Het Playmobil Zee Aquarium en jij kunt hem WINNEN!!!!

0 0 0 69 comments

Playmobil, zijn er mensen die er niet mee gespeeld hebben? Of je nu een die hard groupie bent of niet, ik denk dat er weinig huishoudens met kinderen zijn waar je geen enkel poppetje vindt. En joe, als er een kapsel naar je vernoemd is dan weet je dat het goed zit. Al kan ik uit ervaring zeggen dat het die poppetjes beter staat dan mij..😉

Een van de nieuwste aanwinsten van de Playmobil familie is het zee aquarium. Een bassin wat je kunt vullen met water? De aandacht is gewekt hoor. Aangezien spelen met water hier een grote favoriet is (anytime, anyplace, anywhere), is het niet lastig om vrijwillers te vinden voor een speeltest. 

Nadat het bad gevuld is en de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen (dweil?check! 54 handdoeken?check!) is al snel duidelijk waarom Playmobil al zolang populair is. It never gets old!!! De hele middag zijn ze zoet bezig en dat ik daarna de halve woonkamer moet dweilen heb ik er graag voor over. Zo vaak gebeurt dat niet dus fantastic huisvrouw goodiepoints op de koop toe. Ik zeg een win-win situatie…!
1

2

En dan nu het allerbeste nieuws…. Wij mogen van Playmobil een Zee Aquarium weggeven aan een van jullie! Hoe doe je mee met deze toffe winactie? Laat hieronder in een comment weten wanneer wie jij wil verrassen met het Zee Aquarium en waarom, that’s it! 

Aanstaande vrijdag krijgt de winnaar per mail bericht. Heel veel succes moms en fijne week!!

3

5

 

Fantastic Moms

Written by

  • Myrthe
  • augustus 22, 2017
  Beantwoorden

  Mijn dochter Yvaine, omdat ze helemaal gek is van playmobil en de mooiste verhalen erbij verzint.

 1. Ik zou zoonlief Jack met deze leuke speelset willen verrassen om lekker te spelen wanneer mama aan tafel zit te studeren… De examens komen er weer aan en dan loop ik altijd met een mega schuldgevoel omdat het dan lijkt dat ik hem een beetje verwaarloos…. ik ben wel aanwezig in de woonkamer maar ben vaak verdiept in mijn boeken. Kleine nuance… verdiept is misschien een groot woord wanneer mijn bloedje het allerliefst kleurt in mijn cursussen, enkel op mijn schoot blijkt de kunnen spelen, en zo een keer of 500 keer ‘mama’ zegt op dag… Dit aquarium kan misschien de kleurstiften even doen vergeten, mijn kind de vloer doen verkennen in plaats van mijn schoot… en last but not least van die 500 keer ‘mamaaaaa’ 479 maken …. 😉 <3

  • Irene
  • mei 21, 2017
  Beantwoorden

  Zou tof zijn om dit kado te geven aan een heel lief jong Syrisch echtpaar en hun zoontje! Ze willen van mij geen kadotjes aannemen, ze zijn erg bescheiden. Maar als ik het hier voor ze win maak ik ze er vast heel blij mee!!!

  • Nathalie
  • mei 17, 2017
  Beantwoorden

  Zo leuk voor mijn dochter… 3 jaar oud en speelt volop met playmobil. Hele verhalen, zo leuk om stiekem mee te luisteren (of mee te spelen!!).
  Nu Finding Dory favoriet is… zou dit helemaal geweldig zijn!

  • Tamara
  • maart 31, 2017
  Beantwoorden

  Dit zou mijn zoon heel leuk vinden!

  • Sanne Bartels
  • maart 30, 2017
  Beantwoorden

  Ik zou graag dit geweldige playmobile zee aquarium cadeau willen geven aan mijn nichtje Lila!

  • Anouk Hendrikx
  • maart 30, 2017
  Beantwoorden

  Ik zou heel graag dit mooie cadeau willen schenken aan mijn kleine brokkenpiloot Tijs (4 jaar). Afgelopen vrijdag heeft hij een ongeluk gehad met de schommel waardoor hij is gelanceerd tegen een stenen muur.. Gescheurde lip, enorme bult en hersenschudding. We hebben het weekeind in het ziekenhuis doorgebracht ter controle. Gelukkig gaat alles goed en is hij superstoer! Alleen mocht hij gisteren niet naar zwemles … tranen met tuiten! Hij is net begonnen en mag nu al niet gaan. Om het leed te verzachten zou dit cadeau te gek zijn! Water, plonzen, vissen… Helemaal wat hij leuk vindt! Hij heeft ook het politiebureau van Playmobil en die wordt overal mee naar toe gesleept! Ik vind dus dat mijn kleine stoere man dit verdiend!

  • Dineke
  • maart 26, 2017
  Beantwoorden

  O, te gek dit! Of ben ik net te laat… Toch nog maar een gokje! Mijn drie mannetjes zulken dit helemaal geweldig vinden! Duimen!

 2. Beantwoorden

  Ik wil graag mijn zoontje ermee verrassen. Hij houdt zo van dieren. Dan kan de megablocks van zijn kamer, wordt hij wat groot voor, en kan hij hier ongestoord mee spelen. Ik zou hem direct geven als hij er is. Samen kijken en uitpakken.

  • Joyce
  • maart 23, 2017
  Beantwoorden

  Oh mijn jongste dochter is groot playmobil-fan en bijna jarig! Dit zou een geweldig cadeau zijn!

  • Mieke
  • maart 22, 2017
  Beantwoorden

  Mijn mannen Daan en Luuk zouden dit prachtig vinden 🙂

  • Moniek
  • maart 22, 2017
  Beantwoorden

  Dochterlief van zes zou hier heel blij mee zijn (en mam stiekem ook, ziet er gááf uit!)

  • Patricia
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Wauw! Een prachtig cadeau voor onze oudste dochter Thirza van vier. Ze heeft onlangs Playmobil ontdekt en deze set zal ze heel mooi vinden!

  • jackie
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Voor Oskar!! Mijn 3-jarige wil (en gaat dus) elke week op woensdag met mij naar Artis. We gaan alleen naar het aquarium om naar de vissen en haaien te kijken. Het was een van zijn eerste woordjes en krijgt voor zijn verjaardag een haaientaart. Hij wordt hier heeeeel blij van!!! En ik ook, want dan kan ik op woensdagochtend lekker thuis blijven (en met het aquarium spelen, denk ik). (:

  • fleur
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  o wat gaaaf!!ik zou het graag willen winnen voor mijn jongens tweeling van 7 jaar die druk bezig zijn met hun zwemdiploma en dit wel een heel toepasselijk cadeau is.

  • fleur
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  o wat gaaaf!ik zou het aquarium willen winnen voor mijn tweeling zoontjes van 7 jaar die hard bezig zijn met hun zwemdiploma.

  • Nathalie
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Sinds ‘Finding Dory’ helemaal fan van visjes, dolfijnen en een octopus. Ze kan met dit aquarium de film naspelen of haar fantasie laten gaan.

  • Bodil
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Jeeej!!! Wat is dit gaaf!
  Onze meiden spelen met ‘mijn’ playmobil, van toen ik een klein meisje was.
  Ze lijken het wat flauw te vinden dat ze van mama het zwembad niet echt met water mogen vullen… Zo cool dit aquarium! Dan kan ik ze dat beetje waterpret echt niet meer ontzeggen! (En ook hier mag best eens iets vaker de dweil erdoor, inderdaad win-win! 😉 )
  Voor mijn meiden zou ik dus héél graag kans maken!
  Ze zijn dol op visjes kijken en zouden dit helemaal geweldig vinden!
  (En mama vindt de schildpad stiekem wel heel erg schattig!)

  • Marian B
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Wat gaaf! Mijn zoontje wil zijn bescheiden collectie Playmobil graag uitbreiden. Als er water bij komt kijken is zijn interesse helemaal gewekt! 😉 Wat zou het geweldig zijn om hem te mogen verrassen, dat wordt duimpjes draaien!

  • Loes D.
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Heel graag voor mijn dochter ❤ Ze wordt a.s. maandag vijf en dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn!

  • Viv
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Deze is gaaf!! En absoluut zeker weten helemaal te gek voor mijn Playmobil fan. Uren kan hij er mee bezig zijn, echt genieten van zijn eigen verzonnen verhalen. Het is toch geweldig hoe ze erin op kunnen gaan. Ik weet 100% zeker dat de boer na een aantal maanden heel hard werken op de boerderij en daarbij nog het onderhouden van de manege, heel graag met zijn gezin op vakantie wil gaan naar het vakantiehuis. Alleen wel opletten dat ze onderweg geen piraten tegen komen maar dan is de politie er om ze te redden ;-). Uiteraard maken ze dan ook een uitstapje en wie wil er nu niet naar een zee-aquarium. Echt een te gekke aanvulling voor ons manneke op zijn huidige “verzameling”. Ik waag heel graag een kansje in de hoop hem te mogen verrassen met deze nieuwe topper!!

  • Joke
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  O, mijn meisje en mijn kereltje willen dit zo graag. Ze zijn enorme dierenliefhebbers. Ze mochten dit weekend elk iets kleins kiezen in de winkel en kozen de zakjes met zeehondjes en pinguïns, waarschijnlijk in de hoop dat dit dan binnenkort ook in de living staat 🙂 Voorlopig zwemmen de diertjes in plastic potjes uit de keuken, maar die zijn te klein naar t schijnt 😉 Zelf zijn wij ook fan van Playmobil omdat ze er ondanks een leeftijdsverschil van 3.5 jaar zo mooi samen mee spelen. Ons meisje verjaart 7 april, en het zou een mooie extra verrassing zijn!

  • Alyt van der Heide
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Wil heel graag mijn dochtertjes en gastkindjes verrassen met het zeeaquarium. Ze spelen heel graag met Playmobil en dit is een te gekke uitbreiding!

  • Betty
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Jaaaa dol op play mobile Fijn speelgoed wat de fantasie prikkelt

  • Carlijn
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Jaaa voor mijn nichtje! Onze dochter is er nog te jong voor maar mijn nichtje is er gek van! Alles heeft ze van het circus tot pretpark etc. Dan mag deze set niet ontbreken….

  • M4yow
  • maart 21, 2017
  Beantwoorden

  Jaa ik zag dit mooie playmobil al een paar keer voorbij komen bij verschillende mamabloggers tijdens de vakantie. Wat zou het leuk zijn om mijn 2 zoontjes hiermee te verrassen. Ze vinden de set superleuk en zijn zo lief voor hun zusje (net 1) dat het echt super zou zijn.
  Ik duim voor ze!

  • Annemieke
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Wow, geweldig! Doe graag mee voor onze dochter. Nu nog te klein, maar al dol op vissen! Daar zal ze over een poosje super veel speelplezier aan hebben!:)

  • Marijke en Joy van Kleinwee
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Die hard groopie van bijna 39 hier, samen met dochter van 5!! Geweldig is ie! Die willen wij graag winnen!

  • marc de raden
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  mijn zoontje van 5 heeft sinds kort playmobil bij zijn neefje en nichtje ontdekt. helemaal te gek vindt hij die grappige poppetjes. wat een geweldig mooie fantasiewereld kun je hier mee creëren. En dat doet hij dan ook met volle overgave. nou zou het mooi zijn als hij zelf ook een playmobil collectie heeft. dat wil nog niet zo vlotten. maar wie weet, met deze winactie komt daar misschien verandering in. en laat hij nou toevallig helemaal weg zijn van allerlei soorten zeedieren. 2 vliegen in 1 klap. win-win situatie dus

  • steph
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Ja leuk!! Voor mijn zoontje Noam en later ook voor mijn andere zoontje Ravi(die is nu nog te klein maar gezien playmobil voor eeuwig is zal hij er ook mee kunnen spelen). Met water spelen is altijd te gek! Misschien dat hij hierdoor in water spelen ook wat minder spannend gaat vinden;-).

 3. Beantwoorden

  Ja voor mijn dochtertje wordt vrijdag 4 jaar! Ze is helemaal verzot op playmobil. Ik wil haar graag verrassen met dit cadeau. Kan ze heerlijk met water spelen!

  • Elijzen
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Hier kan ik alledrie mijn kids blij mee maken denk ik! Ze zijn 2, 6 en 7

  • Mirjam
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Ja, wie van mn neefjes/nichtjes moet ik dan kiezen hiervoor? Ze zullen het allemaal fantastisch vinden!
  Maar dan lijkt het me een mooi cadeau voor mn neefjes en nichtje die gister een broertje hebben gekregen! Dan hebben ze iets leuks om mee te spelen en geeft het de ouders misschien wat tijd en rust 😉

  • Erica Webers
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Een geweldig cadeau voor onze lieve Finn, bijna jarig (6), helemaal weg van finding nemo en dory, en gek op water, zand en strand. Ik hoop dan ook echt dat hij deze mag winnen…

  • Danielle Wiermans
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Wauw, dit is echt tegek!! Spelen met water en playmobil is hier ook zeer geliefd. Zou hem wel willen voor mijn zoontje Sol, die wordt binnenkort 4. Dit zou wel een heel tof cadeau zijn.

  • Miranda Gijsberts
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Super leuke actie!!!!
  Ik foe graag mee voor mijn dochter Lieke van 5 jaar. Ze is megafan van playmobil en het aquarium staat nog op haar verlanglijstje 😉 dus we gaan flink duimen!!!!

  • Esther
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Voor mijn zoontje Dex, hij houdt van visjes en spelen met water! Dit vindt hij vast fantastisch

 4. Beantwoorden

  Die is echt heel erg leuk! Dat gaan mijn zoontjes super vinden! Dus ik doe graag mee!

  • Iris
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Wat ziet dit er geweldig tof uit! Mijn man had vroeger heeeel veel Playmobile, maar dat staat allemaal nog bij (oppas)oma. Tijd om onze eigen collectie te beginnen voor onze kinderen. Ik doe graag mee!

 5. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk!! Ik wil naturulijk dolgraag kans maken op dit WAANZINNIG leuke en te gekke zeeaquarium van Playmobil, WAUW <3 Ohhh dochterlief gaat helemaal GEK worden.. ze is helemaal weg van playmobil!! SUPER SPANNEND! gegarandeerd urenlang speelplezier <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  √ geliked

  √ openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

  • Marlien schilperoord
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Voor mijn zoon Hugo van 3, omdat ik over een maand weer aan het werk moet na de geboorte van zijn zusje.

  • Catherine Van den Dries
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Ik zou dit aquarium willen winnen voor zoonlief Jack voor zijn vijfde verjaardag… Hij gaat helemaal op in zijn spel wanneer hij met Playmobil speelt. Zo leuk om te aanschouwen….

  • Diana
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Voor onze Sterre…! Te gek..!!! En waarom..?! Omdat de lente vandaag begonnen is….??? Ze afgelopen vrijdag d’r amandelen heeft achtergelaten in het ziekenhuis..?? Omdat we druk bezig zijn zindelijk te worden en dat voor geen meter lukt…??? We afscheid moeten nemen van de speen en dat drama is gebleken tot 2x toe…?? Nou misschien zit er een kanshebber van een reden bij ik weet alleen dat m’n mini erg blij zal zijn mocht ze de gelukkige zijn

  • Jolanda Baltus
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Hier wil ik mijn zoontje Danley heel graag mee verrassen! Dan heeft hij ook eens een cadeautje in de zomer (is 9-12 jarig, niet handig). En met water spelen is natuurlijk altijd leuk! Zeker als er ook nog poppetjes in mogen!

  • Sophie Cobben
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  oh haha heel veel huisvrouw/lieve mama brownie points . Playmobile is een van de weinige dingen die voor meisjes en jongens leuk is! Perfect dus voor onze tweeling die bijna vier wordt. En met water spelen… tja wat is er nu leuker dan dat. We wagen dus graag een kansje op deze toffe prijs.

  • Martine
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Wauw mijn dochter wil deze heel graag,ze is bijna jarig dus dit zou een superverrassing zijn!

  • Marianne
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Die zou ik willen winnen voor de verjaardag van mijn middelste dochter. Water en playmobil, daar maak ik haar heel gelukkig mee <3

  • Nynke
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Mijn dochters zijn dol op Playmobil en het is zo leuk om te zien hoe zij hier hun fantasie op los laten. Ze gaan zo op in hun rollenspelen en dit is natuurlijk een geweldige aanvulling.

  • Ilse
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Voor jurre en lars; grote fans van playmobil, dierentuinen en water.

  • Marjo Warmerdam
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Kei leuk! Zowel mijn man als ik hadden vroeger geen Platmobile. Allebei Lego. Onze oudste dochter is weg van Lego en heeft ook onze oude Lego. Onze jongste dochter echter is helemaal weg van Playmobile. Ze heeft nu een mini setje en een wat grotere set. Het aquarium zou nog even blijven staan… ze is in oktober jarig. Maar misschien wel een leuk cadeau net voor de zomervakantie!

 6. Beantwoorden

  Voor m’n zoontje van 4 jaar. Hij is sinds 4 weken grote broer en dit is fantastisch voor hem! Af en toe moet hij zichzelf ook wel eens vermaken en met deze set zou dat helemaal goed komen!

  • Anna
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Te gek! De zoon van een goede vriendin wordt 5 in mei.. lijkt me een geweldig cadeau..!

  • Femke
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Voor mijn meiden ze zijn dol op dieren en spelen met water. Ik ben zelf ook stiekem nog fan van playmobiel. Toevallig zei ik laatst tegen mijn dochter dat ik het zee aquarium voor mijn verjaardag wil. Haar reactie: dat zou ik maar niet doen mam, ik denk niet dat je er veel mee gaat spelen.

  • Tineke
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Leuk voor ons meiske! Ze is druk bezig met zindelijk worden. Daar hoort een mooi cadeau bij! Nu maar hopen dat ze niet in het zeeaquarium gaat piesen 😉

 7. Beantwoorden

  Wauw super leuk! Ik zou het River geven als ik een weekendje weg ga! Zo kan River heerlijk spelen en heeft papa z’n handen vrij haha. Te leuk! Liefs

 8. Beantwoorden

  Oh Yeah! Die wil ik wel winnen voor mijn dochter! Ze is een groot fan van playmobile en de film finding Dory. Dus ik zeg: beter kan niet

  • Natasja
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Een superleuk cadeau voor mijn zoontje van 2,5 jaar! Hij is gisteren gecrasht met zijn racefiets en heel zijn hoofd zit onder de schrammen en blauwe plekken, dus hij heeft wel een extraatje verdiend! Ook vindt hij het erg leuk om met water te kliederen, dus het is leuk dat dit nu ook binnen goed kan!

  • Marjolein Otten
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Whoop, Whoop! Deze is heel gaaf! Daar zal onze dochter Lauren zeer blij mee zijn. Ze is gek op playmobil en speelt er dagelijks mee. Dit aquarium kan ook mooi buiten straks in de zomer

 9. Ahhh voor onze lieve dochter. Die verdiend een steuntje in de rug en is dol op d’r playmobil, prinsessen, manege en boomhutten met wilde dieren Kan ze lekker samen met d’r zus en broertje mee spelen!

  • Wilma Meulendijks
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Mijn zoontje is gek op Playmobil en aquariums, dus in doe graag mee!

  • S. Hubregtse
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Bas (6) verzint altijd allerlei water-avonturen,
  Die van hem wel eeuwig mogen duren.
  Hij tekent bv allerlei prachtige vissen en koralen.
  Z’n gezicht gaat er telkens weer van stralen!
  Daarom zou ik deze doos graag voor hem winnen,
  dan kunnen de wateravonturen pas echt gaan beginnen.
  Zeeleeuwen die door het water schieten.
  Hij zou er zo van genieten…
  Zo echt…alsof hij er zelf staat,
  en Bas de verzorger is die de zeeleeuwen voeren gaat.
  Ik ben benieuwd wie er van hem ook nog naar de zeeleeuwen show kijken mag,
  het bezorgt de playmobil-bezoekers vast en zeker een lach 😉

 10. Beantwoorden

  Fantastisch! Ik ga zeggen dat ik het voor mijn dochter wil (maar eigenlijk natuurlijk vooral voor mezelf )

  • Stephanie
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Oooo ik doe mee voor Luna. Wij zijn dol op playmobiel. En op water. Luna speelt al heel goed met haar playmobiel huis en pas ook de speeltuin erbij gehaald voor haar. Alleen de kleine dingen bewaren voor over een jaartje.
  Mijn duimen draaien

  • Kim
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Woehoeoeoe das toch te gek! Ik doe graag mee voor 2 kiddies.

  • Brigitte
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Zoon Noud vindt het heerlijk om met water te rotzooien…
  kan bv ook uren in bad zitten ( tot hij gaat rimpelen ;)) met de playmobil sleepboot.
  Ik weet zeker dat ik hij er ontzettend blij mee zou zijn!

  • Nienke
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Dat zou ik echt super vinden voor mijn twee meiden. En ik denk dat het mij helpt eens een dweil door ons huis te gooien

  • Kim Van Staalduine
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Voor mijn lieve dochter Anne, ze wordt in mei 5 jaar en zegt eigenlijk altijd “mama ik hoef niks hoor voor m’n verjaardag, ik heb jullie toch.” (der twee kleine broertjes incl..) daarom lijkt het me leuk om haar extra groot te verrassen met dit cadeau! Met water spelen vindt zij ook echt geweldig! Groetjes Kim.

  • Iris olivier
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  Ow ja super! Dat zou mijn dochtertje (en mijn vriend en ik ;)) erg leuk vinden! We love playmobile!

  • elisabeth maria martina
  • maart 20, 2017
  Beantwoorden

  wat een geweldig kado voor kleinzoon tije, hij word 5 april 5 jaar en hij gaat vast compleet uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimen

Leave a Comment