Now that’s Fantastic #57

0 0 0 No comments

Het is vrijdag en dus zetten we graag weer wat toffe dingen voor je op een rijtje. Om het weekend goed te beginnen and because you’re worth it! Zit je klaar….?

Help! Mama is uit haar vel ontploft

Een paar weken geleden ontvingen wij een hele leuke mail van Dorien. Haar bff had namelijk een boek geschreven met de geinige titel ‘Help! Mama is uit haar vel ontploft!’ en dat wilde ze graag onder onze aandacht brengen. Daar zijn we Dorien hartstikke dankbaar voor want wij hebben genoten van dit toffe boek. De meer dan 50 korte verhaaltjes zijn zo herkenbaar dat het grappig is. En zo blijkt ook maar weer hoe heerlijk het is om elkaar een moederhart onder de riem te steken omdat we allemaal struggelen met dezelfde issues. En wat M. Achterkamp (de schrijfster) heel goed heeft begrepen, is dat een knipoog het halve werk is, we like!!

3

Vraag maar!

Spelletjes daar krijgen mijn meiden nooit genoeg van, maar dan moet mama natuurlijk wel mee doen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet altijd sta te springen om ‘gezellig’ een uurtje vals te spelen, kibbelen, krijsen, haar trekken en stompen 😉 Gelukkig zijn er alternatieven die niet alleen de lieve vrede bewaren maar ook nog eens ontzettend leuk zijn om te doen. Wij ontvingen het spel “Vraag Maar’, speciaal ontwikkeld voor ouders en kinderen en damn wat ben ik enthousiast!

1

Het idee is simpel er zijn vraagkaartjes die kinderen aan hun ouders kunnen stellen en andersom. Inmiddels heb ik het spel al een paar keer gespeeld en echt, er komen zulke leuke antwoorden uit. Zo weet ik nu dat mijn meisjes mij het grappigste vinden als ik heel hard ons zelfbedachte luizen lied zing (Er zit een Pietje op mijnhooooooooooooofd laaaa laaaa een Pietje op mijn hoofd) en ze vaker heel lang zouden willen knuffelen (u vraagt wij draaien schatjes!). Kijk daar heeft een moeder wat aan. Echt een spel om eens echt aandacht voor elkaar te hebben en wat mij betreft een briljante cadeautip!

2

28 Dagen Bikini Body Guide

Woops, ik schrok me van de week een hoedje. Want vet leuk dat het ineens 28 graden is, maar helemaal bikini proof ben ik nog niet. Story of my life want in de winter eet ik er altijd graag wat kilootjes aan. Je wilt het tenslotte niet koud krijgen 😉 Geeft niks, maar als het mooie weer zijn intrede doet zie ik ze graag weer als sneeuw voor de zon verdwijnen. Tijd voor actie! Gelukkig viel de 28 dagen Bikini Body Guide van kayla Itsines op de mat en nu de zon weer verdwenen is heb ik mooi tijd om me hier eens in te verdiepen.

4

Kayla kennen we vast allemaal, al is het alleen al omdat ze zo vaak voorbij komt op Instagram. Haar programma van vier weken is over de hele wereld een groot succes en ik ken meerdere mensen die het gevolgd hebben. Met succes overigens want ook al is het vrij zwaar, de resultaten mogen er zijn. Klinkt goed toch? TOCH?! Het boek ziet er in elk geval prachtig uit mede dankzij de mooie vormgeving. In het boek vind je het basisprogramma met workouts van 28(!) minuten, handige maaltijdplanners en last but not least 200 recepten voor Kayla proof maaltijden. Vooral dat laatste vind ik fijn want ik ben niet zo’n keukenprinses (understatement!) dus een beetje inspiratie is altijd welkom. De recepten zijn makkelijk te volgen en alleen al van de foto’s krijg ik acuut trek.

6

5

Inmiddels heb ik de eerste workouts erop zitten en dat viel zeker niet mee. Ook de eerste salades zijn gefabriceerd en dat viel zeker niet tegen! Kortom bikini body here i come!! 28 Dagen Bikini Body Guide is uitgegeven door Kosmos (ISBN: 9021565218)

7

Fantastic Moms

Written by

Leave a Comment