Now That’s Fantastic #31

0 0 0 No comments

Elke week weer verbazen we ons over al het leuks dat we tegenkomen. Tijdens een uurtje lanterfanten online, door toffe mails in onze inbox of gewoon old skool gespot in de stad! Daarom zetten we speciaal voor jou eens per week onze pareltjes op een rijtje, gewoon omdat je het waard bent 😉 Zit je klaar…?

FANTASTIC TO READ:

Ik ontdekte deze week de blog van Muriel en sindsdien droom ik van deze witte chocolade cheesecake! Ik kan er maar een ding over zeggen… IK WIL HET IK WIL HET IK WIL HET!!!!

Marlieke van Lovethat.nl volg ik graag en haar artikel ‘Het is hier geen hotel..‘ vond ik treffend! Neemt niet weg dat de moms fantastic pannenkoeken kunnen bakken, dus Marlieke… To gauw! 😉

FANTASTIC OM TE SMEREN:

Jahaaaaa, nu weten we wel dat we geen twintig meer zijn. No need to rub it in 😉 En na wat gesprekjes met een goede psycholoog (KIDDING! ) zijn we daar ook helemaal okay mee. Maar de smeerroutine is wel verandert. Een huid met beginnende! lijntjes vereist nu eenmaal andere producten dan dat perzikhuidje van weleer (SNIK!). Hannah is wat dat betreft een fijne vriendin op je wastafel. We hebben al vaker met dit fijne merk gesmeerd en ook de nieuwste aanwinst, de 4Youth Juvination Cream is een topper.

Hannah2

De creme belooft een heleboel:

– Direct en langdurig huidverbeterend effect
– Ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels
– Liftend
– Verbetert de huidelasticiteit en tonus
– Vermindert de rimpeldiepte
– Hydraterend
– Volumeverbeterend
– Verbetert de weerstand van de huid
– Draag multidisciplinair bij aan huidregeneratie
– Goede huidaffiniteit

We smeren inmiddels een paar weekjes en dat is misschien nog wat te vroeg om iets te zeggen over verminderde rimpels maar ik heb wel het idee dat de creme iets liftends doet. Na het opbrengen zie ik er fris uit en het is tevens een goede basis voor mij make-up.

Hannah1

Hannah4

De creme heeft een prettige substantie die fijn uitsmeert en niet onbelangrijk, heerlijk ruikt naar de typische Hannah geur. Wij smeren nog even door..! Meer informatie over deze creme vind je hier.

Hannah3

WE WRITE, YOU LIKE:

Thank god, Martine is niet de enige die stuntelt met een goede benaming voor de geslachtsdelen van haar dochter 😉 Zeker op Facebook stroomden de reacties binnen op haar blog ‘Als het beestje maar een naam heeft..’ Zo grappig hoe elke mom er haar eigen draai aangeeft!

En ook de huishoudHEL van Martine was herkenbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Ik denk dat er moms zijn doorgedraaid om minder 😉

COMMENT LOVE:

Hilariteit natuurlijk bij de Fantastic zoekwoorden! Suus verwoordt het treffend…

Beste artikel van dit jaar tot nu toe. Ballen uit mijn broek gelachen. DANK!

 

Wij ook Letje, wij ook…..!

Whahaha hond likt naaktslak! Ik vraag me dan toch af wie zo iets googled en wat de link is met jullie?!

 

Omg, Tamara zeg dat het niet waar is 😉

Hahahahaha hillarisch!! Leuk he die zoektermen! Ik kwam laatst 1 tegen in de trant van: ik dacht dat ik door borstvoeding grote borsten zou krijgen.. Uhh ok?

Written by