100 days of sisters

0 0 0 4 comments

Foto’s zijn natuurlijk een ideale manier om je kinderen vast te leggen. Leuk voor later of om met z’n allen terug te kijken. Ik ben er alleen niet zo’n ster in. Ik vergeet het domweg en bedenk me net na het uitblazen van de kaarsjes dat een foto wel leuk  geweest zou zijn. Natuurlijk heb ik in de loop der jaren duizenden plaatjes van mijn meiden geschoten. Iedere keer neem ik me weer voor om nu echt te beginnen met het maken van mooie fotoboeken, maar het is geen klusje waar ik me op verheug. Tijd voor de 100 Days of Sisters challenge!

Op de blog van Wimke kwam ik het ontzettend leuke idee tegen van 100 Days of Sisters. Samen met Elske bedacht zij deze challenge. Het idee is dat je honderd dagen lang iedere dag een foto van je dochters op Instagram post. Hoe leuk is dat!

In mijn geval is dit tegelijkertijd een uitdaging van formaat aangezien ik drie dochters heb die zelden stilzitten. De foto’s die ik heb waar ze alle drie op staan zijn op een hand te tellen. Hartstikke zonde want ook voor mijn dochters denk ik dat dit heel tof is om te hebben later.

Dus ik ga het doen! En als ik de honderd dagen heb vol gemaakt, trakteer ik mezelf op het mooiste foto album dat ik kan vinden, roze uiteraard! En die bewaar ik vervolgens voor alle drie de zussen natuurlijk.

Vind je het leuk om mijn 100 Days of Sisters te volgen? Op Instagram kun je me vinden als `fantasticmomsmartine´. Daar ga ik alle foto’s delen.

Lijkt het jou leuk om ook mee te doen? Kijk dan eens op de Facebook pagina. Het is eigenlijk super simpel dus waarom niet?! Doe gewoon gezellig mee!

Written by

 1. Beantwoorden

  Hey wat cool! Ik ga je meteen opzoeken op Instagram! Veel plezier deze 100 dagen
  X

   • Fantastic Moms
   • november 4, 2013
   Beantwoorden

   Thanks! Nu al benieuwd naar het eindresultaat 😉

  • Fantastic Moms
  • november 3, 2013
  Beantwoorden

  Thanks! En leuk!

  • Elske
  • november 2, 2013
  Beantwoorden

  Wat een leuke blog! En heel veel succes met de 100 dagen-uitdaging. Ik ga je volgen!
  Groetjes Elske

Leave a Comment