Damn you Tasty!

0 0 0 One comment

Je kent het vast, de filmpjes die op Facebook voorbij komen waarin letterlijk binnen een minuut een zalig gerecht in elkaar wordt geflanst. Mocht je nog nooit van Tasty gehoord hebben, haal dan opgelucht adem en verlaat onmiddelijk deze site om je zegeningen te tellen. Mijn leven is namelijk niet meer hetzelfde… Ernstig ontwricht zou je zelfs kunnen zeggen. Want deze filmpjes zijn natuurlijk bedoeld om aan keukenklunzen zoals ik te laten zien dat koken heus niet heel moeilijk is, zolang je overal maar een kilo kaas en een pakje roomboter doorheen gooit. Toegegeven, een beetje eenzijdig is de recptuur soms wel. Maar wie gaat er nou klagen over kaas en boter in zijn eten? Nope, dat is nooit en te nimmer een bezwaar dat je uit mijn mond zult horen..

Het is de snelheid van de filmpjes waar ik he-le-maal gek van wordt. Even voor de duidelijkheid, natuurlijk worden deze filmpjes versneld afgespeeld maar ondanks deze wetenschap kan ik het niet aan. De druk wordt simpelweg te hoog. Ik kan niets anders dan alles in de tiende versnelling doen. Iedereen die mij kent weet dat koken niet perse mijn forte is en vijf uien in tien seconde proberen te choppen is nooit een goed idee…

Of met de ene hand een kipfiletje bakken, met de andere de knoflookpers zoeken terwijl ik ondertussen hystersich hijgend een pakje bladerdeeg probeer open te scheuren met mijn mond. Het is een grote disaster waiting to happen. En dan heb ik het nog niet eens over de staat waarin mijn keuken zich bevindt na weer zo’n Tasty avontuur. Inmiddels heb ik geen vingertopjes meer, is mijn keukenmachine naar de gallemiezen en zit mijn keukenplafond onder een laag die ongetwijfeld veel boter en kaas bevat…

DAMN YOU TASTY!

Written by

    • Letje
    • december 13, 2016
    Beantwoorden

    Ik blijf altijd hangen bij oooh dat ga ik ook een keer maken….

Leave a Comment