Nog meer Sint tips!

0 0 0 No comments

We hadden het er gisteren al over, soms valt het niet mee om toffe sint cadeautjes te bedenken. Sint tips zijn dus altijd welkom. Speelgoed hebben ze al genoeg en waar laat je het allemaal?! De moms stoppen ook graag wat praktische dingen in de zak. Van die dingen die ze sowieso nodig hadden of iets leuks voor op de kinderkamer. Kinderen blij want een berg cadeau’s en moms blij want een huis tjokvol zooi daar zit niemand op te wachten. Voor je het weet kun je weer helemaal opnieuw beginnen met je ge-Marie Kondo šŸ˜‰ Speciaal daarom zetten we de leukste non speelgoed cadeaus voor je op een rij!

Pyjama’s

De leukste en meest afgezaagde Sint tips, maar toch gaan ze hier standaard in de zak. Want niks schattiger dan versgebadderde kindjes in krakend schoon flanel. Zeg nu zelf, pyjama’s heb je nooit genoeg. Hofleverancier hier is natuurlijk HEMA. Ik smelt echt van die nachtponnetjes met een matching exemplaartje voor de pop. Waarom had je die niet toen ik zes was?! Maar ook bij winkels als Zeeman en Wibra kan ik altijd goed slagen voor fijne exemplaren voor fijne prijsjes!

Naamkruk

Ik zag deze krukjes van de week voorbij komen en ik vind ze ZO leuk! Perfect voor de kinderkamer maar net zo leuk in de woonkamer. Niet alleen het perfecte kraamcadeau maar net zo leuk van de Sint. Weet je in elk geval zeker dat ze er lang plezier van hebben. De krukjes worden handgemaakt door Studio Hout en Wol en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker even het bekijken waard!

Muursticker

En om nog even in de interieursferen te blijven, wat dacht je van een toffe muursticker zodat je kleintje in een paar minuten zijn/haar kamer kan pimpen. Kleine moeite, groots effect en je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Hier thuis zijn allebei de kinderkamers voorzien van muurstickers en ik vind het te gek. Binnen no time ziet het er net even anders uit. En nog een voordeel, het is er zo weer af als je het zat bent. Erg handig aangezien mijn dochters net zo wispelturig zijn als ik šŸ˜‰

Nog een Sint tip: check deze hartjes muursticker bijvoorbeeld, te gek toch voor een meisjes kamer?! En wat dacht je van die lieve wolkjes. Ik zou er bijna nog een baby voor maken (bijna dan he…) Liever een tekst, naam of doe eens gek een songtekst? Kan net zo makkelijk bij Muurstickerstunter!

Schoolbeker

Inmiddels zitten onze bloedjes alweer een maandje of drie op school en dat betekent dat de eerste algen zich in de bekers beginnen te manifesteren. Perfecte timing dus voor nieuwe schoolbekers. En mocht jij wel een moeder zijn die alles altijd netjes direct in de vaatwasser knalt, een back-up is ook nooit weg natuurlijk. Ik zweer bij Doppers! De voordelen: ze zijn redelijk onverwoestbaar, vaatwasserbestendig en er past lekker veel in. Vooral dat laatste vinden die zuipschuiten van mij fijn. Daarnaast zien ze er ook nog eens geinig uit en kun je ze zelfs personaliseren. What can is say, we loveeeee Dopper!

Doe jij ook praktische cadeaus in de zak van Sinterklaas??

Written by

Leave a Comment