FAILS – april ’18 editie

0 0 0 One comment

Snuggere acties, dikke fails… Ik heb er best veel. Zoveel zelfs, dat ik er een maandelijkse editie van kan maken. Doe ik niet natuurlijk, wees niet bang. Ik heb ook mijn trots. Maar bij wijze van spreken dan. Mocht je nu een K*T-dag hebben, lees dan even dit en lach stiekem keihard om een ander.

Mijn fails van de afgelopen maand op een rij

 • Een staatslot kwijtraken. Normaal koop ik ze online (dan heb je je lotnummer gewoon in je account staan), maar eind februari nam ik er eentje mee bij de Ap vandaan. IK HEB GEEN IDEE! Mijn god, ik heb misschien wel tonnen gewonnen…
 • Bij het opruimen van de kast een klein bergje kleding voor mijn baby tegenkomen, gescoord in de sale. In december. Winterkleding. Wat ‘ie nu nog net aan past.
 • Denken dat buikgriep echt helemaal niet besmettelijk is.
 • Bevroren sukadelappen aanzien voor biefstuk en ze ook op die manier trachten te bakken. En nog te denken ‘wat een rare biefstukken joh’.
 • Vertrouwen hebben in kastbeveiligers. Mijn kleuter blijkt die krengen al maaaanden gewoon open te kunnen krijgen :-I
 • Een Rabobankpas in een ABN reader rammen en dan ook nog pissig worden dat ‘ie het niet doet.
 • Geld overmaken naar de spaarrekening van mijn dochter in plaats van mijn betaalrekening. Toegegeven; we hebben dezelfde voorletter en achternaam en met een beetje snelheid klik ik te snel. De bank vraagt dan ook nog of ik het wel zeker weet en ook dan KLIK IK WEER JA?! De spaarrekening van mijn dochter is uitgerust met een beveiliging tot haar 18e en boek je het ook niet ff 1-2-3 weer terug. FML.
 • De kasten opruimen voor school, want ze krijgen per kilo kleding een bedrag. En van dat geld willen ze allerlei nuttige dingen kopen dus ik heb echt mijn best gedaan. Om vervolgens de zakken vergeten in te leveren op de juiste dag.
 • op google intikken zoeken naar ‘baby vlekjes’ en dan op afbeeldingen klikken. Je weeeeeeeeeet dat je dit gewoon niet moet doen, waaaaaarom ben ik weer zo dom?!
 • denken dat ik enorm goed ruimtelijk inzicht heb. Ik kocht veel te weinig vloer voor mijn nieuwe kantoor, een veel te groot vloerkleed en postzegel van een schilderijtje. Ik ga een rolmaat vragen voor mijn verjaar.

Hopelijk heb je genoten van mijn fails! Beetje lachen om iemand anders is soms best lekker.

Written by

  • Diana
  • april 10, 2018
  Beantwoorden

  😉

Leave a Comment