9 onmisbare apps voor elke Fantastic Mom!

0 0 0 2 comments

Deze moms kunnen zich het leven zonder smartphone (met toffe apps!) eerlijk gezegd niet meer voorstellen. Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn heus niet de hele dag vergroeid met onze geliefde aaifoons. Maar piepkleine eeltplekjes op onze vingertopjes hebben we wel. Vooral door al die toffe apps.

Onmisbare apps

Natuurlijk zijn we Alexander Bell voor eeuwig dankbaar voor zijn handige uitvinding. Maar wat het pas echt leuk maakt zijn al die apps! En wat is er heerlijker dan al die apps ongelimiteerd gebruiken? Door mijn onbeperkte data van Tele2 hoef ik nooit bang te zijn dat mijn databundel leeg is omdat ik weer eens vergat een app goed af te sluiten. Inmiddels hebben we zo onze favorietjes die ons leven als drukke moms oprecht een stuk makkelijker maken. En je kent ons langer dan vandaag dus je weet; wij zijn nooit te beroerd om wat te delen. Dit zijn onze must have apps du jour!

Period Tracker

De husband  Ik ben graag op de hoogte wanneer de moodswings from hell zich gaan aandienen zodat de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen kunnen worden. Chocola? YEP! Fleece Joggingpak? YEP! Wijn? YEP! Man en kinderen uit logeren? YEP!

Budgettool

Jessica schreef het laatst al, het is tijd om financieel volwassen te worden. Deze app is ontzettend handig bij het in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven. Je kunt namelijk ook bijhouden wat je niet uitgeeft en dat werkt voor mij ontzettend motiverend. De app is overigens ontwikkelt door de chicks van How2spendit!

Volle maan kalender

NOPE, je hebt helemaal geen onopgevoede hysterische takkekinderen, het is gewoon volle maan. Of bijna… Of net geweest…… 😉

Weerapp

De beste raadgever voor het plannen van de woensdagmiddagen. Wordt het een strakblauwe lucht met stralende zon? YEP, op naar de speeltuin. Onweer en windkracht tien? NOPE! Voor geen goud dat ik de deur uit ga, een filmmiddag is ook leuk!

Tele2

Binnen no time inzicht in je facturen, belminuten en datagebruik. Nu heb ik dat laatste met mijn unlimited data abonnement niet nodig, maar ik vind het wel prettig om in de gaten te houden of de telefonische roddelsessies werkoverleggen met de andere mom niet de spuigaten uitlopen.

Word snack

YEP, ik noem het gratis kinderopvang. De grote favoriet wisselt natuurlijk regelmatig, maar op dit moment is dit DE oplossing bij spreekuren die uitlopen, deadline stress of lange autoritten aangezien ze er uren zoet mee zijn. Oké, ik ook…

Buddhify

Nu zijn wij verre van zweverig maar deze meditatie app is echt fijn. Ten eerste ziet hij er prachtig uit en voor elk moment vind je een geschikte meditatie. Nu moet ik er eerlijk bij zeggen dat het me nog nooit gelukt is er eentje uit te luisteren zonder in slaap te vallen maar he, het is in elk geval ontspannend..

GroeiApp

is de officiële app van de Groeigids. Je weet wel, van het groeiboekje van het consultatiebureau. Je kan hier makkelijk alle gegevens van je kinderen invoeren en bijhouden en vervolgens bekijken aan de hand van de welbekende groeicurves. Daarnaast krijg je via de app regelmatig tips die passen bij de leeftijd van je kindje.

Dreamdays

‘hoeveel nachtjes is het nog slapen tot mijn verjaaaaaardag’. YEP, dat zijn er 244 om precies te zijn. Dreamdays is namelijk een app die laat zien hoeveel dagen tot je volgende event. Mijlpalen, leuke plannen, vakanties, concerten, wij voeren alles in. Voor jullie informatie: Poppie is bijvoorbeeld over 145 nachtjes slapen weer jarig!

Wat zijn jouw favoriete apps? Let us know!!!!

*Dit artikel is een samenwerking met Tele2

Written by

  • Mascha
  • december 8, 2017
  Beantwoorden

  Ik kan echt niet zonder de Jumbo app. Boodschappen bestellen natuurlijk. Maar ook mijn lijstjes maak ik erin. Ook man kan namelijk pindakaas scannen met de streepjescode scanner als hij op is. Hihi!

  • Kim Vancauwenberghe
  • december 7, 2017
  Beantwoorden

  Wunderlist! Ideaal voor boodschappenlijstjes want je lief kan die met ijn smartphone ook aanvullen. Of afvinken. Maar ook superhandig voor andere lijstjes.

Leave a Comment