Limited Edition Bugaboo Cameleon3 Kite

0 0 0 No comments

Het nieuwe jaar is van start en dat is goed te zien in de winkels. De sale loopt een beetje op z’n eind, er gebeuren nog weinig spannende dingen… En toch zijn er een aantal merken die al deze maand met voorjaarsnieuws komen! Een van de merken is Bugaboo, die een limited edition van de Cameleon3 lanceren: de Cameleon3 Kite!

bugaboo-cameleon3-kite-1

De Cameleon is denk ik de bekendste kinderwagen van Bugaboo. En dat Bugaboo inspringt op trends zagen we in 2016 ook al en zetten ze dus door in 2017. Designer Barber Ebbinge omschrijft de inspiratie achter het design als volgt: “Op dit moment zijn er veel geometrische prints te zien op de catwalk en in het interieur, hierdoor raakte ik geïnspireerd voor het design van deze kinderwagen. Ik heb neutrale basiskleuren toegevoegd aan de frisse, moderne look.”

bugaboo-cameleon3-kite-5

De vierkleurige binnenbekleding is aangevuld met een zachtgroene stof op de zitting, wieg en zonnekap.
Er is een neutraal kleurenpalet gebruikt om het geometrische design te verzachten en een licht en fris design te creëren. De zonnekap heeft een gemakkelijk te openen raampje – een speciale toevoeging aan de Bugaboo Cameleon3 Kite – waardoor je kindje de wereld in kan kijken.
bugaboo-cameleon3-kite-9

De Cameleon3 is een wagen die met je kindje meegroeit. Na de reiswieg plaats je de zitting en zo maak je van je kinderwagen een buggy. Je kan beginnen met de zitting naar je toe te plaatsen. Je kindje kan hier nu in zitten met zijn/haar gezicht naar jou toe. Wanneer duidelijk wordt dat jouw kind veel meer van de wereld wil zien, plaats je de zitting andersom. Nu kijkt je kind vooruit, met de rijrichting mee.

bugaboo-cameleon3-kite-8

Deze limited edition vind ik prachtig! Ik ben echt helemaal weg van de kleur ook. Er is duidelijk nagedacht over het kleurgebruik en de vormen. Ook tof; er is een voetenzak in dezelfde kleur verkrijgbaar. De wagen wordt geleverd met een speciaal voor de Kite ontworpen dekentje. De opening in de kap is voor een kinderwagen wat mij betreft niet noodzakelijk, maar vind ik wel erg leuk verzonnen van Bugaboo. Toch een leuke toevoeging waarmee de Kite duidelijk anders wordt dan de ‘standaard’ Cameleon3.

bugaboo-cameleon3-kite-12

Zoals we gewend zijn van Bugaboo stuurt ook deze wagen weer erg licht en is ‘ie lekker compact. Ideaal om mee door nauwe gangpaden in de winkel te racen! Wat ik wel jammer vind is dat ook bij deze versie van de Cameleon de boodschappenmand lastig te bereiken lijkt, zeker met de reiswieg op het onderstel?

bugaboo-cameleon3-kite-11

We moeten even wachten om alles in het echt te kunnen bekijken, want deze limited edition Cameleon3 Kite is pas vanaf maart in beperkte oplage voor 1159,- verkrijgbaar!

Written by

Leave a Comment