DISNEY X VANS

0 0 0 No comments

Het is niet de eerste keer dat Disney & Vans de handen ineen slaan en samen een geweldige collectie neerzetten. Maar ook deze collectie van 2018 is geweldig. Speciaal ter ere van de 90e (!!) verjaardag van Mickey Mouse, eert Vans de karakters met een hele toffe collectie.

Zoals we gewend zijn bij deze samenwerkingen, het betreft een limited collection. Oftewel, op is echt op. Mocht je dus items uit de collectie willen scoren, wacht er niet te lang mee! De collectie is verkrijgbaar bij verschillende winkels en via www.vans.nl.

Mickey Vans! Vanaf maat 34 tot en met maat 45 verkrijgbaar voor 80,-

Een grote favoriet, deze Mickey Vans voor kinderen. Heerlijk old skool die kleuren. Verkrijgbaar vanaf maat 17 tot en met 28 voor 50 euro

Voor de grote voeten moeten we iets meer neerleggen, namelijk 90,- Maar och wat zijn ze leuk <3

oooooh zo schattig hahaha. Ook verkrijgbaar in kleine maten (50,-) en volwassen maten (90,-)

110,- betaal je voor deze gympen, maar dan loop je wel trots rond met de jarige Mickey op je voeten! De gympen zijn verkrijgbaar vanaf maat 34,5. 

In maat 27 tot en met maat 27, deze hoge Vans. Voor de winter misschien net even warmer? Ze kosten 65,-

Naast schoenen bevat de DISNEY X VANS collectie ook rugtassen, petten en kleding. Voor kinderen is de keuze in kleding beperkt (een t-shirt en een hoodie) maar voor volwassenen is er heel veel keuze. Ook de rugzakken zijn de moeite waard om even te bekijken. De rugzakken kosten gemiddeld 45,-, voor een pet betaal je ongeveer 35 euro. De kleding vind ik persoonlijk aardig aan de prijs, maar dit alles te maken met het ‘limited’ aspect.

De hele collectie bekijk je hier. Zit er iets voor jou tussen? Wacht dan zeker niet te lang met aanschaffen, want sommige maten zijn al volledig uitverkocht!

Written by

Leave a Comment