Develab zomer ’17

0 0 0 No comments

Er was eens een meisje dat stiekem dacht dat ze een prinses was. Of eigenlijk helemaal niet zo stiekem want elke ochtend ligt haar synthetische glitterjurk klaar naast haar bed. Daarnaast uiteraard de hakjes van plastic waar ze nog geen meter op kan lopen zonder haar enkels te verzwikken. Deze prinses trekt elke ochtend ten strijde. Niet tegen bloeddorstige draken maar tegen haar moeder die haar toch echt graag een tikkeltje subtieler uitdost. En dus zijn de ochtenden bij ons thuis nooit uhmmm saai….

Alles wat onze ochtend battle iets gezelliger kan laten verlopen is dan ook van harte welkom en Develab hielp me een handje. Lou mocht namelijk een paar schoenen uit de zomercollectie kiezen. Mijn ervaringen met Develab zijn altijd top en superfijn dat er geen hakjes zitten in het ruime assortiment 😉

Lou1

Lou3

Lou5

Wat ze dan wel hebben? Schoenen waar zowel kinderen als moeders blij van worden! Zo is Lou ‘in love’ met de kleurrijke details die ze direct omdoopt in diamanten. Ik daarentegen wordt enthousiast van het stevig gevormde voetbed, het soepele leer en de pasvorm. Lou heeft vrij smalle voeten en dat is met gympen als deze soms lastig maar deze zitten perfect. Develab is een van de toonaangevende kinderschoenenmerken van Nederland die kwaliteitsschoenen maken voor kinderen die niet vies zijn van een beetje avontuur en actie en dol zijn op buitenspelen, rennen en ravotten.  De naam Develab is een combinatie van de woorden ‘develop’ en ‘laboratory’ en staan natuurlijk voor het actieve en nieuwsgierige karakter van het merk. En dat zie je zeker terug in de schoenen door de hoge kwaliteit, de mooie en originele details en het design.

Door de kleurtjes combineert dit paartje makkelijk met verschillende outfits en vooruit, zelfs met de synthetische glitterjurk. Het moederschap is tenslotte een grote compromis… Naast meisjesschoenen in ontzettend veel toffe modellen heeft Develab ook heel veel keus voor the boys dus mocht je nog op zoek zijn? Ik zou zeker even een kijkje nemen!

Lou2

Lou4

Written by

Leave a Comment