Mom stays in the picture, dus bestel gauw een GRATIS canvas print!

0 0 1 One comment

Ik zie hem af en toe voorbij komen op Instagram, de hashtag #momstaysinthepicture. En eigenlijk is het jammer dat deze hashtag bestaat. Dat het niet vanzelfsprekend is dat wij moeders regelmatig op de foto staan met ons nageslacht. Al dan niet stralend…:) Maar nee, ik heb bergen foto’s van mijn meiden, mijn prachtige meisjes van wie ik ieder stukje van de zachte huidjes wel kan opvreten omdat ik ze zo lief vind. Ik maakte zelfs bijna twee jaar lang dagelijks een foto van mijn drietal voor mijn 500 Days of Sisters project. Ik heb een harde schijf vol foto’s van mijn kinderen waar je u tegen zegt. Voor de foto’s waar ik ook op sta heb je geen harde schijf nodig…

Waarom delete ik foto’s die nog geen minuut geleden gemaakt zijn vanwege een dubbele onderkin, een kraaienpootje of een dikke pukkel? Ik zie op de foto waar we allemaal de slappe lach op hebben misschien die pukkel, maar er komt een dag dat ik er niet meer ben. En dan zien mijn dochters op diezelfde foto een moeder die zich kapot lacht om de grappen van haar dochters. Dat ik overigens niet de enige ben wordt al snel duidelijk als ik door een willekeurige timeline scroll. De foto’s van schattige kindjes vliegen me om de oren, maar waar zijn de moeders…?

canvas5

Tijd om daar wat aan te doen moms en dat doen we vandaag in samenwerking met BesteCanvas.nl! Want we gaan die foto’s niet alleen veel vaker maken, we gaan ze ook ophangen! Als je het doet moet je het tenslotte goed doen. BesteCanvas.nl is een zeer gebruiksvriendelijke webshop waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld je foto op canvas doek, je foto op hout of doe eens gek en laat een kussen met foto bedrukken.

canvas3

Je bestelling is altijd klaar voor verzending binnen 24 uur en wordt vanaf €39,- gratis verzonden. Daarnaast kun je hier ook prima terecht voor fotoboeken en fotocadeaus. En om te zorgen dat er binnenkort een toffe foto bij jou aan de muur hangt waar jij ook op staat hebben we een hele toffe actie!

Met de code FANTASTICMOMS kunnen onze lezers tot 17.07.2017 GRATIS een canvas print bestellen op www.BesteCanvas.nl! Hoe tof is dat? Je kunt kiezen uit de formaten 20X20 cm of 30X20 cm en betaald alleen de verzendkosten. Dus hop hop, aan de slag jij! En laat je even weten welke foto het is geworden? Vinden we leuk!

canvas2

*Dit artikel is gemaakt in samenwerking met bestecanvas.nl

Fantastic Moms

Written by

    • Diana
    • juni 19, 2017
    Beantwoorden

    Wat gaaf…!!!! Maar moet dat dan een canvas zijn met mij er ook op

Leave a Comment