Now that’s Fantastic! #2

0 0 0 6 comments

Tijd voor een overzicht van alles wat wij Fantastic vonden. Welke blogs zorgden ervoor dat wij huilend van het lachen cappuccino in elkaars gezicht spuugden? Waar gingen onze hartjes sneller van kloppen en wat mag jij niet missen…? Maar daar blijft het niet bij, want wat vond jij nou eigenlijk Fantastic? Welk artikelen van ons werden het beste gelezen en wat was de fijnste comment? Je vindt het allemaal hier!

Fantastic indeed!

Kennen jullie de ‘Blote Mama Buik’ rubriek van Mamakletst.nl? In deze rubriek tonen moeders met lef hun blote buik. Ik lees deze rubriek trouw iedere week en vind die moeders allemaal zo stoer. En nee, wij durven er niet aan mee te doen 😉

Jessica heeft hard gelachen om de open brief die Muriel van Famme.nl schreef aan Freek Vonk en de marketingmeneer van de AH. Over hoe je jezelf als moeder toch weer beet laat nemen als het gaat om marketing, maar ook over het heerlijke effect van Freekie op de kinderen.

applaus

Martine las met kippenvel de blog van Sanne van laviesagista.nl. Ik heb Sanne vorig jaar tijdens een event ontmoet en ze was toen nog zwanger. Dat het afgelopen jaar niet alleen maar een blauwe wolk was, bleek toen haar zusje werd gediagnosticeerd met de ziekte van Hodgkin.

 

Nomnom:

Met stip op nummer 1 staat wel de roze verjaardagstaart van Juul. Waar we drie dagen van hebben gegeten! Deze taart was niet alleen mooi, maar ook echt HEEL ERG lekker!

DSC_3120

Op 2 staan de heerlijke Strawberry Margarita’s die we dronken op onze maandelijkse diner date vorige week. Een bloody hotte avond genieten van food en drinks. Althans dat was het plan, uiteindelijk werd het genieten van bitterballen en cocktails ;).

margerita

We write, you like:

Stelletje stiekemerds dat jullie zijn! De blog 8 redenen waarom we vaker zouden moeten seksen deed het helemaal niet extreem goed op social media, maar de bezoekersaantallen logen er niet om. We laughed…!

Ook de super lieve brief van Jessica aan Juul werd erg goed gelezen. Pinkten jullie net als wij een traantje weg..?

 

Best tip ever:

De best tip ever komt deze week van Trendymommy Andrea. Nu we met deze tropische temperaturen massaal het water opzoeken, is dit een briljant plan als je het ons vraagt!

trendymommy

 

Speak up! 

We vinden jullie reacties altijd geweldig en we hebben met recht een paar ‘comment queens’. Dames die altijd treffend weten te reageren. Ook deze editie van That’s Fantastic moeten we Samantha op 1 zetten. Op de FM Woordzoeker reageerde Kelly dat ze ‘de husband’ mistte. Samantha haakte daar scherp op in:

Die gingen met de “kinderen” aka “dochters” met “poepluier” en al in de “bakfiets” naar het “krijspaleis” zodat “jessica” en “martine” wat “artikelen” konden “schrijven”, “bloggen” en “comments” “lezen”. Ook nog even “reageren” op de “reviews” van het “testpanel”, waar ze stiekem “sarcastisch” om konden “lachen” al denkende de “liegbeesten”! Daarna een “loedermoeder” uitzoeken als winnares van de “winacties” van afgelopen “manic monday”. Na een drukke werkdag vol “zelfspot” konden ze “ontspannen” “wijn” drinken, “slapen” en na het “verbinden” met de wifi “kieskeurig” “winkelen” op het “internet”.

Volgens mij is het zo ongeveer gegaan….

Nee echt, we lachen nog steeds.

 

Priscilla bij ‘Het zware leven van een dreumes’

Whahaha wat een heerlijke foto’s! Ik heb hier trouwens een kleuter die regelmatig verzucht dat hij “het zware leven” heeft haha

De peuter van Priscilla lijkt waarschijnlijk op Juul 😉

 

Marie bij ‘ de verbogen kosten van kinderen’

En als jongensmoeder voeg ik hier graag even broeken aan toe. Want die gasten moeten blijkbaar altijd, maar dan ook altijd, iets op hun knieen doen en nee, dat kan nooit voorzichtig. Gemiddelde levensduur van een broek is hier met een beetje geluk een maand. Ik ben vaste klant bij een online webshop voor knie-applicaties (dat is na de broeken verborgen kostenpost nummer 2 dus).

Hetzelfde geldt voor schoenen. Want he, er zit een rem op je fiets maar je kunt toch ook gewoon met de hakken van je schoenen remmen, keihard over het asfalt/tegels?? Oooooh komen er dan gaten in….jeetje mam dat wist ik niet.

Oh en jongetjes….ik weet niet hoe dat met meisjes zit, maar die van hebben geen maag, die hebben een zwart gat. Serieus, zelfs die van 3 jaar daar kun je eten in blijven stoppen. Waar ze het laten weet ik niet want ze zijn broodmager. Ik vrees voor de dag dat ze 13 en 16 zijn….dan ga ik failliet alleen al aan brood denk ik.

En wij maar denken dat die jongensmoeders bakken met geld overhielden. Door Marie weten we nu dat ze net zulke money verslinders zijn als die diva’s van ons..

 

Fijne dag moms! Wat vond jij de afgelopen week fantastic?

that's fantastic

Fantastic Moms

Written by

 1. Beantwoorden

  Oh wat lief dat jullie de blote mama buik rubriek hier noemen <3
  Toch jammer dat jullie zelf niet mee willen doen 😉

   • MartineMartine
   • juli 6, 2015
   Beantwoorden

   Whahaha, daar is wel heel veel wijn voor nodig 😉

 2. Beantwoorden

  Die luier ben ik toevallig ook eens tegengekomen op de blog van Sanne! Haar bevallings-ABC vond ik trouwens ook geweldig 🙂

 3. Beantwoorden

  Wat een leuk overzichtje weer

  • Mamavanluna
  • juli 5, 2015
  Beantwoorden

  Ik vond de brief aan Juul deze week fantastic. Met traantjes erbij. En het herinerde mij er weer aan dat ik ook weer eens iets moet schrijven. Nog 2weken en dan word mijn drol 1.

   • MartineMartine
   • juli 6, 2015
   Beantwoorden

   Ahhh het grootste cliché ter wereld maar wat gaat het snel he! Alvast een hele fijne dag gewenst!

Leave a Comment