WIN de Baby Clementoni Interactieve Motorfiets

0 0 0 23 comments

De liefde voor motoren wordt hier in huis al van jongs af aan meegegeven. Onze kleuter scheurt inmiddels op haar crossmotor en ook onze baby heeft inmiddels zijn allereerste motor: de Activiteiten Motorfiets van Clementoni. En we geven er twee weg dus lees snel verder!

De Activiteiten Motorfiets van Clementoni is interactief babyspeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden. En ik kan je vertellen, onze baby is er dol op!

Allereerst, de motor is hartstikke vrolijk! Ik bedoel, kijk nou zelf hoe lief ‘ie kijkt :).

Ten tweede, dit is niet zomaar een vrolijke motor. De motor praat, zingt, maakt allerlei stoere motorgeluiden en heeft een ledlamp in de koplamp. Je moet de motor natuurlijk wel eerst even starten door de sleutel om te draaien.

Na het starten is het helemaal aan jou. Ga je gasgeven, laat je de motor een vrolijk liedje zingen of oefen je samen de eerste cijfers? Het is een interactieve motor die heel erg leuk is voor jonge kinderen. Maar onze kleuter vindt het stiekem ook best leuk om soms met deze vriendelijke vriend te spelen.

Wat ik heel grappig vind, deze motor spreekt twee talen! Nederlands en Frans en ik vind het zelf heel erg grappig om ‘m soms in het Frans te laten tellen hehehe. Maar wees gerust, je kunt de motor ook makkelijk uitzetten. Moeders weten hoe belangrijk dit soms is ;).

De Activiteiten Motorfiets is te koop bij de bekende speelgoedzaken en kost 19,95. Online shop je ‘m onder andere hier.

DOE MEE EN WIN!

Dus zoek jij nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Zeker even goed opletten want wij mogen namens Clementoni twee Activiteiten Motorfietsen weggeven!

Meedoen is simpel: laat in een reactie hieronder weten voor wie jij deze vrolijke motorfiets wilt winnen. Vergeet niet je juiste e-mailadres in te vullen (wordt niet gepubliceerd). Jouw e-mailadres hebben we namelijk nodig om je te kunnen bereiken als je een van de winnaars bent!

De winactie loopt tot aanstaande vrijdag 12.00 uur. Daarna ontvangen de twee winnaars van ons persoonlijk bericht.

Written by

  • Vanessa Raffaela Sibma
  • november 17, 2017

  Wat ontzettend leuk voor ons zoontje! Kan hij mooi spelen met zijn zusje van 6 maanden:)

  • Loes van den berg
  • november 17, 2017

  Dat zou mijn zoontje van 1.5 jaar te gek vinden. Een van zijn eerste woordjes was motor en als er een voor bij komt rijden is het meteen ‘mama kijk!!!’. Hij zou het helemaal te gek vinden om een eigen motor te hebben om mee te spelen!

  • Debora
  • november 17, 2017

  Heel gaaf voor mijn neefje Mason. Weet zeker dat hij er blij mee zal zijn.

  • Anne-Marie
  • november 16, 2017

  Dat zou een fantastisch cadeau zijn voor onze zoon Sam die nu 6 maanden oud is! Net als papa gek op motoren, samen kijken ze iedere motogp wedstrijd!!

  • GerlindeIj
  • november 16, 2017

  Super leuk! Ik zou hem graag willen winnen voor ons neefje

  • Grietje
  • november 16, 2017

  Jaaa super leuk voor mijn meisje. Hier zijn we allemaal gek op motors dan kan de jongste natuurlijk niet achterblijven doe mee voor mijn meisje yara

  • Grietje
  • november 16, 2017

  Jaaa super leuk voor mijn meisje. Hier zijn we allemaal gek op motors dan kan de jongste natuurlijk niet achterblijven

  • Nadieh
  • november 16, 2017

  Heel graag voor mijn zoontje Harley!!

  • Nathalie
  • november 16, 2017

  Super leuk voor ons kleine racemonster!!

  • marita
  • november 16, 2017

  Ik denk dat ik thuis een heel blij jongetje heb als hij dit cadeau krijgt

  • Betty
  • november 16, 2017

  Leuk voor mijn kleine manneke voor 5 december

  • Inge versluis
  • november 14, 2017

  Ik doe graag mee voor ons neefje “dirk”

  • Anna de Boer
  • november 14, 2017

  Ik zou mijn zoontje hier graag blij mee maken!

  • Natasja
  • november 14, 2017

  Mijn kleine neefje is helemaal wild van voertuigen en zou dit geweldig vinden!! Het perfecte Sinterklaas-cadeau.

  • Sara
  • november 14, 2017

  Zou mijn lieve zoontje Ferre en de twee zussen wel veel plezier bezorgen.

  • Jolanda Baltus
  • november 13, 2017

  Leuk voor mijn zoontje Mitch! Al zal zijn grote broer Danley (inderdaad een kleuter) de motor stiekem ook wel leuk vinden 😉

  • Iris
  • november 13, 2017

  Ooooooh, ik voel een hele leuke rijm aankomen. Vorige week heb ik nog een hele avond ruzie staan maken met mijn man over zijn motor. Meneer had zijn oude motor verkocht en wilde nu een andere terugkopen die 7,5 keer zo duur was!!!!!! Daar was ik het niet mee eens 😉
  Anyway, dit zou ik dus heel goed kunnen gebruiken voor een passende rijm. Waarna er weer een papiertje om kan en we hem onder de boom bij oma kunnen leggen als cadeautje voor onze dochter van net 1

  • Engelien Hooijschuur
  • november 13, 2017

  Ja! Te leuk. Omdat ik 2 meiden heb, en dus alleen maar meisjes speelgoed, lijkt me het best heel gender neutraal om een keer wat meer jongensachtig speelgoed in huis te hebben.

  • Marieke
  • november 13, 2017

  Wat een gave motor! Ik doe mee voor m’n zoontje Juda.
  En ik denk dat eva hem ook nog wel heel leuk vind.. Super stoer..

  • Anna
  • november 13, 2017

  Ik doe mee voor mijn dochter..

  Facebook: An Na

  • Jennifer Lee
  • november 13, 2017

  Super leuke actie! M’n zoontje zou dat echt geweldig vinden. Z’n eigen motortje! Hij is al helemaal gek van auto’s dus dit zou een perfect Sinterklaas cadeautje zijn!

  • Jane Klunder
  • november 13, 2017

  Yes! Ik doe mee voor de knappe baby Lucius, hij zou het prachtig vinden

  • elisabeth maria martina
  • november 13, 2017

  die is geweldig voor kleinzoon quinn
  #duimen dat oma lies dit mooie kado mag winnen

Comments are closed.