Kus Kus en 99 andere wenskaarten

0 0 0 4 comments

Een echte kaart is zoveel leuker! Dat lees je best vaak. Ken je mij goed, dan is de kans groot dat je regelmatig een kaartje van mij krijgt. Gewoon zomaar, omdat ik zin heb om kaartjes te sturen. Dus ik kocht Kus Kus en 99 andere wenskaarten van Uitgeverij Snor. Een box met 100 geweldige kaarten!

Want dat is dus de truc om kaartjes te sturen: je moet zorgen dat je ze altijd in huis hebt. Als je voor een gelegenheid een kaartje moet gaan kopen, vergeet je het sneller. Natuurlijk is een kaart via internet zo gestuurd en ook dat doe ik regelmatig. Maar soms is een handgeschreven kaartje gewoon fijner <3.

En ja, hier word ik dus oprecht heel blij mee. Een stevige box met een enorme stapel enkele wenskaarten. Even een korte boodschap, postzegel er op en in de brievenbus ermee.

kus kus wenskaarten snor voor ieder moment

Natuurlijk zijn ze heus niet alle 100 even leuk, want om de een moet ik nou eenmaal harder lachen dan om de ander. Geeft niks, want soms wil je gewoon even snel een kaartje bij een cadeautje doen. Of je wilt even de buren bedanken voor het aannemen van (ontelbaar veel) pakketjes.

Hieronder volgen een aantal van mijn favorieten. Kaarten die ik lief vind, of mooi. Waar ik om moet brullen van het lachen en kaartjes die fantastisch bij mij passen omdat ik van nature een klein beetje sarcastisch ben ;).

vandaag is een goede dag kus kus wenskaart snor

Vandaag is een goede dag! Op iedere kaart staat z.o.z. maar de achterkant is gewoon blanco met ruimte om je boodschap te schrijven, het adres in te vullen en de postzegel te plakken.

kus kus

Facebook vind ik dus het kwaad als het gaat om verjaardagen, net als Whatsapp. Tuurlijk, hartstikke leuk dat je aan mijn verjaardag hebt gedacht hoor. Maar even snel een appje tikken of een berichtje op Facebook is toch eigenlijk helemaal niet leuk? Een kast vol kaarten vroeger, dat was pas feest!

kus kus wenskaarten

Catlovers zullen de dode kat misschien niet zo leuk vinden. Aangezien ik katten niet zo leuk vind (sorry, shoot me), moet ik er dus wel een beetje om grinniken… Het is namelijk echt een kaart voor mij. Een kaart die een van mijn vriendinnen op haar deurmat ziet liggen en dan denkt ‘die kan echt alleen van Jessica zijn’.

kus kus wenskaarten

Iemand is ziek, brak zijn been, voelt zich gewoon even super k**? Ook dan stuur ik regelmatig een kaartje. Het zijn namelijk de kleine dingen in het leven die er vaak toe doen he lieve mensen. Niets fijner dan te weten dat iemand even aan je heeft gedacht. Het helpt niks, het lost niks op, maar je weet wel dat je mensen hebt bij wie je kan en mag uithuilen. Vergeet je zwembroek niet vind ik dus echt heel geinig om te sturen als ik een borrel ga plannen hehehehe.

kus kus wenskaarten snor

En nog een paar met fantastische prints. Een van de redenen waarom ik Kus Kus en 99 andere wenskaarten zo leuk vind, is omdat de print lekker retro aandoet. Dat is namelijk echt mijn stijl.

kus kus wenskaarten snor achterkant

De achterkant van de doos. In Kus Kus en 99 andere wenskaarten vind je dus kaartjes voor alle gelegenheden. Kaartjes bij verdrietige gebeurtenissen, kaartjes om iemand op te vrolijken en aan het lachen te krijgen, voor verjaardagen en andere toffe mijlpalen, om iemand te bedanken, kaartjes speciaal voor familieleden (mama, papa, zus, broer), voor je geliefde, en zomaar voor alle andere mensen die jij gewoon even wilt laten weten dat je aan ze denkt.

En echt, sinds ik deze box in huis heb, stuur ik meer kaartjes. Ik denk er gewoon sneller aan om even een pen te pakken en iets liefs te schrijven! Deze geweldige box met kaarten is een uitgave van Uitgeverij Snor en zijn ontworpen door Studio Boot. De box kost 19,99 en als je nu denkt woah wat duur, dat is dus nog geen 19,99 cent per kaart… Voor nog geen 20 cent (oke en een postzegel) ben jij misschien net even het lichtpuntje van iemand’s dag.

Je koopt de box onder andere hier! En wil jij nou ook graag wat meer kaarten krijgen? Let me know! Misschien kunnen we een leuk groepje maken en elkaar eens een kaartje sturen. Vind ik leuk!

Jessica

Written by

  • Lydia
  • juli 11, 2017
  Beantwoorden

  Ja dit is precies wat ik nodig heb!! Mn voorraad slinkt en snail mail is zo tof!

 1. Beantwoorden

  * 🙂 bedoel ik natuurlijk (iets met een nieuw toetsenbord )

 2. Beantwoorden

  Ik vind ze fantastisch, ga ze ook snel bestellen! En eh, een groepje voor kaartjes sturen daar ben ik sowieso voor 🙁

Leave a Comment