Must read: de Opvoedkalender!

0 0 0 One comment

Dat wij fan zijn van Eva Bronsveld is wel bekend. Eva schitterde al eens in onze rubriek ‘Zij is Fantastic’. Hierin kon je ook lezen dat Eva maker is van ‘de Opvoedkalender’. Deze handige en vooral vrolijke kalender is een topstuk van Eva. Hiermee probeert ze ouders te helpen om het leven met kinderen net even iets leuker te maken. Oftewel ’52x inspiratie om het thuis gezellig te houden’.

Met deze kalender ben je iedere week verzekerd van een handige tip. Dit kunnen kleine tips zijn, die toch een groot verschil kunnen maken. Maar ook grote, leuke en hele grappige tips zijn door Eva gebundeld in deze kalender. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van kleine briefjes aan je kind, of het opzetten van een leuk liedje. Kleine dingen die veel teweeg kunnen brengen. Maar het is zeker niet allemaal zware kost, want de tips zijn juist luchtig en realistisch. Daar houden wij van!

www.evabronsveld.nl

www.evabronsveld.nl

Eva benadrukt dat deze kalender niet bedoeld is om jou te vertellen hoe je je kinderen het beste kunt opvoeden. Dat is namelijk heel persoonlijk. Maar deze kalender kan jou wel helpen met kleine tips hoe je het nog net even gezelliger kan maken thuis!

En hoe handig, een kalender die je gewoon op de kast, de tafel of je aanrecht zet? Door even snel te lezen kunnen zelfs de meest voor de hand liggende tips je aan het denken zetten. Luister je wel echt naar je kind? Ook als je in je hoofd al een boodschappenlijst aan het maken bent of denkt aan een e-mail die je nog moet beantwoorden? Met de kalender sta je heel even stil bij jouw opvoeding en met de tips kun je het net even gezelliger maakt!

De Opvoedkalender is een uitgave van Uitgeverij Snor en onder andere hier te koop voor 14,95.

www.evabronsveld.nl

www.evabronsveld.nl

 

Written by

  1. Ooh super zeg die kalender, lijkt me wel wat!

Comments are closed.