Drogisterijartikelen online bestellen!

0 0 0 No comments

Boodschappen bezorgen? Al tijdens mijn eerste zwangerschap raakte ik hiervan in de ban. No way dat ik ging lopen zeulen met flessen drinken en pakken vaatwastabletten of dozen wasmiddel. Net als drogisterijartikelen online bestellen? Check! Met een paar klikken heb je het tegenwoordig zo in huis.

Tijdens mijn tweede zwangerschap was dit niet veel anders. Pas na een paar maanden ging ik weer naar de markt voor verse groenten, fruit en kaas. Maar de bezorging van de zware dingen en de voorraad drogisterijartikelen? Die bleef. Maandelijks voer ik een online shopronde uit voor luiers, hondenvoer, wijn, billendoekjes, wasmiddel, shampoo, wc papier. Dingen die ik te groot of te zwaar vind om wandelend mee te nemen met de boodschappen maar wel graag een voorraad van in de kast wil hebben. Of artikelen die via internet echt veel goedkoper zijn.

De maandelijkse shopsessie

Een van de winkels die in deze maandelijkse shopsessie wordt aangeklikt is Voordeel Drogisterij. Om de simpele reden dat A-merken hier goedkoper zijn dan bij de lokale drogist, omdat je boodschappen vanaf 50,- gratis worden thuisbezorgd en omdat je je bestelling snel in huis hebt. Ik let altijd op de aanbiedingen en bestel regelmatig een grotere hoeveelheid. Zeker als er een aanbieding is met een hoge korting, want ik ben en blijf een Hollander ;).

OH NEE toch geen luizen….

Wat er deze maand in mijn bestelling zat bij Voordeel Drogisterij? Prioderm lotion; het beste middel tegen hoofdluis. De mail met de ‘let op er is hoofdluis geconstateerd’ van school deed bij mij alle alarmbellen doen afgaan. Je krijgt spontaan jeuk op je hoofd… Iemand attendeerde mij op Prioderm. Dit schijnt echt het allerbeste te werken dus ik wist niet hoe snel ik online moes bestellen. Tot op heden heeft mijn kleuter gelukkig geen hoofdluis, maar je kan het maar beter in huis hebben. Het is erg lang houdbaar en het gaat mij niet gebeuren dat ik die beesten ineens ontdek op een zaterdagavond. Dan kunnen we in ieder geval gelijk aan de slag…

Ontvang korting op je eerste bestelling!

Wil jij ook je al je favoriete drogisterijartikelen online bestellen? Check dan zeker even voordeeldrogisterij.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvangt je namelijk 2,50 korting op je eerste bestelling en door de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de meest recente acties en daarnaast ook de dagaanbiedingen. Drogisterijartikelen online bestellen? Dat werkt echt perfect, dus doen!

 

Written by

Leave a Comment