HEMA buitenspeelgoed voorjaar 2018

0 0 0 No comments

Oh, ik ben een gelukkige moeder deze week! Die ellendige Siberische beer is eindelijk weer vertrokken naar daar waar hij hoort en dat betekent dat de tuindeuren weer wagenwijd open kunnen. Zo kan ik gerust 100 vierkante meter bij mijn huiskamer optellen en i loveeee it! Hierbij verklaar ik dan ook het buitenspeelseizoen 2018 officieel voor geopend. Ik fiets straks even naar de appie om het schap witte wijn waterijsjes leeg te kopen. Maar niet voordat ik een pitstop heb gemaakt bij de HEMA, want sinds gisteren ligt het HEMA buitenspeelgoed in de schappen (ook online)!

HEMA buitenspeelgoed

Of jouw schatje (of jij natuurlijk…) nu goed gaat op glitterstoepkrijt, een hartjeszwembad, een opblaasbare hashtag of gewoon een lekkere old skool gekleurde bal, HEMA is the place to be. En zeg eens eerlijk, kun jij je nog een zomer voorstellen zonder opblaasbare tompouce?!

HEMA prijsjes

Zoals gezegd liggen alle items sinds gisteren in de winkel en de prijzen zijn zoals we van HEMA gewend zijn; veel te redelijk zodat je met tien keer zoveel naar huis gaat dan je van plan was 😉 Ik weet nog niet helemaal wat mijn persoonlijke favoriet is voor de meisjes deze zomer. Maar ik kan me nu al ernstig verheugen op lome middagen in de tuin. Tig gillende kinderen onder de sproeier (mijn trommelvliezen zijn toch al permanent beschadigd) en ik met mijn voeten in een opblaaszwembadkasteel-unit… Can’t wait!

En natuurlijk verdient Takkie ook een plekje in onze tuin dit voorjaar. Toen mijn jongste werd geboren kreeg ze naast 375943 rompers ook een rode Takkie bal en je bent een sucker voor nostalgie of niet 😉

 

Deze zwemband vind ik trouwens ook een enorme aanrader. Mijn jongste heeft als sinds heel jong een mega hekel aan opblaaszwembanden en dus hebben wij deze heel vaak gebruikt tijdens zomervakanties. Het zit volgens mijn meiden veel lekkerder dan zo’n opblaasbare. En omdat dit exemplaar een verstelbare band heeft weet je zeker dat hij altijd perfect op maat zit. Safety first!

Written by

Leave a Comment