Review: Bep & co

0 0 0 3 comments

Met drie dochters ben ik altijd op zoek naar leuke, originele kinderkleding. Mijn meiden zijn nogal kieskeurig en weten precies wat ze wel en niet mooi vinden. Hoe handig is het dan als ze zelf iets kunnen ontwerpen?

Ik stuitte op de webshop Bepenco.nl waar je T-shirts, van goede kwaliteit en duurzaam geproduceerd,  kunt laten voorzien van een van de vele originele ontwerpen. Je kunt je ontwerp op het T-shirt laten persen of los als strijkapplicatie kopen. En origineel zijn de ontwerpen om je T-shirt mee op te pimpen zeker! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een jeep, een raket of toch liever koningin maxima? Het kan allemaal. De afbeeldingen zijn hip en tijdloos wat ik een verademing vind na alle poezelige hartjes en bloemetjes die je vaak ziet.

Ik ontving een wit T-shirt voor mijn oudste dochter met een grappige opdruk van een snor. Dit is zeker niet iets wat ze zelf uit de rekken zou pakken als we aan het winkelen zijn. De roze fase is nogal hardnekkig in haar geval, laten we het daar maar op houden. Eenmaal aangetrokken was ze de koning te rijk met haar snorrenshirt. Gevalletje ’s avonds in de wasmachine en ’s morgens weer aan.

Zit je niet zo in een creatieve vibe dan kun je uit de collectie 2014 ook kant en klare ontwerpen kiezen. Check dan vooral de te leuke gestreepte rompertjes uit de babycollectie. Een ideaal kraamcadeautje als je het mij vraagt.

Ik ontving het shirtje leuk verpakt en snel, ook niet onbelangrijk. Dus neem gauw een kijkje op www.bepenco.com!

Fantastic Moms

Written by

  • Joyce
  • februari 22, 2014
  Beantwoorden

  Leuk shirt! Ben dol op snorren 🙂

  • Whitney
  • februari 22, 2014
  Beantwoorden

  Leuke tshirt! Ga eens de website bekijken.

  • Corine
  • februari 21, 2014
  Beantwoorden

  Echt een geweldig top shirt!! Daarnaast noemen we Tara altijd “Beppie” 😉

Leave a Comment