Wat elke moeder denkt tijdens een kinderfeestje..

0 0 0 No comments

Elke moeder zal beamen dat de tijd vliegt. Want je leunt tevreden achterover omdat je een kinderfeestje hebt overleefd, knippert met je ogen en hoppa het is weer zover. Ik vind het uiteraard fantastisch om elk jaar de verjaardagen van mijn dochters groots te vieren maar die kinderfeestjes…! Tja, laten we het erop houden dat het niet mijn hobby is. Ik weet niet wat het is, want voor een playdate meer of minder ben ik nooit te beroerd. Maar met een kinderfeestje kom je er niet met een kan lauwe limonade, een schommel en een bejaarde kat. Geëntertaind moeten ze worden en dat is nooit mijn sterkste kant geweest. Anders was ik wel clown geworden. Maar ik ben geen clown, in ieder geval niet op commando en met een veeleisend publiek van 8-. Met twee dochters die binnen een week jarig zijn, moest ik er de afgelopen maand echter weer aan geloven en echt, zeg me dat ik niet de enige moeder ben die denkt…

Als ik niks zeg vergeten ze het misschien gewoon…
 Oh damn, ze zijn het niet vergeten en nu is het diep donker winter en is een buitenfeestje geen optie meer
Oh noooo, dan moet het dus thuis…
En ik heb net de muur zo lekker in early dew geverfd…
Oke, let’s spend some money want don’t mess with my early dew…
‘Hoeveel kinderen wilde je uitnodigen zei je?!’
Hoe kan Shanaynay nou je beste vriendin zijn als ik nog nooit van haar gehoord heb?!
D-day, ik ben er klaar voor, ik kan dit, adem in adem uit, relax, hoe moeilijk kan het zijn…
Hoe bedoel je dat Shanaynay nog op het schoolplein staat…
Hoe bedoel je dat je dat Zilverparel allergisch is voor koemelk, ze at toch net een softijsje…
Wat is het nummer van de moeder van Zilverparel?
Wie noemt zijn kind in hemelsnaam Zilverparel?
Zilverpaaaaarel?!
Oke jongens, het komt vast goed met Zetpee en wie heeft er zin in een potje zakdoekje leggen?!
Hoezo, dat is kinderachtig.. ?!
Hoeveel lawaai kunnen acht kleuters eigenlijk maken..?
1…2…3…4…5…6…7…………….
WAAR IS SHANAYNAY?!
Kan iemand dat meisje met die roze jurk uit die boom halen?!
THANK GOD, ik zie ouders aankomen…
Nee, echt ontzettend genoten, wat een engeltjes!
Kan iemand de wijn even aangeven…?
Ik had clown moeten worden!
Martine

Written by

Leave a Comment