Stoer de herfst door met Bunnies JR!

0 0 0 No comments

Het is herfst! De blaadjes vallen rap, de temperaturen dalen. Tijd om de zomerkleding op te bergen, de regenjassen te zoeken en de wintergarderobe compleet te maken. Wat ons betreft mogen een goed stel gympen dan niet ontbreken. Mijn kleuter is dol op laarzen maar liever draagt ze ‘hardloopschoenen’ zoals ze haar gympen zelf noemt. En gelukkig; want Bunnies heeft de ideale gympen die uitstekend geschikt zijn voor het najaar!

Daar zijn ze! Stoere, hoge donkergrijze gympen met, in het geval van mijn kleuter het allerbelangrijkste; veters met glitters!

Dit is niet het eerste paar wat we hier testen van Bunnies en ook dit keer stelt het merk mij niet teleur. Ik vind de zolen van dit merk altijd ontzettend fijn. Stevig genoeg om er alle seizoenen goed op te kunnen rennen, maar flexibel genoeg voor de groeiende voeten van mijn kleuter. En kijk naar de voorkant; omdat de zool iets meer doorloopt omhoog, wordt de punt van de schoen een beetje beter beschermd. Uiteraard slijten de punten, we hebben het natuurlijk over een kleuter. Maar daaronder is de schoen dezelfde kleur, dus het valt niet direct op dat de voorkant slijt. Daar is dus zeker over nagedacht, pluspunt!

Ook fijn, ondanks dat we het over maat 26 hebben, hebben deze gympen nog een rits aan de zijkant. Omdat onze dochter zelf haar schoenen aan en uit moet kunnen doen op school, ben ik hier erg blij mee. Ze kan namelijk nog geen veters strikken en dat hoeft ook nog niet bij deze gympen. Juul zelf vindt het blaadje aan de rits heel erg mooi ;).

Hier worden de gympen onder een broek of onder een jurk gedragen. Het is een hoog model dus echt niet te koud voor het najaar. Haar enkels worden goed ondersteund en blijven warm. De zool is van rubber, de rest van de schoen is van leer (dus ook de binnenkant!). Dit is sowieso ook lekker warm natuurlijk.

Het oordeel? Gewoon weer een topschoen, zoals we van Bunnies JR gewend zijn. Al sinds Juul loopt heb ik dit merk ontzettend hoog zitten en dat is ook dit seizoen niet veranderd. Het zijn geen typische ‘girly girl’ schoenen met veel roze en ook dat waardeer ik altijd erg van Bunnies. Want niet ieder kind wilt per se hysterisch gekleurde gympen. En juist door de prachtige kleur grijs is het met bijna alles uit haar garderobe goed te combineren. Het model heet Veerle Vroeg en is in verschillende (echt hele toffe!!!) kleuren te verkrijgen. De schoenen kosten 89,95 en hebben een uitneembaar voetbed. Handig, want zo kunnen ze net even langer mee ondanks snelgroeiende voeten! De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 24 tot en met 32.

Jessica

Written by

Leave a Comment