2x zoveel data: dit kun je er allemaal mee

0 0 0 No comments

Goed nieuws zo vlak voor het weekend voor alle internetjunkies. Combineer je namelijk 2 (of meerdere) mobiele abonnementen van Telfort op één adres? Dan belonen ze je met 2x zoveel data. Vinden we leuk en datzelfde geldt vast voor jou. Want 2x zoveel data betekent 2x zoveel fun op je mobiele telefoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van…

Meer data, meer film

Het mag dan ineens zomer 2.0 zijn de afgelopen dagen. Als je naar het weerbericht kijkt zie je dat de herfst er wel degelijk aankomt. Bij uitstek het weer om binnen een filmpje te kijken. Of om de kinderen even af te leiden als jij aan het koken bent tijdens hell hour.

(Pssst, wist jij trouwens dat als je Netflix streamt in HD-kwaliteit, je per uur zo’n 2 GB verbruikt)

Word een keukenprins(es)

Dat zijn we natuurlijk al (kuch), maar kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Open de YouTube app en laat je inspireren. Kijk bijvoorbeeld de leuke video’s van ChicksLoveFood, waarbij ze je stap voor stap uitleggen hoe je een makkelijke maaltijd maakt met slechts 5 ingrediënten.

(Wil je YouTube filmpjes kijken? Dan ben je per uur zo’n 200 tot 400 MB kwijt als je de video’s in normale kwaliteit (480p) kijkt.)

Mis niks van tv

Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij ‘Boer zoekt Vrouw’ / de actualiteiten? Download de app van iTV en kijk televisie waar je maar wilt of kijk je favoriete programma’s terug. Zo kijk je in de hele EU gratis naar Nederlandse tv-zenders op je smartphone of tablet. Of je nu in de trein zit van Eindhoven naar Amsterdam of op de verjaardag van je oma bent.

( Wil je televisiekijken via de iTV app? Dan verbruik je ongeveer 1 GB per uur)

Podcasts en luisterboeken

Of je nou de kinderen naar zwemles brengt, op de fiets zit naar school of een fijne herfstwandeling in het bos maakt. Genieten van luisterboeken en podcasts doe je op ieder moment van de dag, waar je ook bent. Storytel (9,99 per maand) is ideaal als je onbeperkt wilt genieten van het grote aanbod aan Nederlandstalige en Engelstalige luisterboeken. Ook hebben ze een plank met kinderboeken. Handig als je kinderen op de achterbank van de auto wel wat afleiding kunnen gebruiken. Luister je liever een gratis podcast? Blader dan door het aanbod op Spotify of luister naar de Nederlandstalige podcasts van PodNL.

Met z’n allen

Eenmaal thuis op de bank pakt iedereen z’n telefoon erbij. De één kijkt de nieuwste vlogs op YouTube, terwijl de ander zijn favoriete game op zijn smartphone speelt of verzonken is in Twitch. Jij kijkt liever in alle rust de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw terug. Als je een groot gezin thuis hebt, dan is deze situatie je vast niet onbekend. Met 2x zoveel data op je telefoon kan iedereen zijn eigen ding doen, waar en wanneer je wilt.

Al klant bij Telfort?

Ben je al klant bij Telfort en heb je twee mobiele abonnementen (of meer) op één adres? Dan ontvang je vanaf 15 oktober iedere maand automatisch 2x zoveel data. Daar hoef je verder niets voor te doen. Ook als nieuwe klant profiteer je van dit voordeel als je 2 mobiele abonnementen van Telfort combineert op hetzelfde adres. Wil je meer weten? Lees hier meer over CombiVoordeel van Telfort en hoe het precies in z’n werk gaat.

Dit artikel is een samenwerking met Telfort. 

Written by

Leave a Comment