Te leuke gepersonaliseerde cadeaus bij Webprint!

0 0 0 No comments

Webprint zullen de meeste van jullie wel kennen voor het snel en makkelijk afdrukken van foto’s. Maar dat is slechts een deel van het uitgebreide assortiment. Toen we er eens goed voor gingen zitten ging er een wereld voor ons open, want wat zijn er veel mogelijkheden op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus. Nu cadeautjes seizoen officieel geopend is , ik noem een moeder- en vaderdag, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Want wie wordt er nu niet blij van een tof cadeautje met persoonlijke touch!

Als eerste viel mijn oog op de draagtassen die je kunt opleuken met je eigen foto’s. Ideaal, want mijn meiden hebben nu allemaal dezelfde gymtas (i know, not so handy!) en dat zorgt nog weleens voor oorlog op de vroege ochtend. Nu vind ik de vroege ochtend uitdagend genoeg zonder catfights dus iedereen een herkenbare eigen tas lijkt me ideaal.

Ik ging aan de slag, zocht de leukste foto’s van elke dochter uit en binnen no time stonden er drie toffe gepersonaliseerde tasjes in mijn virtuele mandje. Een kind kan de tas doen 😉

3

1

De tasjes zijn van stevig materiaal, kunnen tegen een stootje en niet geheel onbelangrijk, de fotokwaliteit is top! Inmiddels lopen ze er blij mee te shinen op het schoolplein en is het gekibbel om wie welk tasje meeneemt verleden tijd. I like!! Deze draagtassen kosten 14,95 en er zijn verschillende designs om uit te kiezen.

2

4

Nieuw bij Webprint zijn de Studio 100 fotoproducten. Maya, Bumba en de dames van K3 sieren de leukste producten, samen met jouw eigen foto’s! Kussens, kaartjes, lunchboxes, slabbetjes, magneten, etuis, er is ontzettend veel om uit te kiezen. En kijk nou zelf, hoe leuk is dit memo spel van Maya?

webprint foto memorie studi0 100

Ik koos hiervoor mijn favoriete foto’s van onze peuter. Webprint drukt ze 2x op de hard kartonnen kaartjes en zo heb je je eigen unieke spel. De verrassing was groot toen Juul zichzelf op de kaartjes terug zag!

memory foto persoonlijk

Het gepersonaliseerde memo spel van Maya kost 14,95. Je gebruikt hiervoor 15 foto’s! Het spel wordt afgeleverd in een wit doosje van karton. Let er wel op dat je foto’s van een goede kwaliteit gebruikt, hier word je spel alleen maar mooier van.

Fantastic Moms

Written by

Leave a Comment