365 Days of Sisters

0 0 0 21 comments

Ruim een jaar geleden kwam ik het project 100 Days of Sisters tegen. 100 dagen lang een foto van je dochters posten op Instagram…. Ik twijfelde even of ik mee zou doen want hallo… iedere dag een foto van mijn drie meisjes? Ik had op dat moment amper foto’s waar ze alle drie op stonden dus het leek me nogal een klus. Maar guess what? Ik ging van start en de meiden vonden het te gek. Dagelijks dachten ze mee over leuke ‘zusjesfoto’s’ en toen de 100 dagen voorbij waren keken we elkaar aan. Stoppen….? No way! We maakten er gewoon 365 Days of Sisters van 🙂

En het cliché dat de jaren voorbij vliegen bleek meer dan waar, want ineens was het tweede kerstdag en postte ik de 365ste zusjesfoto op Instagram. Wow, we did it! Ik ben zo trots op ons jaar in zusjesfoto’s. Wat een toffe manier om later nog eens terug te kijken hoe ons leven er nu uit zag. Je ziet de seizoenen komen en gaan en je ziet de meiden letterlijk groter worden.

De dagelijkse foto is echt onderdeel van ons leven geworden. En nu zit het jaar erop. Tijd voor nieuw familie beraad. Gaan we stoppen of gaan we door? Kijk maar gauw hier als je benieuwd bent?

En speciaal voor jullie selecteerde ik van elke maand mijn favoriet, kijk je mee?

zusje1

zusje2

zusje3

zusje4

zusje5

 

zusje6

zusje7

zusje8

zusje9

zusje10

 

zusje11

zusje12

Dit was het, onze 365 Days of Sisters! Alle foto’s vind je hier. Heb jij wel eens een foto challenge gedaan?

 

Written by

  • Diana
  • december 23, 2015
  Beantwoorden

  Aaaaaahhhhh… Ik snap m…!!! Zag t op IG al eens voorbij komen en vroeg t me al af…!!! Ontzettend leuk…!!! Jammer dat ik dat niet kan doen voor mijn mini… Haar zussen (en 1 broer..) zijn jammer genoeg niet elke dag om d’r heen…

  Die laatste foto is prachtig…!!! En idd wat leuk om ze zo “groot” te zien worden…!!!

  • Maris
  • december 29, 2014
  Beantwoorden

  Door jou ben ik begonnen met die 100 days of sisters challenge. Maar ik heb het wel bij 100 dagen gehouden. Al had ik er ook zo een jaar van kunnen maken.

  • Whitney
  • december 29, 2014
  Beantwoorden

  Jaaa super leuk! Zie ze elke dag voorbij komen op IG 🙂

  • Sofie
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Wat supermooi!

  Ik heb twee keer ‘een maand in beeld’ gedaan, waarbij ik elke dag van augustus probeerde samen te vatten in een foto. De eerste keer had ik nog geen dochter, dus toen stonden de katten erop en de tweede keer vooral de dochter, haha 😉

 1. Beantwoorden

  Wauw Martine! Echt heel gaaf!!

  • Maike
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Wat ontzettend gaaf zeg! Idd leuk om de groei van de meiden mee te maken. Ook voor jezelf en je meiden voor later.

 2. Beantwoorden

  Echt een super leuk idee! Ik ben op dit moment zwanger van mijn eerste kindje en ik wil ook heel graag van het eerste jaar iedere dag een foto proberen te maken. Ik ben benieuwd of het me gaat lukken, maar het lijkt me zo dierbaar om die kleine dingen en herinneringen ook vast te leggen!

  • Beantwoorden

   Gaat vast lukken, go for it! Want het is precies wat je zegt, het zijn kleine dingen die je vastlegt maar daardoor zo dierbaar als je het later weer terug ziet. Veel succes met je zwangerschap!!!!

  • Odile
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Echt een super project met leuke foto’s! Wat heb je toch leuke meiden!

  • Diana Carlton
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Wat een geweldige foto’s van de zusjes!

 3. Beantwoorden

  Wat een leuke challenge en knap dat je het volgehouden hebt!!

  • Koalabeautymama
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Wat een ontzettend lieve en mooie foto’s!

  • Greta
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Wat super leuk!
  Ontroerend mooi!

  • Manon
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Ah, 257 vind ik echt ontzettend lief!

 4. Beantwoorden

  Dit is zo ONWIJS leuk! Zou ik ook graag willen doen. Je zou er eigenlijk zo’n mozaik van moeten maken 🙂

  • Petra
  • december 28, 2014
  Beantwoorden

  Allemaal mooie foto’s. Maar die laatste foto is echt prachtig. Een hele trotse mama.

Leave a Comment