de Eenpanskalender – inspiratie voor de dagelijkse maaltijd!

0 0 0 No comments

Koken mag dan misschien niet mijn grootste talent zijn, ik vind het wel steeds leuker om te doen. Geen standaard aardappels groente vlees verhaal voor mij, want op de een of andere manier ben ik daar niet zo goed in? De Eenpanskalender lijkt daarom wel speciaal voor mij gemaakt! Recepten voor eenpansgerechten, die net even anders zijn dan anders. I like!

 

Och neeeee wat moeten we nou weer eten vandaag? Met deze kalender is die vraag een beetje overbodig geworden hier in huis. Als ik niets weet te verzinnen, check ik direct deze kalender. Welk recept staat er bij vandaag? Heb ik daar zin in? Nee? dan kijk ik even bij een van de andere recepten. Wat jazeker, het zijn echt 365 recepten!

Natuurlijk kook ik graag uitgebreid maar daar heb ik niet altijd tijd voor. Doordeweeks moet het toch een stukje sneller allemaal, en daarom vind ik deze Eenpanskalender echt een aanrader. De kalender bevat leuke variaties op de standaard recepten maar ook heel veel nieuwe recepten. En wees niet bang, er staat geen jaartal op de kalender. Je kan de kalender dus jaar in, jaar uit blijven gebruiken!

De dames van Kamer 465 (een fantastisch stylingbureau) hebben hun favoriete recepten verzameld. En de recepten van hun familie en vrienden. Daarna zijn ze gaan koken, fotograferen en aanpassen, tot deze fantastische kalender eindelijk compleet was. De cover van de kalender is ontworpen door Studio Boot.

De Eenpanskalender is een uitgaven van Uitgeverij Snor en kost 19,99. Je koopt de kalender onder andere hier.

Written by

Leave a Comment