Ben jij alweer klaar voor school?

0 0 0 No comments

Dus, ik knipperde even met mijn ogen en de helft van de zomervakantie was alweer voorbij. Hoe dan? Beetje beangstigend idee ook dat het hele schooltas, gymtas, lunch prepping circus straks alweer gaat beginnen. Het bevalt me juist zo goed, die lome ochtendjes. Van de meiden dan, want mijn eigen vakantie zit er alweer op. Dit jaar ben ik echter beter voorbereid dan ooit en dat komt helemaal door Bulbby!

Broodtrommels

Wij mochten namelijk wat toffe spulletjes uitzoeken om straks het schooljaar helemaal in stijl te beginnen. En ook niet geheel onbelangrijk, om het schooljaar goed voorbereid te beginnen. Dit jaar geen getraumatiseerde kinderen omdat hun brood in overjarige diepvriesdozen gepropt zat in verband met kwijtgeraakte broodtrommels. Hier staan onze nieuwe aanwinsten alvast te shinen…..

Deze broodtrommels kun je helemaal naar eigen wens samenstellen en stylen. Dus of je nu een donkerblauwe trommel wil met een stoere raket op het deksel of een poezelig printje. Het kan allemaal. Het moge overigens duidelijk zijn in welk kamp wij ons bevinden 😉 De broodtrommels zijn lekker stevig en de bak kan in de vaatwasser (deksel niet). En natuurlijk kun je de deksels nog laten voorzien van een persoonlijke tekst zoals de naam van je kind. Raakt het een en ander misschien net iets minder snel kwijt komend schooljaar!

Schooltas

Maar een slimme moeder weet, met alleen een goede broodtrommel ben je er niet want misschien wel het belangrijkste is een goede tas. En met een ‘goede’ tas bedoel ik er eentje die voldoet aan zowel onze eisen (stevig, comfortabel en makkelijk te herkennen) als die van onze dochters (ROZE!). Ook in dat geval kun je prima bij Bulbby terecht want de verschillende modellen zijn net als de broodtrommels helemaal aan te passen naar jouw de wensen van je kind.

Zo ging Juul voor de Rugtas Classic Klein met een toffe print. Lou ging voor hetzelfde model maar dan de grotere versie met haar naam in retroletters. Beide tassen hebben verstelbare banden zodat ze perfect op maat gezet kunnen worden. Handig op de fiets ook! Naast roze zijn deze tassen ook in mint te verkrijgen dus ook prima geschikt vor jongens.

Of doe als Remi en ga voor zwart! Samen met de gele robotprint vind ik dit echt een topcombinatie en lekker makkelijk te herkennen tussen alle tasjes op het kinderdagverblijf. Al met al zijn deze moms dus reuze content met deze fijne schoolspullen. En jij? Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar en is de schooltas alweer opgeduikeld?

Written by

Leave a Comment