Will & Grace – ze komen terug!

0 0 0 No comments

Gehuild, heel hard en lelijk. Dat deed ik toen ik ooit de seizoensfinale van Will & Grace keek. Ik vond het vreselijk dat het echt allemaal voorbij was. In mijn kast prijkt de complete serie op dvd en in mijn zwangerschapsverlof keek ik het allemaal opnieuw. En weet je, Will & Grace… ZE KOMEN TERUG!

NBC

Bron: official photo from NBC

Gehuild, heel hard en lelijk. Dat deed ik toen ik dit nieuws te horen kreeg. Het is oprecht een van de meest fantastische series die ik ooit keek. Zo hard lachen dat ik buikpijn kreeg, acht seizoenen lang. Dus NBC is mijn grote held omdat ze deze serie terug brengen op de buis.

NBC

Op 28 september 2017 gaat Will & Grace weer in premiere met 12 speciale afleveringen. Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally komen allemaal weer terug als Will, Grace, Jack en Karen. Allemaal 10 jaar ouder maar nog steeds even knap en vooral, nog steeds even grappig, sarcastisch en fabulous!

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer dit speciale seizoen in Nederland uitgezonden zal gaan worden. Het is ook nog niet bekend welke zender de serie gaat aankopen (vroeger was het Net 5).

Je kan hier al wel vast de officiële trailer bekijken. Ik heb er zoveel zin in!

Jessica

Written by

Leave a Comment