de Fabeltjeskrant Kleuterbios!

0 0 0 No comments

Toen ik laaaang geleden 1 jaar werd, kreeg ik een fantastische taart. Op die taart stond een foto van Meneer de Uil. Jaren ’80 kinderen zoals ik groeiden op met de Fabeltjeskrant en de tijd is daar; we mogen de nostalgie weer beleven! Er komt namelijk een gloednieuwe Fabeltjeskrant film!

Hallooooo meneer de Uil, waar.. Oke, ik zal ophouden voordat dit liedje de hele dag in je hoofd blijft hangen. Maar Meneer de Uil is binnenkort te bewonderen in de bioscoop! En helemaal leuk; Kinepolis organiseert een speciale Kleuterbios op 16 december. Voor wie het niet kent; de Kleuterbios is ideaal voor jonge kinderen.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-Spelen

In het Grote Dierenbos is uiteraard weer van alles te beleven. Juffrouw Ooievaar organiseert een picknick, Bor de Wilf krijgt geen uitnodiging en de andere dieren verdwalen. Er is trouwens ook een nieuwe gast, namelijk Peter Panda! Peter Panda komt goed van pas als scheidsrechter bij de Grote Dierenbos-spelen.

De Kleuterbios

Speciaal voor kleine bioscoopbezoekers organiseert Kinepolis een Kleuterbios voor De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-Spelen. Voor jongere kinderen kan de bioscoop best een beetje spannend zijn. Zo’n grote zaal, met harde geluiden van alle kanten, in het donker. Daarom is er de Kleuterbios. Alle kinderen krijgen limonade en een snackje, er zijn activiteiten voor de film en tijdens het kijken van de film blijft er een beetje licht aan in de zaal. Ook het geluid wordt wat zachter gezet. Na afloop van de film krijgen alle kinderen een echt filmdiploma.

De Kleuterbios voor de Fabeltjeskrantfilm zal plaatsvinden op zondag 16 december. De inloop begint om 10.00 uur en de film start om 10.30 uur. Tickets kosten 8 euro en de Kleuterbios is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De volgende Kinepolis bioscopen zullen meedoen aan deze speciale voorstelling; Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss en Zoetermeer. Het is wel aan te raden om van te voren kaartjes te reserveren. Dan kan gemakkelijk online!

 

Written by

Leave a Comment