Brief aan de mama met een minnaar

0 0 0 23 comments

Beste Esther,

In de Fabulous Mama & Family van deze maand wordt u ‘Esther’ genoemd, maar ergens vermoed ik dat u anders heet. Er staat ook dat u 34 jaar oud bent en moeder van drie kinderen. En in een interview bent u openhartig over ‘mama heeft een minnaar’. Nu vind ik dat niet per se heel schokkend. In het stuk staat namelijk ook dat er nog veel meer vrouwen vreemdgaan. Ik vind er niks van, want wie ben ik om te oordelen? Maar waar ik wel over oordeel is het feit dat u zegt dat u uw kinderen een pilletje melatonine geeft als uw minnaar langskomt. Daar vind ik wel iets van..

IMG_1684

Even van vrouw tot vrouw, ik snap het wel hoor. Je bent jaren getrouwd, die drie kinderen hebben de innerlijke seksgodin een beetje laten verdwijnen. Er wordt misschien hard gewerkt en u zegt dat uw man vaak weg is. Als hij er wel is, heeft hij geen misschien tijd voor u. En ziet hij niet dat u een nieuwe jurk heeft gekocht of naar de kapper bent geweest en dan heb je bonje enzo.

Dat die man van je werk dan aantrekkelijk lijkt, kan ik nog ietwat begrijpen. Andere mannen zijn soms heel aantrekkelijk. Dat je er vervolgens iets mee besluit te doen, is misschien die genadeklap voor je huwelijk geweest. Meer dan genoeg vrouwen die al die losgekomen seksgevoelens op hun man loslaten. Jij besloot ze op je minnaar los te laten, een affaire te beginnen. Ok, ok, dat moet je lekker zelf weten.

Maar waar ik misselijk van word is dat je zegt je kinderen melatonine te geven als je minnaar langskomt voor een beurt. Want we mogen dit toch plat benoemen, denk ik? Jij hebt behoefte aan een onderhoudsbeurt, hij komt opdraven en je kinderen zijn slechte slapers. Dus help je ze een handje om ze lekker diep te laten slapen. Nu is er recent het een en ander gezegd en geschreven over melatonine, maar ik ben geen wetenschapper. Dat jij het ze geeft moet je dus ook lekker zelf weten. Maar dat je het geeft om zelf aan je trekken te komen? Wat doe je als het niet meer werkt? Ga je dan over op een scheutje wodka door de diksap? Beetje hasj door de smeerworst? Want je weet zelf dat je een beetje gek bent, toch?

Sta je er wel eens bij stil wat er kan gebeuren als een van je kinderen toch wakker wordt? Als hij of zij naar gedroomd heeft en besluit jou op te zoeken? En dat er een man bovenop mama ligt die niet papa is? Denk je daar wel eens over na? Nogmaals, vreemdgaan moet je lekker zelf weten. Maar huur een motelkamer of duik achterin je waarschijnlijk grote auto. Of in die van hem. Van mijn part ga je ergens tegen een boom staan. Maar laat je kinderen er buiten.

Beste Esther, ik hoop dat je man ontdekt wat je aan het doen bent. Maar ik hoop dat hij er zelf achterkomt, en niet via een van je kinderen. En ik hoop dat je minnaar schaamluis heeft.

Kusje!

Written by

  • Suus
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Ik kan me niet voorstellen dit ooit te doen. En hoewel ik me ook kan vinden in je reactie aan deze moeder, merk ik ook dat ik er moeite mee heb. Jullie vinden het belangrijk om elkaar als moeders niet af te vallen en toch doe je dat in deze brief aan haar heel duidelijk.

 1. Beantwoorden

  Hahahaha zalige reactie! Ik vind het enorm erg dat ze dit zomaar kan doen naast haar kinderen. Bah

 2. Beantwoorden

  ik kan gelukkig oprecht zeggen dat ik het niet ben 🙂
  geen 3 kids, geen man en ook geen minnaar :S
  Maar ben het wel helemaal met je eens!

 3. Beantwoorden

  Het is toch van de zotte!!

 4. Beantwoorden

  Inderdaad nogal maf zeg… Niet fraai van die moeder!

 5. Beantwoorden

  Ik had al een jaw dropper toen je dit twitterde… mijn God zeg, wat een achterlijk mens.

  • Esther M.
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  IK ben het NIET hoor !!!

  • Milou
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Wauw. Dat er dus echt gekken zijn die zichzelf zo voorop stellen als die esther! Je hebt helemaal gelijk Jessica, en dan nog breng je het netjes. Hoe makkelijk is het om een smoesje te verzinnen en met je minnaar een hotelkamer te pikken? Ik bedoel… Zelfs ik ben zo fantasierijk en aan een minaar moet ik niet denken. Gebruik een vriendin als smoes ofzo, geef niet je kinderen een slaappil. Koekwaus.

 6. Beantwoorden

  Jeetje, die vrouw is echt dieptriest!!

  • Diana
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Ongelofelijk… Meer zeg ik er niet over…

  • Joyce
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Zo hé wat een maf wijf! Goede blog! Maar ik vraag me af in hoeverre het artikel eerlijk is.

 7. Beantwoorden

  Pff ik zag gistee al je tweet voorbij komen, mar vind dit echt in en in triest van die vrouw. Bah

 8. Beantwoorden

  Supergoede blog! Wat een trut zeg die ‘Esther’. Niet te geloven

 9. Beantwoorden

  Ik heb het artikel niet gelezen, maar het klinkt inderdaad belachelijk! Vreemd gaan moet je lekker zelluf weten, maar laat je kinderen er buiten… Kan bijna niet geloven dat er mensen zijn die dit doen. Op verslaafden en dergelijke na dan.

  • Mamavanluna
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Helemaal met je eens! Vooral het schaamluis. En hopelijk komt ze er dan ook nooit meer vanaf

  • Angelique
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Zoals ik ook al op twitter schreef vind ik dit verhaal erg ongeloofwaardig. Alsof melatonine je kinderen out laat gaan. Dit is waarom ik me afvraag of de rest van het verhaal wel waar is. Hetvisbiedere natuurlijk echt walgelijk als het waar is. Wat betreft het geven van pillen en ook dat ze haar kinderen geen veiligheid biedt op deze manier. Als het niet waar is dan is hetvalsnog walgelijk, want wie verzint er nou zo’n misselijkmakend verhaal.

 10. Beantwoorden

  Heel triest dit 🙁

  • Samantha
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Ik had het artikel ook gelezen en werd er ook onpasselijk van! Je haalt me de woorden uit de mond.

  • Elise
  • september 18, 2015
  Beantwoorden

  Helemaal met je eens.Wat een stomme kut.

 11. Beantwoorden

  You go girl! Had t artikel nog niet gelezen,maar ben het helemaalmetje eens!

Leave a Comment