Win zo’n prachtige MMePomm armband!

0 0 0 134 comments

Vorige week kon je al lezen over die prachtige gepersonaliseerde sliderarmband die MMePomm voor Jessica maakte. En omdat wij enorme fan zijn van MMePomm en MMePomm ook dol is op de lezeressen van Fantasticmoms.nl, mogen wij een gepersonaliseerde sliderarmband weggeven! Waaaah! Wat gaaf he?!

De winnaar mag, samen met MMePomm, haar eigen sliderarmband gaan samenstellen, in jouw stijl en kleur en als je dat wilt, uiteraard met de naam van jouw kindje of geliefde! En het enige wat je daarvoor moet doen? Ons even in een comment laten weten waarom jij die armband graag wilt winnen!

Aanstaande woensdag om 12.00 uur kiezen wij samen met MMePomm een winnaar. De winnaar ontvangt daarna van ons persoonlijk bericht, dus vergeet niet een juist e-mailadres in te vullen!

Heel veel succes!

Fantastic Moms

Written by

  • Carolien
  • maart 25, 2015

  Voor mijn vriendinnetje, die haar tweede kindje in augustus verwacht. Ze is zo jaloers op mijn mooie Mme Pomm armband!! Zou super zijn als ik haar kan verrassen.

  • Olaf
  • maart 25, 2015

  Goedemorgen, ik zou het leuk vinden om deze armband voor mijn vrouw te winnen.

  • Vera
  • maart 25, 2015

  Wat een leuke actie. Ik zou de armband graag willen winnen om hem aan mijn zus te geven. Ik weet dat zij hem heel graag wil hebben. Het lijkt me dan ook ontzettend leuk als ik haar hiermee kan verrassen.

  • Vicky
  • maart 25, 2015

  Wauw….wat een supermooie armband. Deze zou ik echt supergraag willen winnen. Ook als ik mijn meiden niet bij me heb, heb ik ze toch bij me!

  • Bianca
  • maart 25, 2015

  een armband van mme pomm wil je altijd winnen! Ik heb
  Er al vele mensen blij mee gemaakt en zou er zelf ook wel
  Graag weer eens 1 hebben!

  • Angelique Bouwman
  • maart 25, 2015

  Ze zijn helemaal te gek deze armbanden. Elk met een eigen verhaal. Waarom ik graag zou willen winnen is dat ik via een prachtige sieraad mijn beide Kids bij mij kan dragen. Een engeltje en een bengeltje.

   • Thea
   • maart 25, 2015

   Voor Thijmen* , gisteren vierde hij zijn 4e vlinderjaar. En voor je andere mooie zoon Merlijn. Altijd zijn ze bij je.Ik gun hem je!

  • Ingrid
  • maart 25, 2015

  De armbanden van jullie zijn allemaal zoooo mooi,helaas moet ik vaak braces dragen voor mijn reuma. Toch zou ik het erg leuk vinden om hem te winnen voor die dagen dat ik “braceloos” ben.

  • Kim van Heynsbergen
  • maart 25, 2015

  Wat een gave armband! Die wil ik wel winnen. Na al het ziek-zijn, heb ik dit verdiend!

  • Lyke
  • maart 25, 2015

  Wow, joepie, wat een mooie actie! Ik ben enorm fan van de mooie sliderarmbanden van Mme Pomm (mevrouwtje Appel :-))
  Zou hem dolgraag winnen!

  • Ellen
  • maart 25, 2015

  Ik zou deze armband graag willen weggeven aan een goed vriendinnetje van mij! Een jaar geleden weed haar 2e zoontje geboren en die houdt haar sinds die tijd uit haar slaap. Dit is erg vermoeiend en ze komt daardoor er niet meer aan toe om zichzelf eens een keer te verwennen met iets moois.
  Nu is ze bijna jarig dus ik wil haar graag verrassen met zo’n mooie armband zodat ze haar 2 schatten altijd bij zich kan dragen. Want ondanks het slaaptekort wat het met zich meebrengt zijn het haar dierbaarste bezit!

  • mariette
  • maart 25, 2015

  Omdat ik er ook graag fantastic uit wil zien!

  • Diana
  • maart 25, 2015

  Heel erg stoer! Ik heb zelf al een armband met de naam van mijn zoontje van mme pomme….en ben hier heel erg blij mee! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriendin! Want die is natuurlijk erg jaloers op mijn mooie armband! 🙂

  • L
  • maart 25, 2015

  Zooo gaaf. Ik volg mme pomme al een tijdje en verbaas me steeds weer over de mooie producten en waanzinnige combinaties.

  • Jessica verboom
  • maart 25, 2015

  Ik heb al zo vaak op de site gekeken naar jullie geweldige armbanden en zou het superleuk vinden om een armband met de naam van mijn dochtertje Ayla te dragen. Mijn grote trots!

  • Ilse Zondag
  • maart 25, 2015

  Ik volg MMePomm al een tijdje via FB en vind hun sieraden stuk voor stuk geweldig! Stoer, mooi en persoonlijk! Op 6 april ben ik jarig en dit zou wel een heel leuk cadeautje zijn, met een mooie slider van mijn zoontje, spruit2 die er aan zit te komen en mijn lieve vriend natuurlijk. Superactie FantasticMoms! <3

  • jilca
  • maart 25, 2015

  Ik wil deze armband winnen voor mijn moeder. Ze vind de site helemaal geweldig. Ze verdient deze omdat ze net zo eem zware tijd achter de rug heeft. Ik vind zelf deze armbanden ook helemaal geweldig!!

  • Louise van Rijswijk
  • maart 25, 2015

  Wauw!!! Wil superdesuper graag zo’n MmmePomm winnen, ben helemaal weg van de prachtige sliders van Maaike…. Helaas moet ik het op dit moment met een uitkering redden en dus even geen budget om zo’n lente juweeltje aanteschaffen.
  duimen dus dat deze laste minute reactie mijn dag wat zonniger maakt!:-)

  Liefs Louise

  • Angelique
  • maart 25, 2015

  Vind MMePomm echt onwijs leuk, ze maakt waanzinnig mooie armbanden waar je blij van wordt. Ik zou graag zo’n mooie sliderarmband willen winnen!

  • Lianne
  • maart 25, 2015

  Ik zou deze prachtige armband graag winnen als teken van positiviteit.
  Het zou mij dagelijks eraan herinneren dat positief zijn alles overwint!!

  • Natasja
  • maart 25, 2015

  Ohhh wow, ze zijn zo leuk! Mijn 40e verjaardag is net geweest en mijn kinderen zijn alweer 13 en 10 jaar. Graag zou ik ze nog dichtbij me willen hebben met hun namen op de armband. Ze worden ook zo snel groot…

  • Lianne
  • maart 25, 2015

  Graag wil ik mijn zus die oh zo graag moeder had willen worden, maar het nooit is geworden deze armband schenken met de namen van mijn kids erop die ze ook een beetje als “haar” kids ziet.

  • Naomi Vodegel
  • maart 25, 2015

  Zou ik heeeeel graag willen winnen!!!! Ik ben dan wel geen mama maar zou dat wel heel graag willen zijn.

  • Nelleke
  • maart 25, 2015

  Dace & Dygo mijn 2 kleine prinsjes, als er nog een plaatsje vrij is mag Dave mijn grote prins er ook bij!

  • wendy
  • maart 25, 2015

  Wauw! Wat een mooi en persoonlijk, maar toch stoere armband. Ik zou er heel graag een willen winnen om mijn partner te vereeuwigen op mijn arm zonder sat ik daarvoor een tattoo moet nemen

  • Melanie
  • maart 25, 2015

  ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn vriendinnetje Sabine. Als alleenstaande moeder weet ze raad met elk probleem en is een voorbeeld en inspiratie bron.

  • Jessica
  • maart 25, 2015

  Omdat het mij zo fijn lijkt om mijn kleine appeltjes aan een echte MmePomm armband te mogen dragen!

  • Angela
  • maart 25, 2015

  Waarom? Omdat deze armband supertof is. Net als fantasticmoms en mmepomme! En ik hoop dat mijn kinderen mij ook zo (zullen) zien.
  Zou gaaf zijn!!!

  • iris
  • maart 25, 2015

  Ja super leuk! Ik heb al zo’n mooie armband van mmepomm. Maar ik wil graag meedoen voor mijn lieve beste vriendinnetje! Zij heeft zoveel meegemaakt en doorstaan. Dat het een mooi kadootje is, waar ze misschien de naam van haat dochtertje of vriend (ze zijn al 12.5 jaat samen) of allebei in kan laten zetten. Fingers crossed!

  • Eefke Rovers
  • maart 25, 2015

  Ik zou hem graag winnen, maar niet voor mezelf. Voor mijn moeder met namen van haar kleinkinderen erop 🙂

  • Kim van Boxmeer
  • maart 25, 2015

  Wat een gave armband ! Super mooi om zo onze 3 kanjers bij me te dragen!

  • Marielle
  • maart 25, 2015

  Mijn twinsis heb ik al een mooie armband van MmePomm gegeven toen ze een half jaar op reis ging. Zelf ben ik wel een beetje jaloers

  • Mariken
  • maart 25, 2015

  heb er al een laten maken voor mij en mijn zussen. Eentje met de namen van de kids erin zou ook super zijn!! Doe graag mee!! De armbanden zijn erg mooi

  • Marielle
  • maart 25, 2015

  Mijn twinsis heb ik al een mooie armband van MmePomm gegeven toen ze een half jaar op reis ging. Zelf ben ik wel een beetje jaloers

  • jolanda vingerhoets
  • maart 25, 2015

  waarom ik zou willen winnen? omdat we anderhalf jaar geleden een kindje hebben verloren tijdens een zwangerschap. nu zijn we sinds 5 weken trotse ouders van ons 2e wondertje, een zoontje. hoe mooi zou het zijn om onze 3 kindjes op een armband te hebben zodat ik mijn jongens en ons vlindertje altijd bij me heb…

  • janneke van Embden-de Gouw
  • maart 25, 2015

  Deze is zooooooo ongelooflijk mooi! Die zou ik dolgraag willen winnen♥

  • Manon Kalkman
  • maart 25, 2015

  Wat zou ik graag opnieuw een mooie MMePomm armband willen dragen, mijn vorige armband heb ik door het losraken van het schroefje verloren

  • An Janssen
  • maart 25, 2015

  oo! Wat prachtig! Deze zou ideaal zijn om mijn 3 prachtkinderen altijd bij mij te hebben!

  • Carla Bijl
  • maart 25, 2015

  Graag zou ik de armband winnen, omdat ik in verwachting ben van ons 5 kindje! Juul staat op het namenlijstje en ik dacht zou dit dan het teken zijn dat we een meisje verwachten….mooi!

  • Anneke Lemmens
  • maart 25, 2015

  Al sinds mn eerste meisje is geboren op zoek naar iets om haar altijd bij me te hebben. Alle denkbare armbanden, kettingen, tingen zijn de revue gepasseerd maar die zijj t toch elke keer niet. Zelfs aan een tattoo gedacht maar dat is niets voor mij.
  De armbanden van Mmepomm zijn precies wat ik zoek en met het tweede meisje bijna erbij (nog max 3 weken!) Zou die hier erg welkom zijn. Gewoon, omdat ik al zo lang op zoek ben naar iets wat bij me past en mn meisjes eer aan doet!

  • Karin Scholten
  • maart 25, 2015

  Ik kijk al weken jaloers naar mijn man die van mij een meneertje appel heeft gekregen en hem dagelijks trots draagt. Aangezien hij niet zo goed is in hints en ongelooflijk a – romantisch is, hoop ik dat ik hem van iemand anders krijg! 😉 Tja, en als ik dan moet wachten tot mijn 2 meisjes oud genoeg zijn om hem aan mij geven… let’s hope so!

  • Margaret
  • maart 25, 2015

  wauw!! Wat een gave prijs! Een mooie armband is zeker welkom, we hebben een druk jaar achter de rug…
  Zitten deels ook nog in een onzekere periode… Maar wat ben ik enorm trots op mijn twee kids!!

 1. Heel graag!! Zou een mooi cadeau zijn voor mijn moeder, voor moederdag!

  • Addy Loeffen
  • maart 25, 2015

  Ja super, in januari is ons tweede kindje geboren en ons gezinnetje is nu compleet. Wat zou het gaaf zijn om de namen onze kids bij me te dragen in de vorm van dit prachtige sieraad!

  • Mirjam
  • maart 25, 2015

  WoW! Tja, lastig, want wie wil er niet een armband winnen van MmePomm.. Maar pff, wat zou IK hem hem graag willen winnen! Elke armband van MmePomm is gewoon een plaatje, en zooo persoonlijk. Als trotse moeder van 3 jongens moet je jezelf toch af en toe echt even verwennen. En dit mooie kadootje zou dan toch fantastisch zijn!

  • Britt wolfs
  • maart 25, 2015

  Omdat ik al zo’n mooie armband heb. Gun ik deze mijn zussie. Na drie miskramen is haar gezin nu compleet met de komst van haar zoontje. Niets mooier dan te pronken met je kids en met de armband.

  • Nikki
  • maart 25, 2015

  Waarom ik deze knapperd zou willen winnen vraag je mij. Ik zou haar graag winnen om daaraan mijn gezin te laten schitteren. Me and my 2 boys ♡

  • Carolien
  • maart 25, 2015

  Gewoon een super mooie armband! Ik heb er 1 met de namen van mijn dochters en zou er dolgraag 1 krijgen met een spreuk of mooie woorden. Het zou leuk zijn om nu een armband te winnen en anders wacht ik tot m’n verjaardag.

  • Dionne van Os
  • maart 25, 2015

  Waaauuuwwwww super stoere armband!! Wat zou ik die graag winnen voor een lente outfit compleet te maken.
  Mmepomm maakt echt mooie persoonlijke sieraden!

  • tgws
  • maart 25, 2015

  Het zou super tof zijn om zo’n mooie armband te winnen omdat het zulke gave armbanden zijn!!

  • Melissa Harders
  • maart 25, 2015

  Ik zou hem heel graag winnen voor mijn zus en dan de naam van mijn overledennichtje ‘Loresa’ erop laten zetten en dan als het kan de namen van haar broer en zus (Ardian & Edona) eromheen….Dat zou een mooi kado voor haar verjaardag zijn….Ik ga alvast duimen.. gr. Liz

  • Nienke Dijkstra-Tolsma
  • maart 25, 2015

  In oktober mocht ik mijn eerste sliderarmband voor mijn verjaardag bestellen. Ik heb een mooie combinatie gemaakt met blauw, onze trouwdatum en de namen van onze twee jongens. En wat heb ik veel leuke reacties gehad op mijn armband! In januari is onze derde zoon geboren en hij verdient het zeker om zijn naam op een slider te krijgen. Dan is mijn armband helemaal compleet.

  • Tirza
  • maart 25, 2015

  Ik zou graag mijn liefste vriendinnetje Rhimou hiermee blij maken. Zij en haar prachtige gezin gaan de moeilijkste tijd van hun leven door nu. Rhimou is de allerliefste en tegelijkertijd de allersterkste vrouw die ik ken. Zij verdient een positieve opsteker!

  • Kim Aalbers
  • maart 25, 2015

  Wat zou ik heeeeel graag deze supermooie armband willen winnen voor een van mijn beste vriendinnetjes..!! Zij gaat door een moeilijke periode heen en ik denk dat ik haar hier heel erg mee zal verrassen en een hart onder de riem kan steken hiermee. Hij zal van grote symbolische waarde zijn voor zowel onze vriendschap als deze heftige tijd!

  • sabine gouw
  • maart 25, 2015

  Wat hebben jullie een leuke dingen al heel lang zit is te denken wat ik wil. Me vriend wou namens mijn zoontje zo’n armband geven voor me verjaardag maar ik kon niet kiezen….Enne me verjaardag is vrijdag as al hahah maar deze ziet er wel erg leuk uit…..ben ik er dan toch uit??? Dus winnen ja dat zou een dubbel kado zijn. 🙂

  • Liseth
  • maart 25, 2015

  Wat een super leuke actie! Ik zou graag mee doen 🙂 Een fantastische armband samenstellen, met vrolijke lentekleuren, daar ben ik wel aan toe!!! 🙂

  • Jennifer
  • maart 25, 2015

  Ja leuk leuk leuk. Wie wil dat nou niet winnen. Dan kan ik mijn kleine boef zogezegd altijd bij me dragen

  • Dominique
  • maart 25, 2015

  I’m in love

  • manon
  • maart 25, 2015

  Zou een supergaaf cadeau zijn voor mijn verjaardag wat ook nog eens op goede vrijdag valt! Duimen

  • Dominique
  • maart 25, 2015

  omdat hij gewoon geweldig is

  • Maartje
  • maart 25, 2015

  Ik heb geen vriend en ook nog geen kindje maar zou wel heel graag een MMEPOMM armband willen hebben voor het toekomstige kindje wat er gaat komen 🙂 Leuke actie hoor!

  • Denise
  • maart 25, 2015

  ik wil deze armband heel graag winnen! Ben een echte fan van deze armbanden! Dit jaar voor het eerst mams geworden van een super lief dochtertje Floortje. Dit wil ik graag vastleggen op zon mooie slider armband. Deze armband zou dan mooi matchen bij mijn mmepomm zussen armbandje!

  • Mya
  • maart 25, 2015

  Deze armband maakt mijn trouw-outfit compleet!!!

  • Jacqueline
  • maart 25, 2015

  Ze zijn echt superleuk, dat wil toch iedere mamma

  • Esther
  • maart 25, 2015

  Echt supermooi! Ik draag mijn 3 kinderen altijd bij me in mijn hart, maar wat is er mooier dan ze zo prachtig zichtbaar ook bij me te mogen dragen? (En ik denk dat mijn dochters het ook wel erg leuk vinden hun naam terug te zien op zo’n schitterende armband bij hun mama 😉

  • Danielle Swarttouw
  • maart 25, 2015

  Ohh ik kwijl al bij de gedachte dat deze gave armband om mijn arm heen zit!! Zou ook leuke manier zijn om de naam van onze nog ongeboren spruit aan te kondigen!!

  • Moniek
  • maart 25, 2015

  Super leuk! Onze kleine beeb moet nog geboren worden, maar hoe leuk is het om te weten dat dit een kraamcadeautje zal zijn… Fingers crossed! 🙂

  • Catharina den Ouden
  • maart 25, 2015

  Ja ik geef het toe, ik ben een Mega fan en trouwe volger van mevrouwtje
  appel. Met een mevrouwtje appel is/wordt iedere vrouw/mama een stralende vrouw/ mama.

  Nu was ik ook een trotse en stralende mama zonder mevrouwtje appel maar
  dit is 1 van de puntjes op de i!

  Een mooie slider armband ontbreekt nog in mijn collectie dus die zou ik graag winnen!

  • Anneke
  • maart 25, 2015

  Ik ben al Superfan van MMePomm! Heb zelf al zo’n supergave armband en draag die met veel plezier! Ik zou er daarom een vriendinnetje blij mee willen maken die na heel veel moeite eindelijk zwanger zijn geraakt en in juli hun zoontje verwachten. Dit zou een supergave verrassing zijn!

  • Marieke
  • maart 25, 2015

  Omdat het een hele mooie armband is om de geboorte van onze dochter op vast te leggen. Ze kwam 4 weken te vroeg maar het gaat inmiddels hartstikke goed met haar.

  • Muriel
  • maart 25, 2015

  Geweldige armbanden en voor het echte lente gevoel in een lekkere frisse kleur!!

  • Femke de Jong
  • maart 25, 2015

  Waaaauw! Ik ben echt al een tijd verliefd op deze armbanden, maar koop eigenlijk nooit iets voor mezelf. Het feit dat er zoveel liefde en aandacht aan wordt besteed bij alleen het maken al, maakt hem extra speciaal en uniek! En natuurlijk krijgt hij die liefde ook dubbel en dwars van mij 😀

  • Loes
  • maart 25, 2015

  Ik doe ook zeker mee!! Voor mijn lieve vriendinnetje die mij gisteravond kwam vertellen dat de zwanger is van de tweede. Ik zou haar hier graag mee willen verrassen!!!

  • Laura
  • maart 25, 2015

  Wauw! Die zou ik super graag winnen. Ik was altijd al fan van mevrouwtje appel! En nu ze verder is gegaan als MMePomme is het niet minder. De armbanden zijn gewoon super gaaf en van goede kwaliteit!

 2. Omdat ik graag met iets moois rondloop waar mijn kinderen in verwerkt zijn!

  • marlieke
  • maart 24, 2015

  Ohhh ik ben al zo lang fan van Mme Pomme! Met deze winactie doe ik graag mee!!!!

  • Jet
  • maart 24, 2015

  Hele leuke armband! Dus ik zou er graag eentje winnen met de naam van mijn dochtertje Merel!

  • Petra Heida
  • maart 24, 2015

  Ik kwam er laatst achter dat ik sinds de geboorte van mijn zoon geen nieuwe sieraden meer heb gekocht (en dat is alweer ruim vier jaar geleden)! Tijd dus voor iets nieuws! En dan zijn deze armbanden wel heeeel mooi!

 3. Ik ben al een hele tijd aan het zoeken naar een manier om mijn dochtertjes naam en geboortedatum te laten vereeuwigen op een sieraad, zodat ik haar altijd bij me kan dragen. Ik heb al allerlei verschillende methodes en sieraden voorbij zien komen, maar het is net steeds niet wat ik zoek! Ik werk met hele fragiele stoffen, dus een sieraad aan de hand of arm mag geen schade aanbrengen aan deze stoffen! Afgelopen week zag ik de website met sieraden voor het eerst en ik was meteen verkocht!!! Wat beter als ik ernu een kan winnen ipv te sparen ervoor!!

  • denise
  • maart 24, 2015

  Superrr leuk ! Die wil k wel winnen

  • suzanne
  • maart 24, 2015

  Wat een prachtige armband. Ik zou deze erg graag winnen en dan voor elk van mijn dierbare kids een mooi steentje uitkiezen, zo zijn ze altijd dicht bij me.

 4. Leukleukleuk! Ik wil graag winnen 😀

  • Marilyn
  • maart 24, 2015

  Ik doe graag mee aan deze supertoffe actie! Ik wil hem graag winnen omdat hij heeeeeel erg tof is! Ik wil een hippe armband met de initialen van mijn moeder en mijn twee kindjes. Mijn moeder was superdol op haar twee kleinkinderen van 5 & 3 jaar en sterk met ze verbonden. Zo’n mooie gepersonaliseerde armband versterkt naar mijn gevoel die verbondenheid! En nog hip ook!!!

  • angela
  • maart 23, 2015

  Ik kreeg vorige week te horen dat mijn dochtertje van zeven, licht verstandelijk beperkt is. Dit was heel erg schrikken.
  Dus ik kan wel even een oppepper gebruiken. Zou super zijn een armband met naam en datum van mijn dochter.

  • Ellen
  • maart 23, 2015

  MMePomm… Love it. Ik heb zelf al een armband. Nou kun je nooit genoeg armbanden hebben, maar deze wil ik aan mijn zusje geven. Na jaren noodgedwongen thuis gewoond te hebben gaat ze weer op zichzelf wonen!! Een mijlpaal die mooie armcandy verdiend!

  • Iris
  • maart 23, 2015

  Gewoon omdat het een supergave armband is! Mijn gezin is compleet dus voor allebei mijn kindjes kan ik er een steen aan doen. Lijkt me super!!!

  • Merel
  • maart 23, 2015

  Oei…. Dit is toch wel de meest lastigste prijsvraag ooit…! Uitleggen waarom juist ik de armband verdien… Ik zit al maanden op de site te snuffelen naar de mooiste combinaties maar kiezen is toch écht niet mijn sterkste kant…. Dus ik zou heel blij zijn wanneer ik samen met MMePomm een armband mag uitkiezen!
  En waarom ik de armband verdien? Omdat ik 0 ervaring heb in het opvoeden van kids (überhaupt met kids☺), en toch twee hele leuke, lieve, ondeugende en aardige jongens heb!! Al zeg ik het zelf 😉

  • Inge
  • maart 23, 2015

  Ik zou graag meedoen! Ben nu zwanger van ons eerste kindje. Het leek erop dat ik het (niet vrijwillig, van beide kanten! ) alleen ging moeten doen, maar mijn man is nu bij me en we kunnen gaan genieten met zijn drietjes! Dit zou de kers op onze taart zijn 🙂

  • Sylvia
  • maart 23, 2015

  Omdat ik de armband graag wil hebben!

  • Hester
  • maart 23, 2015

  Ik zou hem zo graag willen winnen. Omdat mijn man moet werken op moederdag en onze zoon te klein is om een ontbijt op bed te maken 😉 mijn man geen sieraden geeft terwijl ik best duidelijke hints geef. Als in als ik jarig ben, het sinterklaas, kerst, valentijndag, moederdag is ik heel graag een mooi mama sieraad zou willen hebben. En ik dan een boek en een koptelefoon (waarom?) krijg. Dus dan hoop ik er eentje te winnen.

  • Paula
  • maart 23, 2015

  Ik zou de armband supergraag willen winnen! Eindelijk een sieraad dat helemaal bij me past, heel stoer! Ik zoek al een jaar naar een sieraad met mijn zoon zijn naam erin verwerkt maar ik kon maar niets vinden. Maar dit is love at first sight <3.

  • Suus
  • maart 23, 2015

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zusje die gisteren voor het eerst moeder is geworden. Ik ben supertrots op haar! Gelukkig is alles goed na een spannende eerste dag.

  • Silke
  • maart 23, 2015

  Ik zou hem graag voor mijn schoonmoeder willen winnen! Helemaal haar stoere stijl!

  • Mascha
  • maart 23, 2015

  Wat een gave actie! Na drie jaar eindelijk zwanger, na vele behandelingen… En nog wel van een tweeling! Inmiddels zijn ze 2,5 jaar en ik kan nog steeds niet geloven dat ik hun mama mag zijn. Misschien dat het met deze armband met hun prachtige namen erop nog wat echter wordt voor me… Want wat ben ik trots op ze!

  • Roos
  • maart 23, 2015

  Wauw wauw wauw, wat een geweldige winactie! Ik wil al heel erg lang zo’n soort armband, maar elke x komt het er niet van, zijn de centjes er niet, vergeet ik het, enz.. dus ik doe heeeeeel erg graag mee, want de namen van mn zoontjes, wil ik altijd bij me dragen!

  • Marte Kok
  • maart 23, 2015

  Omdat ik mijn twee meiden (eentje van 3 jaar en eentje onderweg) heel graag altijd bij me zou willen dragen. Ook al is eentje bij me dragen op dit moment al pittig genoeg

  • Ashley
  • maart 23, 2015

  Gaaf zeg! Hij is niet te opvallend, maar wel casual chic om bij een dagelijkse outfit te dragen. Ik ben in augustus uitgerekend van mijn eerste kindje, dus zou het wel heel gaaf zijn om hem dan te dragen als hippe mama!

  • Danique
  • maart 23, 2015

  Jaaa ik doe ook graag mee aan deze superactie.
  Waarom? Omdat ik de armbandjes echt heel erg mooi vindt!
  Toen ik laatst jullie post las over dit merk, ben ik meteen gaan rondsnuffelen op de site want ik kende het merk helemaal niet.. Ik heb sindsdien ook al een paar keer mijn winkelmandje op de site gevuld, maar daarna ook weer weggeklikt omdat ik ze toch best prijzig vindt.. Maar wel echt ontzettend mooi!
  binnenkort zijn mijn vriend en ik 5 jaar samen en ik zou zo graag zo’n armband willen waarop zijn naam en die van ons zoontje staat.
  Dus het zou natuurlijk fantastisch zijn om er eentje te winnen!

  • Angelique
  • maart 23, 2015

  Ik zou graag meedoen voor mijn lieve vriendin.
  Gewoon omdat ze een geweldig lieve vriendin en mama is.
  En ik gewoon heel erg dol op haar ben

  • Joyce
  • maart 23, 2015

  Ohhhh heel mooi! Die zou ik graag winnen, gewoon omdat ik een super trotse moeder ben!

  • Marjolein Hensen
  • maart 23, 2015

  Hoewel ik de armband eigenlijk ook gewoon zelf wil winnen… Wil ik graag een poging wagen de armband te winnen voor mijn zusje Johanneke, die er als moeder van 2 kindjes alleen voor staat, nooit klaagt en heel hard werkt. En omdat ik echt super trots op haar ben is de armband voor haar..

  • Marloes
  • maart 23, 2015

  Ik vind m gewoon heel erg mooi! 🙂

  • Kitty
  • maart 23, 2015

  Super mooi, ik waag een gokje 😉
  Waarom? Omdat ik niet zo heel erg dol ben op ‘bling-bling’ sieraden, vind ik deze werkelijk prachtig!!

  • Bianca
  • maart 23, 2015

  Omdat ie heel mooi is!!! 🙂

  • Ingrid Dekeyser
  • maart 23, 2015

  mme pomm en fantastic moms,
  Ik vind dat ik zo’n fantastisch mooie armband verdien! Waarom? Omdat ik de mama ben van drie jongens (jaja, je leest het goed: drie (!!) jongens (!!) tussen 3 en 10 jaar oud. En dus schiet er sowieso al heel weinig tijd over voor echte meisjes/dames dingen. Zo een hele mooie armband van mme pomm zou daar meteen verandering kunnen inbrengen. Even weg van het hoge testosteron gehalte! Ik zou die armband naturlijk personaliseren en ook verwijzen naar al mijn jongens hier in huis want als vanzelfsprekend zijn ze the best en ben ik blij een fantastic mom te zijn!!!
  Merciekes!!!!

  • monique
  • maart 23, 2015

  Wauw wat een mooie en stoere armband! Deze wil ik heeeel graag om mijn pols dragen. Waarom? ja,….natuurlijk om mijn 2 kindjes bij mij te “dragen” de hele dag, maar ook omdat ik eigenlijk nooit wat moois voor mezelf koop, altijd shoppen voor de kinderen haha. Nu iets moois voor mama 😉

  • Diana
  • maart 23, 2015

  Wat gaaf…!! En waarom… Nou gewoon omdat t leuk is om cadeautjes te krijgen en zeker zon cadeau wat je persoonlijk kan maken…!!!

  • Jolanda
  • maart 23, 2015

  Supermooi en omdat Mme Pom liefde weet te vertalen naar een bijzonder en zeer draagbaar, stoer sieraad. Als trotse mama zouden de namen van mijn kids erop komen!♥♥

  • Susanne
  • maart 23, 2015

  Met deze prachtige armband kan ik iedereen laten zien hoe trots ik op mijn kindjes ben. Stoer en vrouwelijk in één, i like!

  • Jessica
  • maart 23, 2015

  Natuurlijk lijkt het mij ook Fantastic om deze armband te winnen!
  In afwachting op woensdag!

  • Claudia Koenders-Hodselmans
  • maart 23, 2015

  Zou de armband graag willen winnen voor mijn zieke zus @ zou ze blij mee zijn!

 5. Oh wauw zeg wat een prachtige armband! Super fashionable, eigenlijk zou stiekem iedere moeder zo’n mooie armband moeten dragen. Zelf ik heb ik geen ‘speciale’ reden waarom ik nou juist zo’n armband wil winnen, maar ik vind m niet alleen onwijs mooi, de diepe betekenis erachter vind ik prachtig. Dus ik waag graag een kans voor zo’n mooi sieraad!

  • Michelle
  • maart 23, 2015

  Super actie!
  Ik ben nu 2 maanden moeder van 2 dochters.
  En zou het super vinden hun namen om mijn pols te hebben/dragen.

  • Gwendolyn van der Velde
  • maart 23, 2015

  Super mooie, stoere armband. Ik ben zwanger van ons vierde kindje en het lijkt me heel gaaf om zo’n armband te dragen met de namen van mijn kindjes erop. Echt een eyecatcher 🙂 supercool!!!

 6. Ben al meer dan 2 jaar aan t vechten tegen depressie( post partum). Tijdenlang heb ik geen zorg gedragen voor mijzelf (mezelf mooi maken, verzorgen etc.). Dit zou een heel mooi begin zijn en een stap omhoog in mijn proces naar ‘herste’l’ En wat mooier dan een versiering met de naam van onze kleine meid en mijn lief erop :-). Ik vind het zo’n tof sieraad!

   • Wilma
   • maart 25, 2015

   Hoe herkenbaar jouw verhaal, ik kon ook lange tijd niet voor mezelf zorgen, en hoe moeilijk is het dan om wel voor je kleintje te zorgen? Een rollercoaster van emoties ging continu door mijn lichaam, gelukkig heb ik in mijn hoofd nu wel de rust gevonden. Hopelijk lukt jou dat ook en de armband is je inderdaad meer dan gegund!

   • Lieke Verdonschot
   • maart 23, 2015

   @Fantastic Moms: Zoveel reacties, het zal vast lastig zijn! Maar als ik even zo brutaal mag zijn om een suggestie mag doen… als ik zou moeten kiezen uit al deze reacties dan zou ik het wel weten. Deze mama (ik ken haar niet maar ze heeft een erg herkenbaar verhaal) heeft wat mij betreft een erg hoge gunfactor. Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor anderen zorgen. Als dit mooie lichtpuntje haar daarbij kan helpen….Every day may not be good, but there is something good in every day!

  • Sam
  • maart 23, 2015

  Zo een mooie armband met de namen van m’n kindjes erop roept natuurlijk vragen op. En wat is er nou leuker dan opscheppen over die kleine schatjes van me!

  • Francis Dingemanse
  • maart 23, 2015

  elk kindje is voor elke mama het meest bijzonder, speciaal en geweldig. Zo ook mijn twee lieverds! Wij houden hier van hip en stoer, een armband van MMe Pomm zou perfect bij onze stijl passen!

  • Caroline
  • maart 23, 2015

  Wat een prachtige armband!
  Morgen is mijn kleine meisje 10 weken oud, dus ik moet weer bijna aan het werk. Lijkt me mooi om met zo’n mooie armband haar toch een beetje bij me te hebben (al zal ik ook wel vaak even kijken naar de foto’s op mijn telefoon ;-)).

  • ilona
  • maart 23, 2015

  Ja graag. Omdat ik heel blij ben met mijn meisje en nu in verwachting veen van de tweede zou wel mooi zijn voor moederdag hihi…

  • Wilma
  • maart 23, 2015

  Ja heel graag zou ik deze winnen, en waarom? Mijn zoontje is bijna 2,5, maar wij hebben allebei een erg moeilijke start gehad ivm HELLP syndroom bij mijzelf. Ik wilde destijds heel graag nog fotoshoot van mijn zwangere buik, maar de dag voor de geplande shoot werd ik opgenomen (8 wk voor de uitgerekende datum), 2 weken later werd ik ingeleid en werd Thomas geboren, doordat ik echter te ziek was heb ik hem toen de eerste week slechts 5 minuten per dag gezien, fysiek ben ik nu 2,5 jaar later nog steeds niet hersteld, maar psychisch heb ik het allemaal eindelijk een plekje kunnen geven…en eigenlijk vind ik dat ik daarom wel iets moois heb verdiend en deze armband vind ik prachtig 🙂

  • Kimberly
  • maart 23, 2015

  Yeah, super! Dit jaar is erg bijzonder aangezien ik 30 ga worden deze week, begin mei ga trouwen en….. Het jarenlang te koop staande huis van mijn man to be waarschijnlijk is verkocht! En Tsja, I love sieraden ❤❤

  De armbanden van m’n zus die ik vorig jaar voor haar heb gekocht bij mevrouwtje appel toen nog, zijn geweldig. Zo jaloers iedere keer….

  • Marije Bonsema
  • maart 23, 2015

  oh wauw, zo’n mooie armband zou ik heeeeel graag willen winnen! Omdat ie super mooi is en heel mooi om m’n pols zal staan met de namen van m’n schatjes <3

  • Annette
  • maart 23, 2015

  Echt supergraag!! Omdat ik dolgraag mijn kindje steeds bij me draag, ook (of misschien wel: juist!) als hij niet in de buurt is om af en toe even een dikke knuffel te kunnen geven. En met deze armband kan dat op een hippe en leuke manier! <3

  • Marjolijn Guijt
  • maart 23, 2015

  Omdat ik mijn kindjes best wel een beetje mis tijdens ‘kantooruren’, en dan heb ik ze toch een beetje bij me (hoewel zo’n armband natuurlijk maar een slap aftreksel van een heeeele dikke knuffel van mijn 3jarige zoon is)!

  • madelon
  • maart 23, 2015

  Omdat het ook wel eens leuk iets nieuws voor jezelf te hebben ipv voor de tuinkabouter

  • joyce
  • maart 23, 2015

  Jaaaa super graag!! Weet nu al hoe ik hem zou willen!! Met mijn 2 kindjes!

  • Marlien
  • maart 23, 2015

  Ik kan niet een hele goede reden bedenken waarom ik hem moet hebben, ik vind m gewoon zo mooi dat ik m graag zou willen winnen!

  • Kelly van Amerongen
  • maart 23, 2015

  Oooohh ja super leuk!! 3 dochters welke ik graag bij me wil ‘dragen’ 🙂

 7. Leuk leuk! Ik doe graag mee, mooi om de naam van mijn kindjes eraan te hebben 😀

 8. Yes please!! Omdat ik die van Jess super super mooi vind en heul erg jaloers ben hihi!

  • marie
  • maart 23, 2015

  Jaaaaaaaaaaaaaa heel graag! Waarom? Nou..waarom niet. Mme Pomm is helemaal mijn stijl, hartstikke leuk dat je de armbanden (en prachtige kettingen!) uniek en persoonlijk kunt maken. Stoer en toch lief en zo’n leuke manier om mijn kanjers bij me te kunnen dragen.

  • Benita van Binsbergen
  • maart 23, 2015

  Dit is de kers op de taart voor iedere moeder! Fantastisch superblij zou ik hier van worden.

Comments are closed.