Blue Fish Loungewear

0 0 0 No comments

Dat de moms gek zijn op chillen is geen geheim. Als we een weekend weggaan samen zijn het nooit cocktailjurkjes die als eerste ingepakt worden. Nope, we hebben zelfs matching onesies (alleen voor bijzondere gelegenheden hehe..) en dat zegt genoeg. Zo’n fluffy pak aan 1 stuk zit nou eenmaal een stuk comfortabeler dan een strak jurkje inclusief corrigerend ondergoed 😉 Maar ook de fantastic diva’s kunnen er wat van! Zeker op lome zondagen huppelen ze het liefst rond in joggingpak of pyjama.

Blue Fish Loungewear sluit hier perfect bij aan. Heerlijke en vooral comfortabele broeken, shirts en onesies die roepen om een bankje daghangen. Wij ontvingen een zalig pakkie voor Lou in jawel.. knalroze!

img_2465.jpeg

img_2466.jpeg

Yup, een nieuw gevalletje van de pink fever is hier. Dat er op de achterkant een gouden glitterprint staat en de capuchon gevoerd is met teddy maakt het plaatje compleet. Een nieuwe favoriete outfit is in the pocket!

img_2467.jpeg

img_2468.jpeg

Inmiddels zijn er al heel wat discussies gevoerd want helaas kun je niet in je roze onesie wonen en dat is voor een driejarige soms lastig te begrijpen 😉 De onesies zijn er overigens ook in het donkerblauw voor stoere jongens.

bf1

bf2

En psssst, Blue Fish Loungewear heeft nu 40% korting met de code BLUEFISHD215

Written by

Leave a Comment