Dingen waar ik echt heel goed in ben

0 0 0 No comments

Geen idee hoe het met jou zit, maar ik heb best snel de neiging om te vertellen waar ik allemaal niet zo goed in ben. Op zich is het prima om je zwakke kanten te kennen, maar je sterke kanten verdienen ook aandacht! En er is niks mis mee om af en toe jezelf een aantal pluimen te geven. Daarom vandaag een overzicht van dingen waar ik echt heel goed in ben!

– Mijn pas gewassen haar eruit laten zien alsof het al een week niet is gewassen.

– Te vroeg ergens verschijnen. Ik ben altijd ZO bang om te laat te komen, dat ik gerust drie kwartier te vroeg vertrek.. Maar denk ook eens aan te vroeg rekeningen betalen of te vroeg een verjaardagskaart posten.

– Winkelen. Ik ben van mening dat ik hier een enorm talent voor heb.

– Wijn drinken. Same same, it’s a gift.

– Autorijden. Ik vind mijzelf een hele goede chauffeur. Mijn bijrijder moet gewoon z’n mond houden, dan komt alles goed.

– Oost Indisch doof zijn. Ik ben heel goed in bepalen of ik iets wel of niet wil horen.

– Stressen. Ook een talent hoor, om heel snel in de stress te kunnen schieten.

– Sarcasme. Hier ben ik zo ontzettend goed in dat ik zelf wel eens twijfel of ik nou een grap maak of niet.

– Onbegrijpelijke appjes lezen. Een paar vriendinnen zullen nu driftig knikken. Het maakt niet uit hoe dronken je bent of wat je autocorrect er van maakt, k bgrp ups gwn altd.

– Plannen. Zonder gekheid, ik zie dit als een groot talent. Ik leef voor mijn agenda, Passion Planner en to do blocnote. Alleen ik begrijp dit allemaal maar er gaat maar zelden iets verkeerd.

– De volle mep ergens voor betalen. Kan ik echt heel goed. Met iemand onderhandelen over een prijs? HAHA. Nee.

– Cadeautjes inpakken. Strikken, washitape overal, kaartjes. Mijn droom is om bij een parfumerie te werken en de hele dag cadeautjes in te mogen pakken.

 

Eigenlijk beschik ik over aardig wat talenten? Ik moet er maar eens wat mee gaan doen… Nu ben ik wel benieuwd, welke dingen ben jij echt heel goed in?

Jessica

Written by

Leave a Comment