Doei 2017!

0 0 0 No comments

Oooh 2017, wat was je toch een heerlijk jaar! Ik heb zo ontzettend van je genoten, dat het gewoon een beetje moeilijk is om nu al afscheid van je te nemen. Van mij had je nog wel even mogen duren.

Terugkijkend op 2017 weet ik, dit was het beste jaar so far. Als 2018 maar een fractie zo leuk wordt, dan ben ik al een zeer gelukkig mens. Wat gek is, want deze obsessieve planner heeft eigen voor 2018 geen plannen. Wat?

Echt waar, ik heb geen plannen voor 2018. Aan goede voornemens deed ik al nooit, maar ik heb voor het eerst ook geen doelen qua werk, bedrijf, blog of andere heftige zaken. Ik heb namelijk besloten dat ik, net zoals in 2017, het leven maar eens gewoon neem zoals het komt. Dan komen al die toffe plannen vanzelf wel.

En zo niet, dan lekker niet. Dan ga ik gewoon nog even door zoals ik nu ga en dat gaat dus allemaal best heel lekker :). Verwacht van mij dus geen hevige blogs over sporten, dieet (omg no way), meditaties (tenzij er meditaties bestaan waarbij je verplicht een fles wijn iedere dag drinkt. Count me in!), pelgrimreizen of complete verbouwingen. Nope, sorry. Daarvoor moet je niet bij mij zijn?

Wat je dan wel van mij kan verwachten in 2018? Ik heb werkelijk geen idee! En dat is ook best wel eens lekker.

Lieverds, bedankt voor het lezen van al mijn hersenspinsels. Bedankt voor jullie adviezen, grappen en jullie steun in tijd van nood. Ik vond 2017 heel erg tof met jullie en zie jullie dan ook in 2018 graag terug.

Kusje!

Jessica

Written by

Leave a Comment