Het is echt mijn ding!

0 0 0 No comments

Te gek, zoveel Insiders die zich hebben aangemeld naar aanleiding van de ‘Het is echt mijn ding’ campagne! En ontzettend gaaf om van jullie te horen dat jullie het helemaal met mij eens waren dat motorcrossen heus niet alleen voor jongens is :).

cross 2

Uit het eerdere onderzoek van Fruit Shoot leerde wel al dat maar 35% van de ouders hun kind volledig vrij laat als het gaat om het kiezen van een sport. Waarom niet een hobby waarbij een kind kan zeggen ‘het is echt mijn ding’ in plaats van ze te sturen naar hobby’s die wij leuker, beter of minder gevaarlijk vinden? Uiteindelijk gaat het om je kind die een passie kan vinden, binnen de grenzen van zijn of haar eigen kunnen. Te gek toch?

Dus ga eens een middagje abseilen, skateboarden, bootcampen, motercrossen, snowboarden, trampoline springen of naar zo’n te gek klimbos. Doe mee, ervaar het zelf en laat je meevoeren in het enthousiasme van jouw kind. Je hoeft heus niet met ze te gaan bungeejumpen he, een beetje minder hoog en veiliger mag heus ;).

De eerste Insiders hebben inmiddels een aantal hele toffe filmjes online gezet, zoals Sil de trampolinekoning <3

Heeft jouw kind nou ook een fantastische hobby of een wervelend talent? Je kunt nog meedoen aan de wedstrijd! Check even www.echtmijnding.nl voor alle voorwaarden. Je leest daar ook hoe jij een filmpje kan uploaden.

Op de site zie je ook alle filmpjes en kan jij stemmen op jouw favoriet. Er zitten een aantal hele gave filmpjes tussen dus zeker even kijken! Door te stemmen help jij jouw favoriet een stukje dicht bij de prijs; die te gekke vlogcamera!

cross 6
Fantastic Moms

Written by

Leave a Comment