Nieuw buitenspeelgoed van HEMA!

0 0 0 One comment

We loooove HEMA. Hoeven we niet verder toe te lichten, als je ons al wat langer volgt, dan weet je dit allang. Ons moederhart ging toch iets sneller kloppen toen we lazen over het nieuwe buitenspeelgoed van HEMA dit seizoen. Want dat mooie weer komt (en blijft) echt wel dus reken maar dat we dan naar buiten trekken! En dat kan dan weer perfect met de bolderkar die is opgenomen in het assortiment!

Een compleet vernieuwd buitenspeelassortiment, dat zien we graag! Alle producten zijn verkrijgbaar bij de HEMA filialen maar ook via hema.nl natuurlijk.

Naast veel zwembadjes, zwemvestjes, duikbrillen, badspeeltjes en emmertjes die je bij HEMA vindt, willen we ook dit toch wel heeeeel graag voor een heerlijke zomer aan het strand en in de tuin!

Want wat dacht je van deze XL buitenspellen? Samen een spelletje domino spelen, aan de slag met mikado of liever gewoon tennissen of darten? De XL buitenspellen kosten 15,-/

mikado hema tennis dartspel domino

En ja hallo, kunnen we het heeeeel even over dit stoepkrijt hebben? Stoepkrijt is natuurlijk hartstikke leuk en bij ons in de tuin ook altijd een succes. Maar dit stoepkrijt heeft GLITTERS! (2,-)

glitterstoepkrijt

Ook de vlieger staat hoog op mijn peuter’s verlanglijstje (4,-)

vliger

Ik vermoed zomaar dat we van de zomer iedere Nederlander in het buitenland gaan herkennen aan de opblaas Takkie, rookworst of tompouce. Niet helemaal nieuw, wel nieuw zijn de opblaasananassen en ijsjes! Er is trouwens ook op opblaasstroopwafel maar die vind ik eerlijk gezegd een beetje op een koeienvlaai lijken. Sorry HEMA. De luchtbedden kosten 7,50, de stoopwafelversie 10,-.

ananas luchtbed jsje takkie opblaas tompouche opblaas

En ja. Noem me maar burgerlijk maar ik wil voor de vakantie een bolderkar. Ik bedoel, twee kinderen (waarvan 1 in een maxi cosi), spullen die ik mee wil nemen naar het park of strand. Lijkt mij super handig. Ik ben dan ook erg blij dat HEMA een opvouwbare bolderkar in het assortiment heeft opgenomen. De bolderkar kost 80,- en heeft een afmeting van  56.5 x 88 x 50 cm en een laadvermogen van 68 kilo.

bolderkar

En dan toch nog even dit zwembad. Want HOE GAAAAAF?! Niet alleen als zwembad maar zodra het kouder word maak je er een ballenbak van? I love it! (30,-)

zwembad kasteel

Oh HEMA, wat een heerlijkheid weer dit. Ik krijg echt zin in de zomer. Zin om naar het strand te gaan, te picknicken in het park of juist heerlijk in mijn eigen tuin te vertoeven. Ik zie je van de week HEMA! Kusje!

Fantastic Moms

Written by

    • Linda
    • mei 17, 2017
    Beantwoorden

    Toevallig zag ik laatst iemand lopen met zo’n bolderkar in d’r apenheul. En dacht dat is nog eens handig als je een dagje weg gaat. Geen kinderen meer tillen als ze moe zijn. En lekker al je spullen erin. Dat zwembad is ook gaaf!!

Leave a Comment