Braqeez herfst/winter 2017

0 0 0 No comments

Er komt een moment in het leven van een meisjes dat de wansmaak begint plaats te maken voor echt toffe items. En met drie dochters boven de vijf kan ik eindelijk een beetje opgelucht ademhalen. Zo bevind ik me nooit meer in een schoenenwinkel met een gillende peuter die perse schrekliche Dora-muilen wil. En geloof mij, dat maakt je leven oprecht een stukje makkelijker. Toch hebben zowel de dames als ik nog de nodige eisen op het gebied van schoenen. Gelukkig treffen Noor en ik elkaar ook dit jaar weer bij Braqeez!

Bofkont Noor mocht namelijk een paartje kiezen uit de nieuwe herfst/winter collectie van dit toffe merk. Als ik eerlijk ben let Noor bij het kiezen van schoenen maar op een ding. Vind ik ze ‘vet, tof, cool en hot?’ Oke, inpakken maar!’. Helaas voor haar ben ik tegenwoordig net zo’n zeurpiet als mijn moeder vroeger. Man, wat vond ik het verschrikkelijk als zij vroeger in neuzen van brave, leren veterschoenen stond te knijpen terwijl ik alleen maar cowboylaarsjes met een hakje wilde. Afijn, mam ik snap je nu een stuk beter hoor! Een beetje stevigheid en ondersteuning zijn natuurlijk geen overbodige luxe voor voetjes in de groei. En bij Braqeez sluit het een het ander gelukkig niet uit!

1-4

1-5

Zeg nou zelf, hier was mijn tienjarige hartje vroeger ook sneller van gaan kloppen. Ik zie roze, ik zie sterren en ik zie studs. Een meisjeshand is snel gevuld šŸ˜‰ Maar ik ben net zo blij als Noor want deze schoen ziet er niet alleen tof uit, maar heeft ook een uitneembare binnenzool en een zachte leren voering. Na vijf minuten roept Noor al dat haar voeten veel warmer zijn dan met regenlaarzen. Had ik haar natuurlijk ook kunnen vertellen maar laten we het er op houden dat mijn dochter koppig as hell een ervaringsdeskundige is…

1-7

Alle Braqeez schoenen zijn overigens voorzien van slijtvaste rubberzolen waardoor je kind extra grip heeft als het bijvoorbeeld regent. Geen overbodige luxe in dit kikkerlandje. Ook het vermelden waard, Braqeez kinderschoenen worden vrij van kinderarbeid gemaakt en onder goede omstandigheden!

1-8

1-9

Deze moeder en dochter zijn in elk geval blij dat de zoektocht naar de perfecte schoen weer even gestaakt kan worden. En nu maar hopen dat ze morgen niet wakker wordt met een maat groter…

1-10

Written by

Leave a Comment