Jij zegt zomer, wij zeggen LavaLava!

0 0 0 No comments

Joe mensen wat een weertje he gisteren! En reken maar dat wij klaar zijn voor de zomer. Want als er een mooie dag tussendoor verschijnt dan zijn wij er als de kippen bij. Blote benen die trappelen om uitgelaten te worden en zonnesproetjes die tevoorschijn piepen. Het moge duidelijk zijn, wij willen zomer en gauw ook! De zomerjurken en sandalen liggen hier in elk geval klaar en een wel hele leuke toevoeging aan de groeiende stapel is dit toffe setje van LavaLava.

Lou1-5

Dit voorjaar kunnen we voor het eerst kennis maken met deze nieuwe ster aan het meisjesmode firmament speciaal voor de iets grotere meiden (vanaf 6 tot 16). De hele collectie schreeuwt zomer en heeft een lekker hippie gevoel, precies waar Saar (8) van houdt. Je kent ze vast, van die kinderen die bij de eerste zonnestraal met blote benen naar school willen en het liefst hun hele leven op blote voeten doorbrengen. Zo’n kind is Saar. Als het aan haar lag zouden we de zomervakantie doorbrengen op een nudistencamping. Nu doe ik veel hoor voor mijn meiden maar zelfs ik heb mijn grenzen ;). Daarom gaan we voor de next best thing. Kleurrijke jurken met toffe printjes en als het even kan tot op de enkels. Jup, er schuilt een hippie in de dop in mijn meisje.

Lou1-6

Lou1-7

De collectie van LavaLava is dus helemaal in haar straatje en met deze jurk met pauwenprint en felroze details was het liefde op het eerste gezicht. De stof is lekker stretchy waardoor de jurk goed aansluit maar toch lekker zit. Het bandje in de nek is verwijderbaar dus kan ze ook strapless flaneren over de boulevard op weg naar school. En aangezien we in Nederland wonen is het matching vestje geen overbodige luxe. Altijd jammer dat die hoogzomer kleding maar zo weinig airtime krijgt en met het vestje heeft Saar dit setje toch al lekker kunnen dragen.

Lou1-4

Ook de rest van de collectie is trouwens een feestje waarbij het codewoord vooral kleur is. Dus als jij ook niet kan wachten tot de zomer begint dan zou ik gauw een kijkje nemen… Let the sun shine!!!

lava1

lava2

lava3

Martine

Written by

Leave a Comment