3 plus 1 is vier

0 0 0 32 comments

Volg je mij op Instagram, dan weet je natuurlijk al waar dit blogje over gaat. Volg je mij daar niet? Joehoe dan heb ik een nieuwtje voor je! Wie weet zag je de titel en de foto en begreep je ‘m direct. Voor wie nu nog steeds aan het denken is, ik hou je niet langer in spanning. Ik ben zwanger!

Na een aantal goede echo’s durven we het eindelijk hardop te zeggen (en te geloven). Via Instagram kreeg ik al een hoop vragen dus ik zal even de antwoorden geven.

Ik ben uitgerekend op 5 december 2016 en alles gaat prima. Ik voel me goed, ik heb geen last van misselijkheid, hooguit een wat onrustige huid, werkelijk fantastic haar (!!) en een cupmaat groter ;). Ik ben blij dat het nieuws de wereld in mag want het werd wel lastig om mijn buik te verbergen. Die groeit toch wel een stuk sneller vergeleken bij mijn eerste zwangerschap.

We hebben het Juul gister verteld maar die snapt er nog helemaal niks van. Ze schreeuwt nu naar random mensen dat ze een baby in haar buik heeft. De dames achter de kassa van de Hema en de Zeeman vonden dat in ieder geval erg leuk om te horen. Ik ben benieuwd of ze het misschien later in de zwangerschap wat meer gaat begrijpen.

Dus. Ja. Wauw! We zijn van de schrik bekomen en ik focus mij nu heel erg op het oooo zooooo irritante ‘genieten’. Maar echt, ik vind het ontzettend bijzonder dat ik dit, na zo’n heftig jaar, mag meemaken dus je hoort mij voorlopig niet klagen. Daar kwamen ook wat vragen over. Of ik erg hormonaal was? Nueh, ik heb er geen last van. De wereld om mij heen denkt daar wellicht anders over…

Voor de mensen via Instagram; enorm bedankt voor de felicitaties. Veel te veel om persoonlijke te bedanken dus ik doe het even zo! Voor nu blijf ik even heerlijk in mijn geluksbubbel!

Liefs,

Jessica

 

Jessica

Written by

 1. Pingback: Now That's Fantastic #36  - FANTASTIC MOMS

  • Kelly
  • mei 19, 2016
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd!!!

  • Iris
  • mei 19, 2016
  Beantwoorden

  Wauw, gefeliciteerd! Super leuk

 2. Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jessica!!!

 3. Beantwoorden

  Superfijn, gefeliciteerd!!!

  • B
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Oh wat mooi! Gefeliciteerd !

  • Ilse
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Dat hormonale was een grapje hè Maar zoals jullie over bijna alles met een knipoog schrijven ben ik wel benieuwd of het hormonale zwangerschap abc’tje de revue gaat passeren

  • Greta
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  ❤️ geweldige zwangerschap gewenst en straks een prachtig wonder(tje) in jullie gezinnetje!

  • mariëlle
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Wat gaaf! Gefeliciteeeeeeeeeeerd!

 4. Beantwoorden

  Super leuk! Zag het inderdaad op instagram. Nogmaals gefeliciteerd!!

 5. Beantwoorden

  Ik ben zo blij voor je/jullie! Nogmaals gefeliciteerd!!

 6. gefeliciteerd! Wat leuk! Ik vind je aankondiging ook heel leuk met die waslijn. Wij hebben een paar weken geleden hetzelfde gedaan met een waslijn. Helaas is bij mij de zwangerschap niet goed gegaan. Geniet ervan.

 7. Beantwoorden

  Echt super fijn voor jullie! En schijt aan het woord ‘genieten’, gewoon lekker doen!!! 😉

  • Marloes
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd!!!

 8. Beantwoorden

  Whoehoe ik ben zo blij voor jullie. Onwijs gefeliciteerd. Een nieuwe little mister of miss crazy hair.

 9. Beantwoorden

  Ik ben zo ontzettend blij voor jullie. Na al die ellende is het eindelijk jullie tijd. Ik leef al weken met jullie mee en dat zal de komende weken niet veel anders zijn. Ik kan nu al niet wachten op de geboorte, haha! Nog een vriendje of vriendinnetje voor Skyler 😉

  • Kirsten
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Geniet van het genieten 😉

 10. Beantwoorden

  Super proficiat!

  • Giny koning
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Super! Gefeliciteerd met dit prachtige nieuws

 11. Yay! Nogmaals gefeliciteerd!!! En yayyyy ook voor fantastisch haar!!! Ik had dit tijdens mijn zwangerschap ook, daarna moest flink de schaar erin 🙁
  Een goede kapper tipte me een goede shampoo die de ergste schade na afloop zou beperken, ik ga het voor je opzoeken, want dat fabulous hair wil je natuurlijk houden 😉

 12. Beantwoorden

  Heel erg gefeliciteerd! Wat bijzonder!!!

  • Hester
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Wat geweldig! Gefeliciteerd.

 13. Beantwoorden

  Super leuk nieuws zeg! Blijf maar lekker genieten in je bubbel haha

 14. Beantwoorden

  Wat een leuke foto! Nogmaals gefeliciteerd!

 15. Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Een voorspoedige zwangerschap gewenst

  • Helma
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jessica!! Het is je zo gegund!

  • Diana
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Nogmaals gefeliciteerd….!!! Geniet er enorm van…!!!!

 16. Beantwoorden

  ❤❤❤❤❤❤❤❤

 17. Beantwoorden

  Gefeliciteerd!

 18. Beantwoorden

  Ja super leuk. En wat fijn dat je je zo goed voelt. Heerlijk! Fijne zwangerschap ☺

 19. Beantwoorden

  Oh wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd!

  • Heidi
  • mei 18, 2016
  Beantwoorden

  Zo ontzettend leuk! Gefeliciteerd nogmaals!

Leave a Comment