500 Days of Sisters

0 0 0 2 comments

…. Foto’s zijn natuurlijk een ideale manier om je kinderen vast te leggen. Leuk voor later of om met z’n allen terug te kijken. Ik ben er alleen niet zo’n ster in. Ik vergeet het domweg en bedenk me net na het uitblazen van de kaarsjes dat een foto wel leuk  geweest zou zijn. Natuurlijk heb ik in de loop der jaren duizenden plaatjes van mijn meiden geschoten. Iedere keer neem ik me weer voor om nu echt te beginnen met het maken van mooie fotoboeken..’

Dit schreef ik op 2 november 2013, vlak voordat ik begon met de 100 Days of Sisters Challenge. Het leek me eerlijk gezegd een onmogelijke opgave aangezien ik tot dat moment ongeveer 1,5 foto had waar alledrie mijn meiden op stonden. Maar vol goede moed gingen we aan de slag. En guess what, binnen no time zaten de ‘zusjesfoto’s’ zo in ons systeem dat we vrolijk verder gingen na de 100.

days1

days2Want hoe leuk zou het zijn om het een jaar lang vol te houden. Toen ik de 365ste foto maakte heb ik even getwijfeld om te stoppen maar de dagelijkse foto’s van mijn meisjes zaten niet alleen in mijn systeem maar ook in mijn hart.

days3

days4

Ik hoef mijn Instagramfeed alleen maar te openen en te klikken op de hashtag #500daysofsisters voor een shotje instant happiness. Want daar zie je mijn meiden de afgelopen twee jaar groot worden. Je ziet de seizoenen komen en gaan en je ziet ons family live zoals het is. Mijn levenswerk in foto’s vastgelegd! We did it.. 500 Days of Sisters!!

days5

day6

De grote vraag is natuurlijk ‘wat nu’? Stoppen we? Gaan we door? En in wat voor vorm? Ik moet jullie het antwoord schuldig blijven, want we weten het nog niet. En wat te doen met die 500 foto’s? Ideeën zat maar ook daar ben ik nog niet uit. Voor nu ben ik vooral ontzettend trots op mijn prachtige meisjes op 500 foto’s!

day7

Written by

  • Diana
  • januari 5, 2016
  Beantwoorden

  Gaaf…..!!!!

 1. Beantwoorden

  Oh wat heb je toch een prachtig gezin! <3

Leave a Comment