De laatste fails van 2018

0 0 0 No comments

De allerlaatste fails van dit jaar! Ik ben namelijk niet van plan nog meer gênante blunders te maken de rest van het jaar. Geen beter vermaak dan leedvermaak dus daar zijn ze weer!

  • Een te gekke zwarte broek aandoen naar mijn werk. Om op mijn werk te ontdekken dat de verkouden peuter een enorme snotvlek ter hoogte van mijn kruis heeft achtergelaten….. Overigens bleek er ook eentje op mijn donkerblauwe jas te zitten, waar ik ruim een week mee rondgelopen heb.

 

  • Dolblij was ik met mijn nieuwe agendavulling voor 2019. Omdat ik een Engelse agenda heb en die gaatjes niet overeenkomen met de standaard perforatiegaten, maak ik zelf de gaatjes er in met een tang. Ik heb het complete jaar verkeerd geperforeerd, de gaatjes zitten allemaal aan de verkeerde kant.

 

  • Niet de eerste keer dat ik deze fail bega; ik had wat sintcadeaus via internet besteld. De pakketbezorger kwam aan de deur toen ik net weg wilde gaan, dus ik had de doos even snel in de gang gegooid. Mijn dochter was zo nieuwsgierig dat ze een deel van de doos aan gort schuurde. Net genoeg om te zien wat er in zat…

 

  • Afgelopen maand vergat ik drie afspraken! Dit overkomt mij nooit omdat ik alles opschrijf, dus vraag me niet hoe het kan. Sorry verloskundige, consultatiebureau en tandarts….

 

  • Ook een enorme fail… De playdate van mijn dochter een snoepje geven om later te horen dat deze moeder haar kinderen suikervrij aan het opvoeden is… Ik heb het eerlijk aan haar opgebiecht en mezelf weer voorgenomen het ALTIJD te checken voordat ik nieuwe playdates mee naar huis neem.

 

  • Denken dat ik vast die ene jeans in een groter maatje aan kan. Dat kan ook wel, tot een uurtje of 12. Om dan heel even je broek los te maken om uit te buiken. En die broek daarna met geen mogelijkheid meer dicht krijgen. En dan tot 17.00 uur op kantoor moeten zitten…

 

  • De laatste, meest vreselijke als je het mij vraagt… Dolgelukkig een hap van een gekregen macaron nemen. Im te ontdekken dat het een fucking macaron van marsepein is?! WIE DOET ZOIETS?! Echt de grootste oplichting ooit. ZO GOOR.

 

Written by

Leave a Comment