PLAYMOBIL De Bruiloft!

0 0 0 No comments

Een prachtige, zonovergoten dag. Natuurlijk DE perfecte dag voor een bruiloft! En wij waren te gast bij een wel heel bijzondere bruiloft; die van de PLAYMOBIL Prinses en Ridder! Zij stapten in het huwelijksbootje omdat ze elkaar heel lief vinden natuurlijk, maar ook ter ere van de te gekke ‘De Bruiloft’ collectie van PLAYMOBIL!

Het bruidspaar! Wat waren ze toch mooi <3

playmobil bruiloft Altijd even je momentje pakken als er een loper uit ligt…..

playmobil bruiloft

De Bruiloft collectie van PLAYMOBIL is super leuk! Het vergt even wat moeite om alles in elkaar te zetten maar daarna is het een fantastisch schouwspel! En nog belangrijker; het zorgt voor uren speelplezier.

Het begint natuurlijk allemaal met het kopen van de trouwjurk. Dit is the Bruiloftsshop inclusief een kapsalon! En mijn hart gaat hier een beetje sneller van kloppen. Wat fantastisch en gedetailleerd dit! Dit pakket (9226) is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kost 59,99.

PLAYMOBIL_9226_Bridal Shop

Dus dan heb je de jurk en is je haar gedaan. Tijd om te gaan trouwen! Richting de ceremonie word je uiteraard vervoerd in passend vervoer, de Bruidslimousine (37,99). Is er getrouwd, dan vertrek je weer in stijl; uiteraard met blikjes aan je bumper!

PLAYMOBIL_9227_Wedding LimoDe fotograaf en de bruidskinderen (9230 – 10,99) Strooien maar met die bloemen. Ondertussen blijven lachen want je wordt op de foto gezet.

PLAYMOBIL_9230_Flower Children and Photographer En nu is het moment dan echt daar. Tijd voor de ceremonie in dit prachtige paviljoen. Wat is de bruid toch mooi! (pakket 9229 – 16,99). Bloemen overal, een stralende dag. Het is perfect voor een volmondige ja.

PLAYMOBIL_9229_Wedding CeremonyYes ze hebben ja gezegd! Als man en vrouw is het dan nu tijd voor het feest en de eerste dans. En vieren doe je natuurlijk met dit prachtige bruiloftsfeest (9228-29,99). Inclusief taart en cadeaus!

PLAYMOBIL_9228_Wedding ReceptionWat een heerlijke collectie! Super leuk om te zien dat PLAYMOBIL blijft ontwikkelen. Figuren krijgen steeds meer variatie en er wordt ontzettend veel aandacht besteedt aan de details. Wauw gewoon!

De Bruiloft lijn is onderdeel van collectie ‘City Life’. Je bekijkt en koopt het onder andere hier.

PLAYMOBIL, ontzettend bedankt dat we bij de bruiloft aanwezig mochten zijn! We hebben er van genoten. En lief bruidspaar; ontzettend veel geluk gewenst!

IMG_7315

 

Fantastic Moms

Written by

Leave a Comment