aan. Voeg het water, de melk en de basis voor Tagliatelle roomsaus toe aan de uien en roer rustig door. Laat het daarna 2 minuutjes zachtjes doorkoken. Giet de tagliatelle en de broccoli af. Meng de tagliatelle samen met de zalmsnippers door de saus. Schep wat pasta op een bord en leg de broccoli erbij. Klaar!

H2

Deze moms zeggen ‘Eet smakelijk!’ of nee, we bedoelen natuurlijk ‘Buon appetito!’ en heb jij nu ook trek gekregen? Op watetenwevandaag.nl vind je heel veel inspiratie!

* Dit artikel is een samenwerking met Honig

Fantastic Moms

Written by

Leave a Comment