De Betoverde Doolhof jubileum editie

0 0 0 No comments

Ik moet het eerlijk bekennen, ik ben niet echt een spelletjes mens. ’s Avonds met vrienden onder het genot van een hapje en drankje een spel doen? Not my cup of tea! Maar aangezien mijn meisjes er dol op zijn moet ik wel degelijk aan de ‘spelletjes’ bak. Vind ik niet erg hoor want niks ontspannender dan een fijn spel met drie competatieve kinderen die niet tegen hun verlies kunnen 😉

dh3

De laatste weken hebben Noor en Saar elkaar helemaal gevonden als het op spelletjes doen aankomt. Zij mochten namelijk de jubileum editie testen van De Betoverde Doolhof en dat is dus nogal een succes! De betoverde Doolhof ken je vast nog uit je eigen jeugd en bestaat inmiddels 30 jaar. Ik herinner me in ieder geval urenlange potjes vol listig geschuif om mijn broertje en zusje af te troefen.

dh1

Aan de good old Betoverde Doolhof van Ravensburger is eigenlijk niet zoveel veranderd en dat lijkt me terecht want waarom veranderen wat werkt. Maar wat deze jubileum editie bijzonder maakt is dat je het ook in het donker kan spelen. Hallo Betoverde Doolhof Glow in the Dark!!!

dh2

En dus zit ik op woensdagmiddag regelmatig in een geblindeerde kamer met een stel uitgelaten kinderen want het wordt er toch wel echt een stukje spannender van. Het spel kan uiteraard ook gewoon in de standaard versie gespeeld worden en is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De Betoverde Doolhof Jubileum Editie is o.a. hier verkijgbaar voor 24,99

Written by

Leave a Comment