Bampidano winter 2018

0 0 0 No comments

Eerlijk? Het blijft een favoriete bezigheid hier, shoppen voor de ladies. Gelukkig zijn onze dochters erfelijk belast en genieten ze net zo hard van een nieuwe outfit als wij. Dat gevoel van iets nieuws dat je direct aan wil trekken en de komende dagen niet meer uit wil doen, laf it! Bampidano kent dit gevoel want als je de nieuwe collectie bekijkt slaat de hebberigheid direct toe.

Nailed it daar Bampidano heur. De meeste moeders zullen dit label wel kennen want het is zeker geen onbekende in kindermodeland. Jaren geleden, toen ik nog mini-meisjes had, wist ik Bampidano al te vinden. En guess what, mijn zesjarige is nog steeds fan.

De kledingstukken van Bampidano doen het uitstekend in complete setjes, maar wat ik nog veel leuker vind is dat ze ook zo ontzettend lekker te mixen en matchen zijn. Lou draagt hier bijvoorbeeld een velvet rood rokje waar je alle kanten mee op kan. Sowieso is die velvet look wat mij betreft de beste uitvinding sinds wijn. Het staat direct wat gekleder, is lekker warm en valt mooi soepel. Dit rokje doet het dan ook super goed met een blousje als het iets netter moet zijn of juist met een oversized sweater en sneakers als het wat meer casual mag.

Streepjes zijn natuurlijk altijd goed, maar ik wil het graag nog even hebben over de legging. Deze is van het allerzachtse stofje wat je kunt bedenken en ik hoop dat Bampidano ooit dames items gaat maken. Bij deze wil ik er vast 10 in maat M reserveren pleaseeeeeeā€¦ Nu al een lievelingsitem hier dat nog klammig van het droogrek wordt gegrist

De andere Fantastic diva is ook reuze content met haar nieuwe items…. Er zitten (subtiele!) glitters in dus dan heb je deze kleuter sowieso al voor gewonnen. Een comfortabele broek en heerlijk vest. Nu ben ik niet vies van een beetje roze, maar ik hou wel van stoer. En dat is precies deze outfit!

Gelukkig een touwtje want we hebben hier te maken met een smalle taille. Niets fijner dan broeken die nog een beetje in te snoeren zijn, ook bij grotere kindermaten! En spot je die glittertjes? Subtiel voor mama, glitterend genoeg voor de kleine dame šŸ˜‰

Ook de rest van de collectie is om van te smullen dus neem vooral zelf een kijkje!

Written by

Leave a Comment