ALADDIN!

0 0 0 No comments

Als kleine Disney-fan had ik maar 1 wens. Ik wilde een magische lamp zoals in de film Aladdin. Die wens kwam nooit uit, of tenminste, ik wacht nog steeds. Maar als enorme Aladdin fan zat ik te stuiteren op mijn stoel toen ik las dat er dan eindelijk een nieuwe film gaat komen. En inmiddels is de trailer uit en de datum bekend gemaakt!

Wat mij betreft de film van de jaren ’90, Aladdin. En hoe ontzettend tof is het dat Disney aan de slag is gegaan met een nieuwe verfilming. Een ‘echte’ film dit keer, geen tekenfilm. En als ik de trailer zo bekijk, laat ik mijn dochter nog even thuis ;). Maar reken maar dat ik in de bios zit zodra de film uit is!

Bekijk hier de trailer!

Even kort, mocht je de film echt niet kennen…. Het verhaal gaat over de charmante straatrover Aladdin, prinses Yasmine en de magische, vriendelijke, hilarische geest. Met vliegende tapijten, gekke apen en uiteraard een duistere tovenaar.

IK KAN NIET WACHTEN! Maar zoals je ziet, we zullen nog moeten wachten. De film komt namelijk pas op 22 mei 2019 in de Nederlandse bioscoop. De cast is in ieder geval fantastisch. Die bestaat namelijk uit Will Smith als de Geest, Mena Massoud als Aladdin, Naomi Scott als prinses Jasmin en Marwan Kenzari als Jafar. En die laatste naam is heel tof; Marwan is een Nederlandse acteur!

Je kan je op het Disney channel op Youtube abonneren, of hun pagina liken op Facebook voor nog meer trailers de komende maanden!

Written by

Leave a Comment