WIN LEGO Friends Pretpark Achtbaan!

0 0 0 100 comments

* DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR HEEFT PER MAIL BERICHT GEHAD*

Hallo daar, hebben we allemaal de kerstdagen een beetje overleefd? Zoals je weet vierden de moms dit jaar tweede kerstdag samen met de families en dat was FANTASTIC! Omdat we nog heerlijk nagenieten blijven we een beetje in de feeststemming vandaag, want we hebben wel een hele toffe winactie voor jou!

img_4136

LEGO Friends kennen we natuurlijk allemaal en hier in huis zijn Emma, Mia, Andrea, Stephanie en Olivia echte idolen. Dat betekent dus automatisch dat ik het LEGO Friends liedje van a tot z kan meezingen…. ‘Me and my best friend, forever till the end.. whoehaaa’ . Maar daar zal ik je verder niet mee lastig vallen 😉

img_4137

Is jouw dochter net zo dol op Heartlake City en haar inwoners? Let dan goed op, want wij mogen een LEGO Friends Achtbaan Pretpark weggeven!!! Met deze mega doos zijn ze wel even zoet en voordat de achtbaan en het reuzenrad staan ben je vast een paar uurtjes verder. Perfect dus voor de kerstvakantie!

Wat moet je doen? Laat hieronder in een comment weten voor wie je zou willen winnen en that’s it. De winnaar krijgt aanstaande maandag per mail bericht, dus let goed op dat je een correct mailadres invult (deze wordt uiteraard niet gepubliceerd).

img_4139

Alvast en heel veel succes moms!

Written by

  • S. Hubregtse
  • januari 2, 2017

  Waarom wij willen winnen,
  Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
  Femke is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat haar never nooit niet verveelt.
  Met lego kan ze erg veel.
  Ze maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt ze een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat ze scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
  Bouwen we maneges, dierentuinen en zelfs boten.
  Ze is al met van alles verwend,
  Maar heeft nog niks van Lego Friend(s)… 😉

  • Sabine Hensens
  • januari 1, 2017

  Dit zou echt een prachtig geschenk zijn voor mijn dochter Mara!! Ze heeft een paar kleine doosjes en daar is ze enorm blij mee….Hoe zal ze reageren als ze haar droomdoos krijgt?

  Het zou een super begin van het jaar zijn!!!

  • Nikita Hogenelst
  • december 31, 2016

  Hoi Jessica en Martine, dit cadeau is toch helemaal FANTASTIC! Ons neefje Tonnie van 6 is een echte lego en pretparken freak. Het liefst gaat hij in de ruigste achtbanen zoals Joris en de Draak. Hij vind het dan ook FANTASTIC om reviews te maken van pretparken zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=xS7tv5FMx7o, ik verwacht dat hij ook wel weer een revieuw maakt van dit prachtige cadeau. Hij vraagt al langere tijd om de lego friends achtbaan. Dan kan hij zijn collectie lego friends pretpark eindelijk compleet maken. Want lego friends is echt niet alleen voor meisjes, maar ook voor hele stoere jongens 😉

  • annelies david
  • december 30, 2016

  Dit zou perfect zijn voor mijn oudste meid, Alyssia.
  Het geduld dat ze opbrengt om met haar kleine zus te spelen, verdient zo af en toe wel es een time of her own 🙂 lego friends past perfect in dit plaatje.

  • Denise
  • december 30, 2016

  Ahh dit is echt DE droom voor mijn oudste meisje.. het lego friends pretpark!! Woww!!! Hoe gaaf zou dat zijn! Ik doe graag mee!!

  • Sjoerd
  • december 30, 2016

  Mijn dochter Faye is sinds dit jaar helemaal weg van lego friends. Ze heeft voor haar verjaardag en van sinterklaas al een aantal sets gekregen. Waaronder ook de hotdogwagen. Ik vind het altijs zo knap hoe ze het in elkaar krijgt, soms zelfs zonder boekje!! Het pretpark wil ze dolgraag maar deze is best prijzig, dus daar is ze hard voor aan het sparen! Klusjes doen voor 50 cent, haar verjaardagsgeld, geld van haar zwemdiploma l, alles gaat erbij! Maar het sparen duurt wel even, het zou een super verrassing voor haar zijn als ik deze voor haar zou mogen winnen, dus ik waag graag een kansje!! Fijne jaarwisseling alvast!

  • Myrthe
  • december 29, 2016

  Ik heb een nichtje waar ik mee naar het pretpark hier in de buurt ga binnenkort en het lijkt me echt heel leuk om haar deze set te geven, zodat ze alvast voorpret heeft. En na ons bezoekje aan het pretpark natuurlijk napret! Kan ze de avonturen die we beleefd hebben in de achtbanen naspelen :).

  • Bianca Fenna
  • december 29, 2016

  WOW mijn 2 meiden zijn dol op Lego. De jongste kan al goed bouwen aan de Lego Juniors en de oudste aan Lego Friends. Ze kregen onder de kerstboom ieder een klein doosje en hadden er al iets van staan, maar deze Achtbaan Pretpark ontbreekt nog en ze zijn iedere keer als we naar de Toys XL gaan, bij de vitrine waar hij is opgebouwd, niet weg te krijgen. Ik weet dus zeker dat de kerstvakantie ( en ja hij duurt nog lang genoeg) voor heel wat uren bouw en speelplezier kan gaan zorgen. Dus het enige dat ik nog kan doen is KEI hard duimen.

  • Marian
  • december 29, 2016

  Wat een toffe winactie zo aan het eind van het jaar! Mijn lieve nichtje is in januari jarig en ik heb nog geen cadeautje, weet niet zo goed wat. Tot ik dit zag! Weet zeker dat dit in de smaak gaat vallen! Vind het zelf stiekem ook erg leuk 😉 Maak dus graag een kans om haar te verassen.

  • Monique
  • december 29, 2016

  Hallo!
  Ja! Hier een dochter van 6 die hier heel blij mee zal zijn!
  Groet
  Monique

  • Jenna Stip
  • december 29, 2016

  Wow, LEGO friends rules hier in huis. Hier zal ik mijn dochter van 6 heeeel erg blij mee kunnen maken! Keep our fingers crossed…

  • Lieske
  • december 29, 2016

  Dochterlief is hier al heel druk voor aan het sparen, maar t gaat haar niet snel genoeg! Dit zou ze echt supertof vinden en is haar ook enorm gegund!

  • Hanane Rebha
  • december 29, 2016

  Ik wil meedoen voor mijn Lina. Wat zal ze blij zijn als we dit mogen winnen.

  • Joke
  • december 29, 2016

  O, daar zou ik mega mee scoren bij mijn meisje! Ze heeft op haar kamer een bureau, maar kan daar geen huiswerk maken omdat heartlake er uitgestald staat. Maar deze kan er zeker bij als je t haat vraagt 🙂

   • Joke
   • december 29, 2016

   Als je t haar vraagt natuurlijk 😉
   Ze vond t ook geweldig om haar heldinnen te ontmoeten in legoland vorig jaar. Maar poseerde heel verlegen en pas na aandringen van ons met hen voor de foto. That’s my girl 😉

  • Janneke
  • december 29, 2016

  OH WOW!!!! Wat een fantastisch idee om volgende week te gaan doen! Heerlijk om met mijn 2 dochtertjes (Isa & Elin) te onthaasten door met z’n allen Lego te bouwen! Zou dus graag winnen :). Nu maar duimen!!

  • Saskia
  • december 29, 2016

  Die zou ik heel graag winnen voor mijn dochter Myrthe. De achtbaan staat hoog op haar wensenlijstje. Wat zou het gaaf zijn om deze samen met haar te bouwen. Gegarandeerd weken speelplezier 🙂

  • Sofie
  • december 29, 2016

  Voor mijn meisje die he-le-maal gek is van deze doos!!! Hij stond al op nr. 1 op haar verlanglijstje voor de Sint dus wij hopen nu dat haar wens mag uitkomen …

  • Renee
  • december 29, 2016

  Ik zou hem willen winnen voor mijn zoon van 6jr! Hij is dol op kermis en circus enz. Lego vind hij geweldig, maar ‘waarom krijg ik nooit Lego friends’? (Bijv op z’n verjaardag) helaas geen budget om zelf te kopen, dus hoop dat we winnen!

  • Marjolijne Kleijn-de Graaf
  • december 29, 2016

  Ik wil deze achtbaan graag winnen voor mijn twee oudste dochters, we gaan volgende maand verhuizen en nu krijgen ze de zolder met z’n tweetjes. Geen speelgoed meer over de hele woonkamervloer, geen kleine priegelonderdeeltjes meer uit de stofzuigerzak peuteren elke avond. Ze houden het allemaal maar lekker boven in hun eigen paleisje waar de jongste ook mooi niet bij kan.

  • Silvie
  • december 29, 2016

  Wauw, fantastic voor mijn dochter Maud.
  Ze wordt hier heel blij van

  • Tessa
  • december 29, 2016

  Voor mijn dochter madelief! Die gek is op lego en eindeloos kan bouwen. Zelfs met liefde hele politiebureau voor haar broertje van 6 in elkaar zet die meer dol is op spelen dan op bouwen . Dan zou ze nu weer eens lekker voor zichzelf kunnen bouwen en nog wel een achtbaan, waar ze dol op is! Wij duimen!

  • Esther de Romph
  • december 29, 2016

  Mijn mooie lieve kleine meisje van bijna 5 jaar heeft net Lego ontdekt en zou dit ontzettend gaaf vinden! Gegarandeerde quality time en daarna heel veel speelplezier!!!

  • Jessica
  • december 29, 2016

  Voor mijn dochter Juul ! Zal toch fantastisch zijn om fantastic mom te zijn? 😉

  • Marita
  • december 29, 2016

  leuk voor mijn zoontje Tim

  • K. Elijzen
  • december 29, 2016

  Supergaaf voor mijn dochter Sophie die over 2 weken 6 wordt. Ze zou hier heel erg gelukkig mee zijn!

  • Alessandra
  • december 29, 2016

  Mijn dochter van 6 zou hier uren zoet mee zijn. Staat op haar verlanglijstje van haar verjaardag

 1. Haai, wat een gave winactie! Hier thuis zijn we ook fan van LEGO en zeker de LEGO FRIENDS!! Ik zou willen dat ze dit hadden toen ik jonger was. Stiekem doe ik gewoon voor mezelf mee hoor Maar desalniettemin kan ik er gewoon samen met mijn dochter mee spelen! ze noemt het een meisjes trein baan en wil vaak in de stad even bij de speelgoedwinkels kijken naar de LEGO FRIENDS setjes. Ik gok dat haar broertje er ook helemaal blij van zal worden, dol op treintjes! Succes allemaal

  • Michelle
  • december 29, 2016

  Mijn dochter Jada van 10 zou in de wolken zijn met dit pretpark.
  Ze kan uren stil bezig zijn met alles in elkaar zetten, terwijl ze normaal nog geen vijf minuten kan zitten zonder te kwebbelen!

  • Marieke
  • december 28, 2016

  Voor mijn dochter Vivienne…ze is helemaal gek van Lego Friends!

  • Suzanne Verhoog
  • december 28, 2016

  Wouw! Voor mijn dochtertje van 5 jaar. Van sinterklaas heeft ze haar eerste 2 kleine setjes lego friends gekregen waar ze helemaal gek op is maar geen uren mee kan spelen… hiermee zou haar lego verzameling in een keer compleet zijn! Duimen….

  • Vera en Julia Molendijk
  • december 28, 2016

  WOW HELEMAAL GIGA MEGA SUPERRR KEI TOF TE WOW GAAF volgens mijn 2 meiden. Ze zijn alle 2 dol op lego FrIENDS en zijn al heel lang aan het sparen voor deze doos. De achtbaan is ook in het pretpark altijd favo bij de meiden dus hoe gaaf als ze straks ook in lego friends land kunnen genieten van deze gave achtbaan en pretpark

  • Mirella
  • december 28, 2016

  Wow wat ontzettend leuk zeg!
  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje en dochtertje wat zullen ze dit gaaf vinden zeg.
  Zowel zoon als dochterlief gaat gegarandeerd gillen en springen van blijdschap hahaha!

  • Suzanne Lieberom-Abbing
  • december 28, 2016

  Wow ik doe heel graag mee voor onze dochters. Ze zijn al heel druk aan het sparen voor deze set. Wat zou het fantastisch zijn om dit te winnen

 2. Weer zo’n gave winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje en neefje 🙂

  • Daisy Alexander
  • december 28, 2016

  Voor mijn dochter Nomi van 6 jaar. Ze is gek op alles van lego friends alleen die enorme,dure mooie achtbaan ontbreekt nog. Ze zou er dolgelukkig mee zijn en haar wekker staat expres om 650 uur zodat ze op tijd kan bouwen net als de rest.

  • Loes D.
  • december 28, 2016

  Mijn dochter wordt binnenkort vijf en zou dit helemaal te gek vinden! Eindelijk iets voor haar alleen zonder gevaar dat haar grote broers ermee aan de haal gaan.. Alhoewel, zo’n achtbaan vinden ze misschien ook best leuk

  • esther
  • december 28, 2016

  Voor mijn dochter van bijna zes. Ze is klein en mag nog nergens in maar is gek op lego!!!

  • julia van empel-stamate
  • december 28, 2016

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die gek op lego en achtbaan is.

  • Petra
  • december 28, 2016

  Wauw! Mijn dochter wordt bijna 7 jaar en zou ik dolgelukkig maken met de Lego Friends achtbaan!! Voor haar waag ik graag een gokje!

 3. Ondanks dat Liam een jongetje is, zou hij graag deze samen met papa in elkaar zetten. Papa is gek van achtbanen en daarom hij ook 🙂 Hij durft er nog niet helemaal in, maar kijken vind hij al geweldig. In de auto doet hij dan ook een achtbaan na. Whiieeeeee

  • Bernadette
  • december 28, 2016

  Ik doe mee voor mijn oudste meisje, die sinds kort Lego Friends ontdekt heeft ❤ ze zou deze achtbaan echt geweldig vinden

  • maaike
  • december 28, 2016

  voor mijn dochter Amber (6 jaar en dol op lego friends) en mijn zoon Levi (9, die stiekem ook graag een achtbaan van Lego wil, maar te stoer is om voor meisjeslego te sparen 😀 )! ze bouwen samen vaker lego en zouden dit fantastisch vinden!

  • Diana
  • december 28, 2016

  Hoe leuk voor 2 van mijn meiden…! Duimen…!

  • mar van der brugge
  • december 28, 2016

  Ik doe mee voor mijn 2 meisjes van 6 en 7 die al tijden om lego friends vragen en dit geweldig zouden vinden te winnen!

  • Mariëlle
  • december 28, 2016

  Wat zou mijn dochter hier enorm blij mee zijn. Steeds ‘moet’ ze even bij de speelgoedwinkel naar binnen om de doos weer te bekijken. Ze is er hard voor aan het sparen.

  • Selma
  • december 28, 2016

  Jaaaaahoewiewhoehoeeeee
  Daan wil wel een lego friends achtbaan!!!!

  • Jolanda Baltus
  • december 28, 2016

  Sorry, hier geen dochter, maar een zoon die dit geweldig zou vinden! Hij heeft Lego nu helemaal ontdekt en is gek op roze en paars… Dus doe ik toch lekker mee (aan deze meisjes-winactie) voor mijn zoon Danley.

  • Daisy De vries
  • december 28, 2016

  Onze 3 dames zijn helemaal lego verslaafd. Deze staat op hun verlanglijstje om het pretpark af te maken!!

  • Miranda Gijsberts
  • december 28, 2016

  Voor mijn oudste dochter Lieke wat zal ze dat geweldig vinden!

  • Manon van Leijenhorst
  • december 28, 2016

  Hoop te winnen zodat mijn man uren plezier kan hebben met zijn twee dochters

  • Anne
  • december 28, 2016

  Oh, deze fantastische doos zou ik heel graag willen winnen voor het dochtertje van mijn vriendin. Hun gezin is jarenlang door zwaar weer gegaan, en eindelijk lijkt alles de goede kant op te gaan. Straks krijgt Elisa haar eigen kamertje in hun nieuwe huis: daar zal de achtbaan schotterend staan!

 4. Ja natuurlijk doe ik mee! Ik heb er hier een die wel weer aan een bouw uitdaging toe is!

  • Silvia
  • december 28, 2016

  Voor onze dochter! supergaaf!

  • Margot
  • december 28, 2016

  Rosalie:” ik wil dit hebben zodat ik samen met mijn beste vriendin dit kan spelen. Dan win ik het ook een beetje voor Amélie” Aldus mijn 4 jarige dochter ❤️

  • saskia
  • december 28, 2016

  Voor mijn bijna jarige dochter!! Helemaal lego friends fan!

  • Marjo
  • december 28, 2016

  Super gaaf! Voor mijn meisjes Keira en Haley. We hebben geen makkelijk jaar achter de rug en weten al dat er een giga berg aan dingen aankomt. Hier kunnen wij als papa en mama dan ook meespelen zodat we ons even niet op de rest eromheen hoeven richten.

  • Kim
  • december 28, 2016

  Ik zou deze prijs graag willen winnen voor onze dochter Lynn!

  • Anna
  • december 28, 2016

  Ik heb hier een 6-jarig jongetje dat groot fan is van Lego Friends en als enige wens voor kerst het Lego Friends vliegtuig had! Dit pretpark zou een grote glimlach op zijn gezicht toveren, zeker weten!

  • José
  • december 28, 2016

  Jaaaaa!!! Voor m’n dochter die 14 januari 6 word! Zal super kado zijn!

  • Patty
  • december 28, 2016

  Ohhh zo’n enorme grote doos zou mijn dochter Chloë van 9 geweldig vinden!

  • Brenda
  • december 28, 2016

  Dit zou prachtig zijn voor mijn dochter Sofie, die net into de Lego friends is. Wat een verademing na alle Lego Nexo Knights, Lego Star Wars en Lego Ninjago waar mijn zoon de hele dag mee speelt. Hier kun je je toch iets meer mee identificeren…

  • Yvette
  • december 28, 2016

  Dit zou ik supergraag winnen voor mijn dochter Lieke van 5 jaar oud die dol is op Lego Friends en al hele gebouwen in haar eentje bouwt.

  • Marloes van der nagel
  • december 28, 2016

  Féline (mijn dochter) wordt 9 januari 6 jaar, dit zou een GEWELDIG cadeau zijn!!!

  • Jojanneke Schalk
  • december 28, 2016

  Ahhhh ik zou deze heel graag winnen voor mijn 2 fantastische dochters van 5 en 8. Ook wij zijn grote fans van LEGO friends!

  • Annemiek
  • december 28, 2016

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 5 die helemaal gek is van Lego!
  Hier kunnen we samen uren van gaan genieten

  • Annemiek
  • december 28, 2016

  Wow wij ( mijn dochter en ik) graag mee aan deze winactie.
  Ze is 5 jaar en helemaal weg van Lego friends!
  Dit is een hele mooie aanvulling voor haar. Nu maar duimen!

  • Anna
  • december 28, 2016

  Heeeey wat gaaf! Ik doe graag mee voor mijn nichtje mijn eigen dochter is helaas nog te jong..

  • Demi
  • december 28, 2016

  Nou, tussen al deze leuke reacties doe ik ook graag een poging voor onze dochter Demi. Ze is altijd uren aan het spelen met de lego van haar broer en zus.. Maar zo’n gave set voor je zelf hebben is natuurlijk helemaal the Bomb. Ook leuk op maandag en woensdag als we altijd 2 kindjes erbij hebben. Hoe meer kindjes en lego hoe meer plezier….

  • Desirée Brinkhorst
  • december 28, 2016

  Wat een fantastisch cadeau, hier zou mijn dochter van 7 jaar superblij mee zijn

  • elisabeth maria martina
  • december 28, 2016

  mijn kleindochters gaan vast compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winaar staat

 5. Niet voor m’n dochter, want die heb ik niet Maar wel heel graag voor mijn zoontjes! Mijn oudste is sinds een jaar gek op lego en deze winactie zou een te gekke uitbreiding zijn op zijn beginnende collectie !

  • Tanja
  • december 28, 2016

  Voor mijn lieve dochter van 8 jaar Dilara. Die wil em zo graag hebben. Stond al op haar verlanglijstje voor sinterklaas. Maar is echt te duur voor mij.

  Liefs Tanja

  • Barbara Hobbelink
  • december 28, 2016

  Voor mijn lieve dochter Florien van 7. Bij lego friends vind mijn lieve ondernemende meisje haar rust. Ze is zelf al druk aan het sparen voor het pretpark.. Wat zou het leuk zijn om het te winnen

  • Nynke
  • december 28, 2016

  Sinds we deze zomer in Legoland zijn geweest….mijn dochters zijn alledrie helemaal wild van Lego Friends. Dit pretpark hebben ze al een tijd geleden in de winkel zien staan. Hun ogen glimmen dan helemaal.

  • Ank
  • december 28, 2016

  Voor mijn zoon en dochter van 7 en 5. Ze zijn deze vakantie druk geweest met opruimen om ruimte te maken voor het opzetten (en laten staan) van LEGO.

  • Britta Burger
  • december 28, 2016

  Voor mijn twee prachtige dochters Femke en Wende die allebei dol zijn van Lego Friends en het super vinden om dit samen in elkaar te zetten en er mee te spelen!

  • Tanja van der valk-partal
  • december 28, 2016

  Wauw gave actie! Deze wil ik graag voor mijn dochtertje van 7 winnen. Door haar broer een groot legofan geworden en ze spelen regelmatig samen met hun lego. Ninjago tussen al het roze en Emma en Mia tussen de star wars lego…

  • Karin
  • december 28, 2016

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Nout. Net 4 geworden en helemaal verzot op lego en op de kermis. Dus die combinatie is natuurlijk helemaal niet te versmaden voor hem! En over anderhalve week naar school wat toch wel spanning met zich meebrengt, waardoor ik hem dit erg gun.

  • Alyt van der Heide
  • december 28, 2016

  Wooooowwwww Fantastic Moms dit kan DE verrassing van het jaar voor mijn dochter Femke zijn. Ze is 6 jaar en sinds haar vijfde helemaal weg van Lego Friends. We hebben al veel voor haar gekocht en op haar verjaardag en met Sinterklaas heeft ze ook setjes gekregen. Ook van de kermis heeft ze al twee setjes, de spelletjeshal en de hotdogkraam. We hebben al vaak met z’n tweeën voor de achtbaan gestaan. Maar ja, die prijs…… Wat zou het te gek zijn om deze achtbaan te kunnen winnen voor haar. Past super goed bij haar Heart Lake City.
  We springen dan beide een gat in de lucht!

  • Janine
  • december 28, 2016

  Voor onze lieve dochter:)

  • Stina
  • december 28, 2016

  Voor mijn lieve dochter Esther. Ze wordt in maart 9 dus mocht ik dit geweldige cadeau voor haar winnen dan wordt denk ik haar meest geweldige verjaardagscadeau

   • Stina
   • december 28, 2016

   Ze is namelijk gek van legofriends

  • Wilma Meulendijks
  • december 28, 2016

  Wow, dit zou mijn nichtje Elle geweldig vinden! En mijn zoontje Thomas vindt dit ook te gek, dus kunnen ze mooi samen mee spelen 🙂

  • Nathalie
  • december 28, 2016

  Jaaaa daar zal mijn dochter heel erg blij mee zijn!! Ik hoor niet anders als we in de speelgoedwinkel staan dan dat ze die graag zou willen hebben!

  • Carlijn
  • december 28, 2016

  Whoehoeeee voor ons nichtje Maura! Ze is gek op deze serie en heeft een ‘kleine’ set van de sint en kerstman gekregen. Na een pittig jaar vindt ik dat ze het ook echt verdient!

  • Helma Keijzer
  • december 28, 2016

  Goedemiddag. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ook hier wordt het lied van a-z en weer terug meegezongen. Hihi. Onze dochter zingt, danst en tekent het liefst. We hebben van alles in huis qua speelgoed. (Bewaren het maar voor haar baby zus) maar ze doet er niets mee. Tot dat ze 1 eerste doosje LEGO friends kreeg. Sindsdien spaart ze voor meer….geduldig bewaart ze iedere Week haar 50centje… Oooolala wat zal ze opkijken ….ik duim en wie weet brengt op een dag de postduif deze pracht doos met inhoud. Fijne dag. Groetjes Helma

  • Lizet van Gestel
  • december 28, 2016

  Hiermee zou ik mijn dochter Lizzy heel graag mee willen verrassen.
  Met Sinterklaas heeft ze een klein doosje LEGO friends gekregen (jeetje wat is dat spul duur)
  Dit zou een geweldige uitbreiding zijn voor haar lego. Uren speelplezier

  • Natasja
  • december 28, 2016

  Ik zou graag willen winnen voor de dochter van onze oppas. Ze is de jongste van 3 kids. Dol op lego friends en mag wel eens flink verwend worden! Daarbij gun ik het de oppas ook dat haar jongste heel gelukkig kan spelen! De relax-fase!

  • Maai
  • december 28, 2016

  Fenne kijkt mee over mijn schouder als ik dit bericht voorbij zie komen waarop ze meteen zegt dat ze deze nog moet moet moet hebben. Nou ja moet? Heel graag wil bedoeld ze 😉 Dus voor haar doe ik heel graag mee want absoluut twee LEGO fans in huis waarbij dochter een mini beetje ondergewaardeerd door haar fanatieke broer. Duim duim duim…

  • Marijke van Kleinwee
  • december 28, 2016

  Jaaaaaa!! Dochter van 5 krijst het liedje ook mee. (We kregen ooit een dvd bij een doos lego) Fijne afwisseling met ‘let it gooooooo’. Voor mijn kleine techneut dus!

  • Jolanda
  • december 28, 2016

  Ik doe graag mee voor mijn 2 meisjes. Hun oudere broer heeft (jongens) lego waar de meisjes niet mee mogen spelen van hem! Dit vinden ze natuurlijk helemaal niet leuk. Dus hoe cool zou het zijn als ze hun eigen (meisjes)lego hebben!

  • Anke Boonen
  • december 28, 2016

  Wat een gave set…hier geen meiden maar jongens…maar die vindt lego friends ook geweldig. Zeker zo’n stoere achtbaan✌ ik doe graag mee voor Job en Cas.

  • Femke
  • december 28, 2016

  Ja heel graag voor mijn tweeling meisjes. Kunnen ze fijn samen mee spelen.

  • Iris
  • december 28, 2016

  Dit zou mijn dochter echt te gek vinden! Ze is ook gek op lego friends ☺
  en op het naspelen van het echte leven, maar deze luxe doos kan ik me niet veroorloven, dus ik doe graag mee met de winactie

  • Leonie
  • december 28, 2016

  Niet voor mijn dochter, wel voor mijn zoontje Pim. Hij is helemaal verzot op de kermis en op LEGO. We hebben deze serie van LEGO friends al een aantal keer bewonderd in de speelgoedwinkel dus ik weet zeker dat hij Dolenthousiast wordt als hij wint.

  • Ilona Roozen
  • december 28, 2016

  Jaaaa, te gek. Zullen beide kids echt helemaal geweldig vinden

  • Debby
  • december 28, 2016

  Mijn dochter zou deze graag bouwen en meespelen , staat al de hele maand op haar verlanglijstje

  • Iris
  • december 28, 2016

  Mijn dochter wordt gegarandeerd hysterisch als ze dit wint!!! Ze had het vandaag al over een tweede LEGO Friends tafel die er moest komen omdat eentje te klein was. Dit pretpark zou de ultieme uitbreiding zijn natuurlijk!

 6. Mag ik ook voor mijn zoontje (& mij ;)) meedoen? Hij vindt deze altijd zo gaaf in de speelgoedwinkel!
  Liefs, Judith

Comments are closed.