Now That’s Fantastic #50

0 0 0 No comments

Weer een week voorbij! Dus tijd voor een nieuw overzicht! Met deze week onder andere een huishoudelijke mededeling/verzoek met betrekking tot de winacties, toffe boeken, geweldige uitjes voor in de Herfstvakantie, heerlijke geurkaarsen en een hele coole nieuwe collectie bij Lidl!

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING

Bij winacties vragen we deelnemers altijd om hun naam en e-mailadres in te voeren. Het e-mailadres wordt niet op de site gepubliceerd, maar wij hebben dat adres wel nodig om je te mailen als je gewonnen hebt. Dit gaat helaas wel eens mis.. Daarnaast komt het regelmatig voor dat winnaars niet reageren op onze mails. We mailen 3x en mochten we dan geen reactie hebben gekregen, kiezen we een nieuwe winnaar. Dus even een huishoudelijk verzoek: check bij het meedoen altijd even je mailadres en vergeet niet je mail in de gaten te houden (ook je spambox dus!).

Goed, nu over naar veeeel leukere dingen!

FANTASTIC TO READ

Eerlijk? Ik ben nooit zo moeilijk als het gaat om speelgoed. Of het nou herrie maakt, van hout is, hysterisch roze of ‘net als mama met je stofzuiger’. Ik kan er niet zo mee zitten. Maar toch ben ik wel een beetje geschrokken van dit interview met Mary-Jo de Leeuw. Over interactief speelgoed, smartwatches en poppen die zo te hacken zijn dat ze doodsbedreigingen uitspreken… Brr.

FANTASTIC TO DO:

Volgende week is het herfstvakantie en dat betekend dat het weer tijd is voor LEGO World! De afgelopen jaren was dit ons favoriete uitje tijdens de herfstvakantie en ook dit jaar zijn we weer van de partij! Van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober wordt de jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot een waar LEGO walhalla.

LEGO World 2014

LEGO World 2014

lego1

En ik kan je vertellen, succes gegarandeerd. Men neme honderdtriljoenmiljard legoblokjes, LEGO helden in real live (mijn meiden gillen harder voor de LEGO Friends girls dan Justin Bieber fans) en overal waar je kijkt toffe LEGO bouwwerken. Echt een fijn familie uitje want reken maar dat de meeste vaders ook helemaal los gaan 😉 Meer informatie over tickets vind je hier.

Nog een herfstvakantietip! Van 15 oktober tot en met 27 oktober 2016 bezoeken kinderen tot en met 18 jaar gratis het Amsterdam Museum. Het museum viert op deze manier de verjaardag van de stad. Op 27 oktober is het namelijk 741 jaar geleden dat de stad voor het eerst wordt genoemd in een officieel document. Er zijn momenteel een aantal toffe tentoonstellingen en presentaties voor het hele gezin dus zeker even gaan kijken als je in de buurt bent!

FANTASTIC TO GET

De ‘wonderpotjes’ van Oriflame… Mensen die ons al langer volgen weten vast wel hoe vaak Jessica hier al over geschreven heeft hahaha. Die zijn gewoon al jaaaaaaren geweldig en Jessica is dan ook ieder jaar erg enthousiast als er een nieuwe variant uitkomt. Dit jaar is dat cinnamon!! YEHES! De potjes kosten 10,- en zijn er in vele vele geuren. En de ‘Tender Care Protecting Balm‘ is echt een wonderpotje want het helpt hier sowieso tegen opkomende koortslippen, schrale plekjes, droge lippen, kapotte nagelriemen….

oriflame-tender-care-protecting-balm-cinnamon-sfeer

En om maar even in herfstige sferen te blijven, nog een heerlijke tip! De geurkaarsen van Oscar & Babette. Ik bestelde dit keer Homemade Apple Pie en Goodmorning Coffee. DIE ZIJN LEKKER! En vooral de Apple Pie bracht mij helemaal in herfstsfeer. Voor het eerst ook dat mijn moeder bij binnenkomst vroeg wat er zo vreselijk lekker rook? Mijn kaars! Voor wie eens andere geurkaarsen zoekt, zeker even Oscar & Babette checken! De kaarsen zijn gemaakt van 100% biologische EcoSojawas en branden ongeveer 14-15 uur. De blikjes kosten 7,95.

apple-pie

FANTASTIC SKI OUTFITS:

Wat is die Lidl toch lekker bezig. Weet je bijvoorbeeld nog de toffe sportcollectie die zelfs Martine naar buiten kreeg voor een rondje hardlopen 😉 Nu de dagen langer worden en de nachten kouder kunnen we er niet omheen, winterseason is coming. Niks mis mee want deze mom is dol op pepernoten, stoofvlees en rode wijn. It’s the season to be jolly! Mocht jij nou een echte wintersport fanaat zijn dan zou ik Lidl zeker even in de gaten houden de komende tijd.  Dit jaar komen ze namelijk met een hele fijne tijdelijke collectie skikleding & ski-accessoires voor het hele gezin. Broeken, jassen, thermo-ondergoed, skibrillen, skisokken. Echt alles wat je nodig hebt op wintersport gebied vind je in deze collectie, en alles tegen een Lidl prijsje natuurlijk 😉

lidl2

lidl1

Dus even wat data om te onthouden. De collectie is sinds 6 oktober online te bestellen op www.lidl-shop.nl. Vanaf 13 oktober ligt de collectie voor volwassenen in de winkels. De kindercollectie ligt vanaf 17 oktober in de winkels en vanaf 31 oktober zijn de vesten en onderkleding aan de beurt. Tot slot is er exclusief online vanaf 20 oktober een Crivit Pro Skimode collectie te vinden. Shop ze!

FANTASTIC TO READ:

Soms heb je van die kinderboeken die precies de juiste snaar weten te raken. Toen Noor en Saar samen naar boven vertrokken met een boek onder de armen en ik ze binnen vijf minuten hoorde brullen van het lachen wist ik dat dit zo’n boek was.

In ‘Eigenlijk ben ik een Flamingo’ ontmoeten we Marcus de worm en Laurence de kip. Laurence heeft maar een wens en dat is om naar Kenia te gaan. Maar hoe komt een kip in Kenia? Marcus besluit te helpen en samen gaan ze op pad.

flamingo

En ja, een worm en een kip die samen op reis zijn naar Afrika spreekt tot de verbeelding en werkt nogal op de lachspieren. Buikpijn gegarandeerd bij iedereen boven de zes 😉 ‘Eigenlijk ben ik een Flamingo’ is geschreven door Simone Lia en uitgegeven door Lemniscaat.

En nog iets heeft tofs! 1 november komt er een kerstkookboek uit van Jamie Oliver! Nu zijn wij niet echt van die keukenprinsessen maar de man van Martine daarentegen… *hint*hint*

jamie oliver kerst

 

Fantastic Moms

Written by

Leave a Comment