Moodstreet zomer 2018

0 0 0 No comments

Jaaaa jaaa kom maar door met die zon! Nog nooit was ik zo klaar met de winter. Ik heb zin om op te ruimen, kasten leeg te trekken, zomerjurkjes te shoppen, met blote benen rond te rennen… You get it. Zomer dus. En ik kom helemaal in de stemming met de beelden van de collectie van Moodstreet dit seizoen!

Van kleine meisjes tot grote jongens; Moodstreet is inmiddels van alle markten thuis. Ik schreef al veel vaker over dit fantastische merk en ik ben er nog steeds dol op. Eerste alleen voor mijn dochter, inmiddels ook voor mijn zoon. En ook deze collectie vind ik weer geweldig.

Check de heerlijke tropische beelden!

Deze trui… Ik vind ‘m ZO leuk! Tot op heden heb ik ‘m overigens nog niet gespot in de winkel maar hij staat hoog op de wishlist!

DIE TRUI! Ik weet gewoon dat mijn dochter deze trui zelf zou uitzoeken. Ze is dol op roze maar onbewust kiest ze altijd iets met een wat stoerder tintje. En dat is deze trui zeker door de print van de tijger.

 Allebei mijn kinderen krijgen een spijkerjack van de zomer. Voor mijn zoon heb ik er inmiddels eentje gescoord, voor mijn dochter nog niet. En deze vind ik heel erg leuk, met die strepen. Maar ik ben ook bang dat zij dat juist erg snel vies maakt… Hoe dan ook, ik vind het een supertof jack!

Jurken <3. Voor mezelf vind ik zo’n lange jurk overigens 3x niks, want ik ben er te kort voor. Maar bij mijn dochter vind ik het heel erg leuk staan. Een ‘echte’ maxi jurk, dus tot de grond, daar is ze iets te jong voor. Ze struikelt dan snel over de stof (ik heb het geprobeerd ja hahaha). Daarom vind ik deze lengte top! En de print is overigens echt liefde hoor…

Dit jack vind ik echt ontzettend gaaf. Maar hij kost 59,95 en voor die prijs wil ik ‘m toch eerst even in het echt zien. Kan ze het jack namelijk dragen als zomerjas of is het meer een vest? Ik heb geen idee, dus ik wacht met smart tot dit jack hier in de stad in de winkel hangt.

 

Sorry, ik kan er helemaal niets aan doen, maar ik ben nog steeds dol op streepjes. 

Weer de tijger! I love it. Daarnaast vind ik de kleur van dit shirt echt heel tof.

Mijn zoon heeft dus al een spijkerjack… En als je goed kijkt, lijkt ‘ie verdacht veel op het jack hierboven?

Naast deze heerlijkheid staan ook deze items nog op mijn wishlist.

Ik maak per kind vaak een wishlist voor het komende seizoen. Dit wil niet zeggen dat ik het uiteindelijk ook koop. Het zijn items die ik nog in het echt wil zien bijvoorbeeld. En nog een tip; het zijn ook items die ik op mijn lijstje hou voor als de sale begint! Als ik iets te duur vind, wacht ik tot de sale losbarst en koop ik het met 50% korting. Door dit van te voren al een beetje bij te houden, voorkom ik dat ik miskopen of vreemde impulsaankopen doe in de sale ;).

Check zeker even de website van Moodstreet voor nog meer beelden, want dit is maar een kleine greep uit de collectie!

Written by

Leave a Comment